Четки за грим-4

• 66 274
  • 723
  •   1
Отговори
# 630
  • Русе
В Beauty Zone има ли четки на Диор? След толкова много хвалби за четката за фон дьо тен ми се прииска да я купя, но ми се искаше да я видя на живо.
Аз продължавам да си търся подходяща четка за пресованата пудра на Нарс. С наличните, които имам не ми харесва нанасянето. Sad Четох някъде , че бъфинг четката на РТ ставала за нея. Някой има ли впечатления?

Последна редакция: пт, 11 апр 2014, 09:58 от ~Magi_TM~

# 631
В Beauty Zone има ли четки на Диор? След толкова много хвалби за четката за фон дьо тен ми се прииска да я купя, но ми се искаше да я видя на живо.
В нашата БЗ в Пловдив не са и чували за четки на Диор и аз исках да ги видя на живо. Дано при вас ги има. Simple Smile
В Прити шоп не съм търсила.

Последна редакция: пт, 11 апр 2014, 10:48 от raz_nejena

# 632
  • Русе
Sad При нас само БЗ има. Нямаме голям избор от подобни магазини. Ще ида все пак днес да проверя. То можеш ли да откажеш на така любезно отправените няколко покани за 20 % отстъпка. Crazy Mr. Green

# 633
  • София
В нашата БЗ в Пловдив не са и чували за четки на Диор и аз исках да ги видя на живо. Дано при вас ги има. Simple Smile
В Прити шоп не съм търсила.

В Прити шоп в Пловдив преди няколко месеца ходих и имаше четки на Диор. Бяха дори затворени в стъклена витрина.  Simple Smile

# 634
  • Пловдив
В БЗ Пловдив си ги имаше четките , на тяхната конзола си стояха забити до червилата Rolling Eyes , явно  като свърши даден продукт получават внезапно амнезия за съществуването му.  Sick Дори преди месец ме гримираха с техни четки.

Последна редакция: сб, 12 апр 2014, 15:01 от aH~

# 635
  • Русе
Ходих аз вчера до тукашния БЗ, но нямаха на Диор. Естествено консултантката веднага започна да ми предлага други четки и да ми хвали колко са хубави, но аз категорично заявих, че съм дошла да търся определена четка и марка. Stop Crazy

# 636

Момичета, здравейте! Simple Smile Имам нужда от съвет относно основните четки за грим на очи. Тези четки на Саманта Чапман добри ли са  http://www.iherb.com/Real-Techniques-by-Samantha-Chapman-Your-Ey … rushes-Case/41371 ?  На този етап не мога да си позволя MAC. Или ако ми препоръчате други четки с добра цена и сносно качество ...

Благодаря предварително!   bouquet

# 637
Имам го този сет, лично аз много го харесвам, всичко зависи от навиците ти, от това какъв грим правиш.

# 638
Г-жа Стихийно Бедствие, останала съм с впечатлението, че си професионален гримьор. Т.е., че гримираш срещу заплащане. Забелязвам също, че много хвалиш четките на РТ, дори беше казала, че са ти най-хубавите. Наистина ли с тях гримираш клиентите си? Интересна ми е концепцията просто. Защото съм чувала/чела, че хубавата четка е от основно значение, и че с нея и не дотам хубав продукт се постигат по-добри резултати, отколкото обратното.

# 639
Това с "хубавата" четка е много относително. По-скоро зависи кой с какво е свикнал и какво му е удобно  Peace

# 640
Check Please
Не ти разбрах въпроса.
Питаш ме дали с такъв боклук гримирам клиентите си и дали след това им взимам пари Simple Smile
Или дали имам и други четки в колекцията си.
Всъщност ще ти отговоря и на двата въпроса.
Имам около 5 марки четки, включително и китайски и да взимам пари за грим.

# 641
Благодаря!   bouquet
Възползвах се от кода в lookfantastic и вече очаквам четките с нетърпение Simple Smile

# 642
Момичета мернах четката Ita на Nars отново да се предлага. В тукашен магазин, но все пак беше изчезнала безследно преди.

Привет, помниш ли къде видя да се продава четката на Nars, ако не имаш ли идея, къде мога да я потърся Simple Smile)

# 643
Успях да открия четките на Диор вчера най-сетне в Прити шоп. В Пловдив на други места ги няма.Самите четки имаха мостри и само една-две налични , тази скосената за пудра която търсех и видях само главата и честно казано реших че за моите скромни гримови възможности не ми е нужна засега GrinningИначе момичето каза че винаги могат да я поръчат -115 лв  е тук. Косъма и опрделено ми хареса, дръжката е забита и не се виждаше. Самите четки са на щендера на Диор отдолу вдясно.
Имат под стъклото много голямо разнообразие обаче на четки на Шанел. Та който търси да види на живо да знае.

Иначе искам много силно да похваля четката кабуки на Екотулс със затварящия се метален капак. Вече доста време я ползвам , взех я за бронзираща пудра но засега  е рано  и рекох да пробвам метеоритите топчета с нея. Става супер, учудващо за мека четка но нанася много добре и най-важното като е тъмен косъма виждам какво захващам. Много съм доволна от това кабуки засега ако и за бронзиращата върши работа направо цена няма да има. Grinning

# 644
Ох, вече и аз давам на късо, като видя препоръки за четки и гримове, а точно retractable kabuki и retractable foundation brush са ми голям мерак  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт