Енгин Акюрек/в очакване на „Kara Para Yalan Aşk”, нови и стари проекти/Тема 240

• 32 974
  • 752
  •   1
Отговори
# 90
 Hug Да подкрепим Енгин в тази анкета.
http://omumedyaodulleri.omu.edu.tr/index.php

# 91

Добро утро и успешен ден  !

Нека и днес останем с героите на любимият ни актьор.

Другото - новини и снимки си ги чакаме.

Скрит текст:

С "моят" английски - това разбрах.

Ейлюл има всичко, което  иска. Тя е красива, весела и забавна жена. Един ден нещо се случва  с нея и тя забравя всичко за последния месец от живота си. Докато семейството и приятелите казват, че всичко е наред, тя осъзнава, че нещо не е както трябва. Тя отива на Тенедос. Странен и старомоден човек, когото тя никога не е виждал преди и казва "Eйлюлl, не ме ли помниш ? Ти се влюби в мен точно тук, на този остров. "

https://www.facebook.com/pages/Engin-Akyurek-Bulgarian-Fans/147354205378843

Скрит текст:
Bi Küçük Eylül Meselesi (Özet/Summary)
[Translated by Engin Akyurek Universal Fans Club]
Eylul has everything she wants. She is a beautiful, cheerful, and funny woman. One day something happens to her and she forgets everything about the last month of her life. While her family and friends are telling her that everything is ok, she realizes that something is wrong. She goes to Bozcaada to remember that one month she can’t remember. A strange and dowdy man whom she has never seen before hollers her: “Eylul, don't you remember me? You fell in love with me right here, on this island.”

Любовче ще каже абсолютно точно всичко.

Последна редакция: чт, 19 дек 2013, 07:14 от Марта_49

# 92
http://www.youtube.com/EylulMeselesi

[b]Фрагманът на филма-изглежда много интересно и интригуващо.[/b]

Последна редакция: чт, 19 дек 2013, 08:21 от velijana

# 93
  • Пловдив

http://www.youtube.com/EylulMeselesi

Добро утро. Да ни е честит фрагманът.
..........................
Забележете - Ейлюл е с неговата тениска.

Последна редакция: чт, 19 дек 2013, 08:44 от mariana51

# 94
 Hug Добро утро!

# 95
di...va,  Hug страхотна както винаги!  Hug Една приятелка ме пита скоро що се хабим? За забавление е всичко викам аз.  Party Party Party

Трея е страхотен! Ще е в разрез с темата, че е за Енгин, но аз бях грабната от Фарах.  Heart Eyes Така по трея само има потенциал за добър филм.  Peace Пак към di...va се обръщам с въпрос кога ще може да се гледа филма? Имам предвид без да се правят екскурзии за гледане в Турция.  Rolling Eyes tooth

# 96
  • Пловдив

То красота...., то чудо.

# 97
velijana, поздравления за трея!   bouquet Една трета от наградата е за мен.  bowuu Нали не си забравила кой те информира първи  bowuu за абонамента.  Wink   smile3533

# 98
Добро утро, дами!

Велияня smile3501, поздравления и благодарности за постнатия фрагмент. newsm51 newsm51 newsm51

Селфи, присъединявам се към твоето мнение, че Фарах ме удовлетвори повече. И за твоята третинка  newsm51

Дива  Hug newsm51 за улавянето на снимката и снощният ти пост.

Надявам се в края на деня фрагмента да е "разкостен" Joy Joy Joy, както винаги се е правило, когато гледахме КВФ.

# 99
За пореден път теорията за привличане на противоположностите се оказа вярна!Черно и бяло,грозно и красиво,успешна комбинация и Керем Дерен знае това добре.По логиката на тази теория остава в кадъра в който Ейлюл е с тениската на Текин,същия след като се разбуди и отвие да е с пликчетата на героинята и идилията ще е пълна. Mr. Green
Определено Фара изглежда страхотно,а Енгин за пореден път доказва,че може да се превъплащава в какъвто си пожелае образ. Hug

# 100

Е, хайде да ни е честито! Дочакахме най-накрая и фрагман!

# 101

Е, хайде да ни е честито! Дочакахме най-накрая и фрагман!

Добро утро на всички! newsm51 Наистина дочакахме!
В трейлъра Текин казва: "Не знам как човек може да повтори същото чудо..."
Но ето че чудото се повтаря - и Енгин, и Фарах са прекрасни!
Енгин може всичко! Забележете широко отвореното му око, когато тя го целува... Отново игра с ръце...
Пестелив в жестовете, неповторим в израженията и този глас...като кадифе...
А Фарах - красива, игрива, изпълнена с живот...
И двамата безкрайно естествени...Възхитена съм...

# 102
  • Пловдив

"Малък септемврийски проблем" - трейлър

Момичета, ето трейлъра на "Малък септемврийски проблем" на български. Превод от английски: Loveofmine; субтитри: mariana51. Приятно гледане.
.......................................
И тук:

http://vbox7.com/play:4fd48f353c

Последна редакция: чт, 19 дек 2013, 10:34 от mariana51

# 103
Здравейте  Hug

и за добро утро страхотния трейлър  Nature Sunny

между тези двамата се вижда, че има много много химия      loveuuu

на образа на Фара се набляга повече в това промо, но пък в по-малкото кадри, в който се вижда Енгин е толкова емоционален и истински, направо ти се струва, че можеж да го докоснеш...

Много интересен трейлър, в очакване на един хубав филм, сладурски Фара и Енгин

Този поглед казва всичко  smile3520

# 104
Добро утро! Simple Smile

Ей, не оставяте човек да отвори гуреливи очи и да си изпие кафето! Simple Smile))  Hug Hug Hug
Супер е трейлърът!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

За себе си вече имам и готовата история. Изцяло. Simple Smile)))
Трябва да кажа, че първото ми впечатление е, че Енгин и Фара наистина играят страхотно!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Керем Дерен не е преувеличил в туита си. Даже може да не е успял да изкаже достатъчно добре колко качествено са играли. Моето усещане е за великолепна любовна история. Но не и за хепиенд.

Р.Р. Мисля, че този път недоволни от целувките няма да има. Фара го умее това. Simple Smile)))

Р.Р. И за да си съставите своята история по трейлъра, подавам отново подсказките:

Скрит текст:
Започваме да събираме подсказките на Керем Дерен.
1. Подсказка:
"Искам веднъж в живота си да повярвам в истинската любов"- каза той.
"Ти бягаш от действителността" - отвърна жената.
2.Подсказка:
"Един ден разбираш, че вече е друг сезон, друг календар… Изведнъж старата болка се обажда отново…"
3.Подсказка:
"Не да обичаш, историята е спомен за любовта...."
4.Подсказка:
"Няма да се загуби. Вълните ще го понесат и където и да отидеш, те ще го докарат на брега, там където си ти."
5. Подсказка:
"- Текин: Момиче, което не познава любовта, ще се влюби в мъж, който се смята за много грозен.
- Ейлюл: Другите винаги ни казват кои сме, аз слушам най-красивата приказка от самотен човек на един остров.
Керем Дерен:
1. Тази, която не познава любовта, не вярва в любовта. Един грозен мъж ще намери правилния път към нейното сърце, без тя да усети.
2. Мнозина не могат да видят красотата, която носят в себе си, той се мисли за много грозен, но ние ще видим тази красота."
---------------------

"Филмът свършва. Остава само една недовършена песен. Но аз не я намирам"
Току-що туитнато от Керем Дерен:
"Фарах и Енгин не просто играха, а направиха нещо от сърце. Крехки. Двамата с актьорското си майсторство са много ценни."

Последна редакция: чт, 19 дек 2013, 10:15 от marytza

Общи условия

Активация на акаунт