Четки за грим-4

• 66 256
  • 723
  •   1
Отговори
# 690
Някой беше похвалил това нещо на Ebelin, и аз го похвалвам. Вярно, че не става за големи четки, но тези за сенки и диорската за ФДТ ги чисти идеално.

# 691
А със самия разтвор как се действа, пръскат се четките и се изплакват ли?

По същия начин, както например с разтвора на МАС. Използвам ги успоредно от години и не съм открила разлика в начина на почистване с двата разтвора. Напоявам тампонче с грим или кухненска хартия - в зависимост от големината на четката и разтърквам добре, докато падне натрупалият се пигмент.

# 692
Ясно, мерси:-)

# 693
  • София
Здравейте,
Да питам на коя четка казвате "японката" и на коя "имитация на японката"?

# 694
# 695
Момичета, досега не съм нанасляла фдт/ бб крем с четка, но искам да си взема такава. Ориентирала съм се към - Real Techniques Stippling Brush  и  Sigma F80
Коя ще ми препоръчате и откъде в София могат да се купят най-изгодно, а също и онлайн?
С тази на Риъл Техникс по-трудно ли се нанася по-гъст фдт (например Колор стей/ Ревлон), но предполагам нанасянето е по-малко  newsm78, и може би по-лесно се чисти  Rolling Eyes

http://www.bebeautiful-beautyblog.com/2012/03/battle-of-brushes- … l-techniques.html
http://www.viviannadoesmakeup.com/sigma-or-real-techniques/

# 696
  • София
Благодаря за отговора (за японката). А за какво се използва основно?

# 697
руж, хайлайтер, контуриране
тези са моите, виждаш колко са различни двете /с бялата контуриране трудно, защото е рошава/

# 698
Благодаря за отговора (за японката). А за какво се използва основно?
Оригинала аз ползвам само за руж. Имам много четки и то все от висок клас, но от нея по-добра не съм намерила и за руж и я ползвам основно нея, а понякога при непигментирани ружове и едно ангелско крило /скосена четка/.

# 699
Момичета, включвам се с питане относно четките на Зоева.

Любимата ми F80 на Sigma, с която нанасям ФДТ, съхне по ден и половина, а по хигиенични причини аз я пера по-често от четките, с които нанасям прахообразни продукти. Та си мислех да си взема втора, която върши подобна работа, за да ги редувам.

Понеже сдобиването със Сигма си е цяла Одисея, си мислех за Зоева. Имам няколко техни четки и съм много доволна от качеството. Но не знам коя би била най-добър еквивалент. Вие какво ще ми препоръчате?

(П.С. знам, че не е много по темата, но сега като им гледах сайта на Зоева, забелязах, че са пуснали много симпатични нови палитри... някой има ли отзиви за декоративната им козметика?)

# 700
Еквивалента на Ф80 е тази четка на Зоева, нея я нямам за съжаление и нямам какво да кажа.

Имам ето тази на Сигма която е много хубава, но незнайно защо не я ползвам Sad

# 701
Стихийна, много благодаря за включването  Hug
И аз за тази си мислех на пръв поглед, но описанието на приложението на тази е същото като на:
https://www.zoeva-shop.de/en/makeup-brushes/124-grand-stippling/a-8000115/
Затова ми се искаше да ви чуя и вас   bouquet

# 702
  • София
Имам Ф80 и много си я харесвам, но напоследък zoeva 102 я измести Wink

# 703
И на мен Zoeva 102 ми стана една от любимите четки, писах и преди, много лесно и бързо се работи с нея. Препоръчвам! Peace

# 704
Благодаря, момичета   bouquet
227 ли беше еквивалента на 217 на МАК?  Peace

Общи условия

Активация на акаунт