Енгин Акюрек/в очакване на „Kara Para Yalan Aşk”, нови и стари проекти/Тема 240

• 32 989
  • 752
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив

Без думи съм. Страхотно превъплащение.

# 106

Колкото и да са го загрозявали - разрошената коса, дрехите и т.н. се прокрадва и красота като в този кадър!

# 107

"Малък септемврийски проблем" - трейлър

Момичета, ето трейлъра на "Малък септемврийски проблем" на български. Превод от английски: Loveofmine; субтитри: mariana51. Приятно гледане.
.......................................
И тук:

http://vbox7.com/play:4fd48f353c
newsm51
Не искам да гадая за сюжета. Но ако това е „спомен за любовта”, то значи Текин в своето отшелничество на острова години наред  си я е измислял, пресъздавал я е в своите рисунки и я среща наяве в лицето на Ейлюл, която ще заличи пустотата в сърцето му. Очаквам на екрана да видя чудото на любовта…Самата дума любов означава творение, красота, живот. Онова чувство, при което хем си в битието, хем не си. Животът, който донася на острова Ейлюл… Спасение и път за двамата… „Намерих те”, - казва Текин с глас, който трепери от радост.
Няма да има болест. Нещо става – инцидент с Ейлюл… „Никога няма да те оставя” – казва Текин.
В промеждутъка между тези две реплики ще се случи много. Убедена съм, че ще бъде  пресъздадено великолепно от Фарах и Енгин. И двамата са истинско попадение за целите на Керем Дерен… Той го загатна неслучайно. И двамата излъчват чистота, детска невинност, наивност… Споделеност…Ето, в такъв филм исках да видя Енгин…

Последна редакция: чт, 19 дек 2013, 11:46 от loveofmine

# 108
  • На изток от рая...
Здравейте!

Благодарско за фрагмана и превода му!!!

Наистина с голямо нетърпение очаквам да разбера какво точно е превъплъщението на Енгин в този филм, защото изглежда като туземец. Няма нищо общо с образа на нахакания мъжкар в АБО или на нежния и всеотдаен Керим от КВФ.
Да кажа, че е красив и ми харесва визуално тук - ще излъжа, но явно на това противопоставяне между вътрешната и външната красота се набляга във филма. Може би съвременната приказка за "Красавицата и звяра"?!?
Фарах - много слънчева и сладка.

# 109

Един и същи човек! newsm78 smile3501

Фара е наистина очарователна-за това как са им се получили нещата не мога да кажа от трейлъра,ще видим като излезе филма.

# 110

Текин - нищо общо с познатите ни до тук образи.
Аз вярвам, че Енгин и Фара са сътворили чудото на любовта, което Керем Дерен е искал да покаже на екрана.
В кадрите, които българския ФБ вече постна в отделен албум, се вижда цялата история. Според мен Текин е чудак, защото се смята за грозен, държи се странно, тъй като трудно разкрива пред външни хора богатството на вътрешния си свят... Ейлюл е "волна пеперуда", която се оказва привлечена от пламъка на нещо красиво, скрито на неподозирано място... следва инцидент, който заличава спомените и... и опит да си ги върне. А може всичко това да е само преживяване в света между световете, преди тя да се събуди в болница след инцидента? Wink Ще видим. Simple Smile)) Важното е, че още от трейлъра за мен става ясно, че историята ще е нетрадиционна, силно вълнуваща и на екрана ще има химия. Това е, което всички искахме. Simple Smile

Ооооооооооох ПРЕКРАСНИ СА!

Последна редакция: чт, 19 дек 2013, 11:08 от marytza

# 111
# 112

Още един! Вижда се, че твори!

# 113

newsm51
Аууууу, че хубава снимка!

# 114
anairamanairam ,и тази снимка е чудесна!
Момичета,аз си мисля,че може би от Ay Yapim не съобщават нищо за сериала,защото са изчаквали да мине "премиерата" на фрагмана и не са искали нещата да се смесват.Дай боже след някой друг ден да ни зарадват и с нови вести.

# 115
Hug  Здравейте МОМИЧЕТА!  Hug

Не, че друг път имам много думи, но днес съм останала и без дъх.
Пускам си трейлъра отново и отново, и не знам какво ми става - дърта жена, а рева като малко дете.
 Много ви моля да споделите, ако някой се чувства точно като мен.

МАРИЯНКА Hug, ЛЮБОВ Hug, благодаря ви, че с такава любов се грижите за нас!  txtloves

# 116

Извинявам се, че се повтарям, но страшно ми харесват!

# 117
Много хубава двойка са!Браво на Керем Дерен,че ги е събрал!

# 118

Обещавам ви, че отново ще се влюбим. В "грозника". Simple Smile))

Джейн ни го доказва с това гифче. Simple Smile  Hug

Последна редакция: чт, 19 дек 2013, 11:22 от marytza

# 119
Hug  Здравейте МОМИЧЕТА!  Hug

Не, че друг път имам много думи, но днес съм останала и без дъх.
Пускам си трейлъра отново и отново, и не знам какво ми става - дърта жена, а рева като малко дете.
 Много ви моля да споделите, ако някой се чувства точно като мен.

МАРИЯНКА Hug, ЛЮБОВ Hug, благодаря ви, че с такава любов се грижите за нас!  txtloves
newsm51
Сега набрах смелост и аз да си призная... Толкова се развълнувах и плаках, докато превеждах трейлъра, че направо не виждах буквите. В главата ми беше буря от чувства. С тези сълзи излях тъй дълго потисканото напрежение. Плаках от благодарност, че го има Енгин Акюрек, плаках от радост, че отново е на екран, че отново излива сърцето и душата си - за нас, зрителите... Че чакането е оправдано... Колкото и да са го загрозили за ролята - това е нашият Енгин, момичета!

Последна редакция: чт, 19 дек 2013, 11:23 от loveofmine

Общи условия

Активация на акаунт