Четки за грим-4

• 66 707
  • 723
  •   1
Отговори
# 270
Уха, ти сериозно си напазарувала  Mr. Green После да пишеш отзиви  Grinning

# 271
  • гр. София
Разбира се. Даже ако има пак събиране ще ги донеса.
Някой знае ли за колко време идват от Зоева нещата? Пише DHL.  newsm78

# 272
Да, с техните пощи и е много бързо - за о/о 4 дни.

# 273
  • Sofia
страхотна тема . Как не съм я видяла досега  Thinking Thinking Thinking Thinking newsm78 Heart Eyes Heart Eyes

# 274
Ехааааааа Шоколадче честито, взела си любимите ми 217 и 234

# 275
  • гр. София
Мерси, мерси, чакам ги с нетърпение.  Heart Eyes

# 276
Здравейте, момичета!
Купих си от Lilly преди два месеца тази четка за руж (с капаче, за прибиране в дамска чанта):

Отлепи се от долната си част след няма и два месеца ползване от време на време! Самата четка е хубава - мека и достатъчно дебела, но след като се отдели от контейнера си, просто вече за нищо не става!  Rolling Eyes Разбирам, ако я бях поръчала от TinyDeal за $5, нямаше да имам право да негодувам, а то... 32 лв. ей така, на вятъра! #2gunfire

# 277
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Здравейте, момичета!
Купих си от Lilly преди два месеца тази четка за руж (с капаче, за прибиране в дамска чанта):

Отлепи се от долната си част след няма и два месеца ползване от време на време! Самата четка е хубава - мека и достатъчно дебела, но след като се отдели от контейнера си, просто вече за нищо не става!  Rolling Eyes Разбирам, ако я бях поръчала от TinyDeal за $5, нямаше да имам право да негодувам, а то... 32 лв. ей така, на вятъра! #2gunfire

Не можеш ли да я залепиш с моментно лепило (освен ако самите косми не са се разпаднали)?

# 278
Пробвах, но на този метал не държи... Или пък просто профилът на едната пластина е прекалено тънък, за да залепне. :/ Абе, прежалила съм я вече тази четка, но постнах снимката просто за да знаете, да не се прецакате и вие.  Rolling Eyes

# 279
Пробвай с "гъвкаво" лепило  Peace Би трябвало да стане  Grinning

# 280
# 281

Laughing емиии, минавка отвсякъде си е било явно. Иначе и аз си поръчвам онлайн, особено ако е безплатна доставката, макар и с малко чакане, идват свестни неща на двойно и по-тройно ниски цени.  Peace

# 282
  • Пловдив
Здравейте! Моля да ми препоръчате четка за кремообразен руж, какъв тип трябва да бъде?
Тъй като тепърва започвам да купувам различни четки (досега съм ползвала 2-3 основно за пудра и руж), ще съм благодарна, ако ме насочите. Прочетох, че става със Stippling четката на RT, но не можах да намеря повече отзиви из темите.

# 283
Здравейте! Поръчах на РТ тази за пудра и експерта, чакам да пристигнат.
А отзиви от комплекта им за очи имате ли? Или да ми препоръчате нещо подобно на подобна цена?

Благодаря! Hug

# 284
  • София
Здравейте! Моля да ми препоръчате четка за кремообразен руж, какъв тип трябва да бъде?
Тъй като тепърва започвам да купувам различни четки (досега съм ползвала 2-3 основно за пудра и руж), ще съм благодарна, ако ме насочите. Прочетох, че става със Stippling четката на RT, но не можах да намеря повече отзиви из темите.

Аз вчера си поръчах тази, ще дам отзиви като дойде.
https://www.zoeva-shop.de/128-cream-cheek/a-8000118/
Ако някой я е пробвал, да каже  Hug

Общи условия

Активация на акаунт