Четки за грим-4

• 66 252
  • 723
  •   1
Отговори
# 615
http://www.feelunique.com/p/DIOR-BACKSTAGE-Make-Up-Full-Coverage … -Foundation-Brush
Тази става ли за пудри , освен за фдт, за прахообразни особено newsm78Много ми харесва , на живо не съм ги виждала как изглеждат.
Денси?  bouquetБлагодаря

# 616
http://www.feelunique.com/p/DIOR-BACKSTAGE-Make-Up-Full-Coverage … -Foundation-Brush
Тази става ли за пудри , освен за фдт, за прахообразни особено newsm78Много ми харесва , на живо не съм ги виждала как изглеждат.
Денси?  bouquetБлагодаря

Тя си е за прахообразни продукти.

# 617
Денси?  bouquetБлагодаря

Тя си е за прахообразни продукти.
Сега загазих ooooh! hahahaмерси

# 618
  • София
Мерси, Наде, очаквах да е над 100 лв. Влиза в списъка за покупки Simple Smile

hahaha

И моята психологическа граница е около 100-те лева.
Обаче много ме забавляват feelunique как независимо каква е цената на продукта отгоре пише: Only  Laughing

Недей така, ей тук няма Only, засрамили са се  Mr. Green

http://www.feelunique.com/p/Lalique-for-Bentley-Crystal-Edition- … au-De-Parfum-40ml

# 619
  • Belgium
 Joy

Ееее, Наде, ако на този продукт имаше Оnly... не знам просто  hahaha

# 620
Денси?  bouquetБлагодаря
Става, ставааааа и чудеса прави! Тази четка взема идеално минерални, прахообразни и компактни продукти и с въртеливо движение ги набива/ наслагва така в кожата, че все едно имаш нова отгоре. Аз нанасям Беж пудрата, а и други /не и Нарса обаче/ с тази четка, само че стария и вариант, различна е само дръжката и ми е незаменима. Ползвам я всеки ден. За бронзанти също е чудесна! С нея се свиква малко по- трудно, защото не галиш кожата и буквално въртиш и втриваш, но свикнеш ли наистина прави нов тен на лицето. Наистина е за пълно покритие, на ако въртиш и топиш малко продукт не наслагва разбира се. Четките на Диор са много качествени. Много са скъпи, но при добра подръжка са за мен почти вечни и наистина се работи добре с тях, и се получават добри резултати.

# 621
Препоръчайте ми четка за руж. Сигма имат хубава такава? Май съм им фен на тях.
Използвам руж на Буржоа и ако е огромна си мисля, че ще ми е трудно да си взимам от него.  Whistling

# 622
  • Sofia
Използвам руж на Буржоа и ако е огромна си мисля, че ще ми е трудно да си взимам от него.  Whistling

Имитацията на черната японка на Нарс Simple Smile Имам общо 4 четки за руж, ползвам само тази, откакто я имам  Peace

# 623
  • София

Имитацията на черната японка на Нарс Simple Smile Имам общо 4 четки за руж, ползвам само тази, откакто я имам  Peace

Не знам дали е въпрос на вкус или късмет, взех си я от чисто любопитство.... моите(черна и бяла) за нищо не ставаха  ooooh!

Все още съм в търсене на перфектната четка за руж, засега любими са скосената на Сигма F40 и 126 na Zoeva, и двете ми харесват, но все си мисля, че ще намеря и по-добра  Laughing

# 624

Абсолютно! Ама не имитацията, а оригинала аз. Любима и незаменима за руж! Heart Eyes

# 625
Аз пък от няколко месеца за руж ползвам само четчицата, която е към един руж на Диор.  Laughing Ами идеална ми е, какво да направя. После минавам и с диорската за ФДТ за да е още по-странно.  Mr. Green

# 626
всичко е въпрос на удобство - колкото е по-голям опитът ми с четките, толкова по-малко склонна съм да давам съвети  Mr. Green

# 627

Абсолютно! Ама не имитацията, а оригинала аз. Любима и незаменима за руж! Heart Eyes
Може ли линк от къде мога да я купя?

# 628
  • София
всичко е въпрос на удобство - колкото е по-голям опитът ми с четките, толкова по-малко склонна съм да давам съвети  Mr. Green

Абсолютно подкрепям, всеки харесва и са му удобни, различни  четки  Mr. Green

Успя ли да пробваш четката на Зоева?

# 629
не ми отстана време за нея, само си я гледам  Blush

Общи условия

Активация на акаунт