Четки за грим-4

• 66 276
  • 723
  •   1
Отговори
# 675
  • USA, Steak State
Пробвах специално за четката за фон дьо тен с бебешки шампоан и с моя професионален, но не се изми. Това след разтвора за почистване на четки на Мак и сапуна на General pencil.

Предвид мазността на адаптираното мляко с който бебешкият препарат се справяше от раз не се учудвам, че успя да измие и четката. Но както казах за мен ще е резервен план след всичко щадащо, което имам за четките си.

# 676
Аз това Fairy съвсем скоро го пробвах - ми не е като другото веро, по-хубаво е.

От кое друго веро? Сума ти марки има, за първи път чувам за изключителността на Фейри точно и то в тема за четки за грим.  Mr. Green
Ами вземи пробвай и после пиши.
Аз съдове с него не съм мила, ама с обикнове веро, което ще да е от магазина не мога да си изчистя фурната  Mr. Green С Fairy си изчистих и микровълновата и фурната И четките за грим - ето за това е в темата.
Пък кой от къде си го купува и кой му го праща и що от чужбина - си е негов личен избор и не виждам нищо смешно в това.

# 677
Аз това Fairy съвсем скоро го пробвах - ми не е като другото веро, по-хубаво е.

От кое друго веро? Сума ти марки има, за първи път чувам за изключителността на Фейри точно и то в тема за четки за грим.  Mr. Green
Ами вземи пробвай и после пиши.
Аз съдове с него не съм мила, ама с обикнове веро, което ще да е от магазина не мога да си изчистя фурната  Mr. Green С Fairy си изчистих и микровълновата и фурната И четките за грим - ето за това е в темата.

Ами пробвала съм го многократно, както и много други. Веро, като веро, естествено че с него не чистя фурни, защото ще се разпени. Има други специални препарати за тази цел.

Сериозно се запънахте с това Фейри, само да не е новата мания в КМ.  Mr. Green  Peace

# 678
Никой не се е запънал, просто е неприятно, когато някой си споделя в темите да го нападате с подигравки.
Кой какво си ползва и за какво и от къде го купува и т.н. - личен избор, тук сме се събрали да си помагаме, не да се подиграваме една на друга за избора й гершен или не в чуждите очи.

Лично аз нямама намерение да го ползвам повече тоя препанат за четки, след като толкова лесно свали мръсотията от фурната ми си имам едно на ум за него.

Check Please с какво си чистиш фурната - може да ми го напишеш на лични, в действителност имам нужда от съвет по темата и хич не ме срам да си го призная  Laughing

Някой може ли да сравни четката за фон дьо тен на Shiseido със скосената на Диор?
http://www.feelunique.com/p/Shiseido-Perfect-Foundation-Brush

Последна редакция: нд, 27 апр 2014, 00:20 от anbibian

# 679
Олееее до какви глупости се стига понякога, пудра за лице може да си поръчаш от вън и това е норма, веро не може.

# 680
  • София
Ей това е верото, което си купувам от Гърция и си изпирам четките с него (и зехтин):

anbibian:
Скрит текст:

За фурни (и скарите) от няколко години ползвам пяната на ДМ- Denk mit. Напръсквам и оставям за няколко часа. После само избърсвам с микрофибърна кърпа без грам търкане. Перфектно изчиства и нагар от дъното на тигани и тенджери.  Под 5 лв.e. Peace

# 681
Предлагам всички да си сипем по чаша вино (или който каквото обича) и да приключим до тук  Peace

Моля ако някой има мение за четката на Шесийдо било то лошо или добро да казва, че с този код за -10 във фийлюник - ще я грабна от раз тази четка!

Майка Зайка благодаря за съвета, ще пробвам  Hug

# 682
  • Австрия

Моля ако някой има мение за четката на Шесийдо било то лошо или добро да казва, че с този код за -10 във фийлюник - ще я грабна от раз тази четка!

Аз съм споделяла, но.. вярно, не в тази тема.. затова ще се самоцитирам:

Като реших да ползвам ФДТ в грима при по-специални случаи, реших да си купя и хубава четка: та, предложиха ми 3-4, между които тази на Dior и на shiseido. Хубави четки, но с тази на Dior, удрях дръжката в огледалото, тъй като почти през цялото време на работа при нанасяне на ФДТ, държа под ъгъл около 90°.. затова и предпочетох на shiseido, тя е доста къса - цялата е само 11,5см. Иначе, нямаше кой-знае колко друга разлика между двете четки..

Скрит текст:

И да, имай впредвид, че е доста гъста и по-трудничко се мие/пере (като е станало въпрос  Crazy), лично, ползвам този сапун и съм доволна.

Swatches на четките тук.

Още за The Shiseido Perfect Foundation Brush

Последна редакция: нд, 27 апр 2014, 11:49 от DimS.

# 683
Имам четката на Шисейдо. Не съм се отказала от идеята, че ще взема и тази на Диор (това от вманиачаване). Шисейдо е с по-малка глава, което я прави много удобна в зоната под очите и около носа и устата. Наистина е проблемна за миене, но като цяло я харесвам и ползвам. Няколко пъти съм виждала оплаквания за отлепена четка на Диор, но тук във форума не съм срещала подобен проблем.

# 684
Благодаря за коментарите за четката.   bouquet
DimS аз ползвам същия сапун.

# 685
За да довърша съвсем темата с Fairy, днес майка ми, която беше за ден в Гърция, ми донесе за подарък, наред с разни дреболии ... веро - Fairy. Предвид дискусията от последните страници се смях с глас, когато го видях.
Обикновено ми носи за подарък я козметика, я дреха - приех го като знак на съдбата Laughing

Определено, когато правя следващата си доза домашен разтвор, ще го използвам.

И за да не е съвсем спам - не съм сигурна публикувала ли съм тук рецептата за разтвора, който правя аз, така че, ето я:

200 мл. дестилирана вода
50 мл. изопропилов алкохол/другото му наименование е изопропанол/
1 суп.л. препарат за измиване на съдове
1 суп.л. детски/прозрачен/ шампоан
2 суп.л. спрей за подхранване на коса без отмиване

# 686
Тони хареса ми рецептата ти!

# 687
200 мл. дестилирана вода
1 суп.л. препарат за измиване на съдове
1 суп.л. детски/прозрачен/ шампоан
2 суп.л. спрей за подхранване на коса без отмиване

От къде се купува този алкохол? На няколко места вече питам и навсякъд ме гледат "умно".
И аз си правя същата рецепта, но за момента замествам алкохола със спирт  Rolling Eyes

# 688

От къде се купува този алкохол? На няколко места вече питам и навсякъд ме гледат "умно".
И аз си правя същата рецепта, но за момента замествам алкохола със спирт  Rolling Eyes

От фирмите, които търгуват с химически консумативи. Мои близки имат такъв бизнес и аз се снабдявам от там.

# 689
А със самия разтвор как се действа, пръскат се четките и се изплакват ли?

Общи условия

Активация на акаунт