Четки за грим-4

• 66 274
  • 723
  •   1
Отговори
# 660
  • USA, Steak State
По тази логика няма ли кой да е препарат за съдове да свърши работа или точно в този има съставка, която е по-силна?

# 661
аз този препарат го ползвам повече от 10 години за съдовете, защото ми пази ръцете, а по руските форуми съм гледала доста рецепти с този препарат за миене на четки, преди като нямах време кога да правя всякакви бъркочи, просто измивах с него.

# 662
  • USA, Steak State
Дай акъл за някой бъркоч.

# 663
За кой ужасен коректор на клиник говориш, Весе? Щото от доста изпробвани, най-сетне се спрях на този и съм доволна (пък и това при мен не е лесно  Laughing Blush)

Аз си купих друг - този:

Нищо не ми харесва в този продукт.
Цвета е ужасен. Взех най-светлото, а аз съм по-тъмна принципно и пак ми стои, като на петна. След някоя минута дори придобива леко оранжев отенък  Tired
Консистенцията също не ми харесва. Много  гъст и се блендира по-трудно. В зоната около очите пък съвсем.
Нямам търпени да го свърша...
С него си взех и ФДТ от същата серия:

И той е също толкова ужасен. Поне за моята кожа. Уж трябваше да е за комбинирана кожа, а това чудо ми седи, като намазано с водни боички - няма изсъхване, няма матиране, стои влажно и "сочно" на кожата, все едно съм го нанесла на влажно лице  ooooh! Освен това цвета пак не ми пасна. В момента го смесвам с друг ФДТ, който пък ми е много светъл и така поне и двата ще ги изразходвам.
Ето за това мразя да ме гримират в магазините и така да избирам и купувам. Там ме понамазаха и всичко изглеждаше супер. Помотах се малко из мола и после отидох, и директно си купих нещата. За пръв и за последен път, правя тази грешка  Naughty

# 664
Вдовичке, давам ти идея за моя бъркоч и как ми станаха като нови дори и след пристоял колърстей, който май е също толкова труден за махане като DW. Бъркоч: малко зехтин, малко сапун, малко дълбокопочистващ или протеинов шампоан, малко спирт. В една чашка ми се получава към 2-3 мм смес, в която топвам главата на четката. Малко постоява така и след това търкам върху дланта си леко над слабо течаща топла вода като внимавам да не влиза навътре към лепилото. След тази баня остана от фдт по четката, точно така по вътрешната част на космити. Затова пак в чашка сипах малко от течността за четки на МАС и пак търках лекичко, после изплакнах. Нищо не остана.

Лично на мен ми се струва абсурдно да ползвам препарати за съдове или обезмаслители и после да ползвам тия четки по лице и очи. Ще ми реагира кожата със сигурност.

# 665
От години си пера четките с препарат за съдове Fairy.Майка ми го праща от чужбина,нищо не ги пере така добре,моя е зелен класик,тук не знам какъв се продава Peace

# 666
  • София
От години си пера четките с препарат за съдове Fairy.Майка ми го праща от чужбина,нищо не ги пере така добре,моя е зелен класик,тук не знам какъв се продава Peace

Извинявай, но това с препарат за съдове от чужбина не го разбирам  Joy Joy Joy Joy

Колкото и да ги изплакваш четките, верото остава, но пък всеки сам преценява как да си третира кожата  Hug

При мен бебешкия шампоан, действа безотказно, но и почти не използвам ФДТ.

# 667
Наде,кое е толкова смешно,просто го нямаше тук,а ми харесва като качество.Нищо ми няма на кожата,дори е в доста добро състояние,четките ми също.

# 668
Моята формула за дълбоко почистване на четките, която приготвям веднъж на месец е бебешки шампоан и малко зехтин  Peace Доволна съм от резултата, който постигам  Joy Четките ми стават буквално като нови Hug

# 669
  • USA, Steak State
Вчера пробвах бебешки препарат за играчки и бутилки ( бебешко веро без вредните съставки все пак децата си лапат измитите неща с него), четката блесна! Ще го имам като резервен вариант.

# 670
Тези които са против препарата за съдове, някой чел ли е състава на различните препарати за почистване на четки, включително и хваления сапун (нямам нищо против него)

# 671
  • София
Наде,кое е толкова смешно,просто го нямаше тук,а ми харесва като качество.Нищо ми няма на кожата,дори е в доста добро състояние,четките ми също.

Носенето на препарат за миене на съдове от чужбина.... наистина не го разбирам... все пак е обикновено веро  Thinking

Така или иначе 99% от съдовете минават през миялната... а и да не минаваха, наистина не виждам смисъл. Някак за прах за пране бих го разбрала, но веро  ooooh!

Извинете  за лирическото отклонение  Hug

Всеки да си мие четките с каквото му е кеф, все пак кожата си е негова  Joy Joy Joy Joy

# 672
Аз това Fairy съвсем скоро го пробвах - ми не е като другото веро, по-хубаво е.
Аз си пера четките с бебешки шампоан, обаче за тези за фдт си купих сапун за четки Давинчи с него ги изпирам хубаво с бебешкия не мога. Пробвах веднъж и няква смес със зехтин ама после голямо плакнене падна, може и повече да съм сложила не знам  Thinking

# 673
Аз това Fairy съвсем скоро го пробвах - ми не е като другото веро, по-хубаво е.

От кое друго веро? Сума ти марки има, за първи път чувам за изключителността на Фейри точно и то в тема за четки за грим.  Mr. Green Между другото, ако беше толкова опасно да се мият с веро, досега да ни се бяха много повредили устните на всички, защото нали все пак тези съдове, мити с препарати после имат контакт с тях и то постоянно.
Аз съм се спряла на дълбокопочистващите шампоани. Всичко пада от тях сравнително лесно. Вчера се мъчих с разтвор с бебешки шампоан, зехтин и спирт, еми трудно беше почистването, че и мазни ми се видяха накрая и пак ги измих с шампоан. После им слагам и маска и финиш за коса за да са гладички и меки.  Laughing

# 674
Няма нужда от сарказъм,не си спомням да съм подигравала някого до сега.

Общи условия

Активация на акаунт