Четки за грим-4

• 66 692
  • 723
  •   1
Отговори
# 465
С каква четка мога да нанасям база за сенки, защото съм с дълги нокти и не мога да бъркам в бурканчето.
С четка за коректор, плоска и жилава.

# 466
аз ги нанасям  с четка която ми е чиста, плоска с искуствен косъм , най често това е четка на магазин "двата щъркела" нещо от рода на това

Обаче от как купих китайчето припоръчано от Адри от buyincoins, разбрах че четките на "двата щеркела" са от същия завод. Всичко им еднакво, а струват много по евтино от buyincoins, така че и от там може да си вземеш.

# 467
Аз се сетих, че имам от Екотулс комплект четка, която е плоска и жилава. Ще използвам нея. Благодаря ви.  Hug Hug

Също така и да ви попитам четките от английския ebay оригинални ли са? Гледам четка за Сигма за ФДТ за 11 паунда.

newsm78

# 468
В никакъв случай.

# 469
А как се разбира? newsm78

# 470
С каква четка мога да нанасям база за сенки, защото съм с дълги нокти и не мога да бъркам в бурканчето.
С четка за коректор, плоска и жилава.

Аз нанасям базата и коректора с бъфинг четка за коректор на Екотулс. Много добра излезе. Втората от ляво.

# 471
Момичета,предложете четка за нанасяне на плътен слой сенки,както и удобна четка за контури (независимо от цената)  Praynig

Последна редакция: нд, 09 мар 2014, 18:28 от РуСа-Мамма

# 472
Момичета,предложете четка за нанасяне на плътен слой сенки,както и удобна четка за контури (независимо от цената)  Praynig
Четките на Мас. Особено за сенки там има абсолютно всичко желано вк. и за нанасяне на пигменти. При Диор има също хубава четка за сенки, но няма смисъл да плащаш двойно при положение че при Мас всичко е върха.

# 473
Момичета,предложете четка за нанасяне на плътен слой сенки,както и удобна четка за контури (независимо от цената)  Praynig
Четките на Мас. Особено за сенки там има абсолютно всичко желано вк. и за нанасяне на пигменти. При Диор има също хубава четка за сенки, но няма смисъл да плащаш двойно при положение че при Мас всичко е върха.
Може ли да кажеш кой номер на мас?
И още един въпрос-освен за ФДТ за какво може да се ползва такъв тип четка:
Скрит текст:

# 474
И още един въпрос-освен за ФДТ за какво може да се ползва такъв тип четка:
Скрит текст:

Аз ползвам подобна четка за нанасяне на всякакви пудри - става супер  Peace

# 475

РуСа-Мамма ,четките на MAC за нанасяне на пигменти и сенки са  239 и  242. Много хубави четки  Peace

Последна редакция: нд, 09 мар 2014, 22:35 от djulin

# 476
Ревю на бюджетни четки от Импала:

линк

# 477
  • София
Аз се сетих, че имам от Екотулс комплект четка, която е плоска и жилава. Ще използвам нея. Благодаря ви.  Hug Hug

Също така и да ви попитам четките от английския ebay оригинални ли са? Гледам четка за Сигма за ФДТ за 11 паунда.

newsm78
Ето ги същите, за по 2$ бройката и безплатна достака Peace : http://www.buyincoins.com/item/35627.html

# 478
Никъде я няма в наличност и оригинална.  Tired
Препоръчайте някоя друга, която да е пак така отрязана.  Praynig Praynig

# 479
извинявам се, знам, че се е писало по този въпрос, но колко беше доставката от zoeva?

Общи условия

Активация на акаунт