Енгин Акюрек/в очакване на „Kara Para Yalan Aşk”, нови и стари проекти/Тема 240

• 32 974
  • 752
  •   1
Отговори
# 75

Изчетох ви !

Страхотни сте - както винаги !

Всичко ново за Енгин - присъства в темата !

Да опитам да добавя видео клип от Ютуб / предпочитам да се вижда самият клип, а не да е само линк, но както се покаже /

Дочи - благодаря !

Скрит текст:
Втори курс "Икономика на търговията" - но аз само диктувам от един учебник, за да стане темата по-бързо.

Последна редакция: ср, 18 дек 2013, 22:19 от Марта_49

# 76
  • AMS
Ето ме и мен. Споко! Не грабвайте  #2gunfire
И аз искам да поздравя дружките си Selfie, Clio, Dimana, deyzi, gfilipova, serenata, angela33, ValentinaP, ...   и много други, които пишат рядко и много други, които четат и никога не пишат в тази тема.  Искам да  им кажа, че споделям тяхното мнение и поведение.
Специално искам да поздравя velijana, с която и да сме на различно мнение, ми е приятно да я чета. И да ѝ кажа, че съм изгледала всичките сериали на нейната любимка, за разлика от тези на моята любимка. И аз искам Енгин да е в един проект с Туба, но обикновено използват един от главните герои да е с утвърден рейтинг, а другият да е по-новак. Навремето исках всички, с висок рейтинг, да играят в един сериал, а velijana беше написала, че няма кой да плати такъв хонорар на всичките.
Гледам, че правите равносметката, та и аз така. Това ми е третия декември в мамата.
Снощи, тъкмо бях написала поста си и хоп спря. Е, ама днес работи и даже са махнали онова за дискусията. Ами, да, защо ли да стои?
Та по този повод за равносметката и дискусията -  пак ще си пусна снощния непубликуван пост.

И аз се зачетох в публикациите, ама не на другите, а собствените и съм горда със себе си.  bowuu
Е, вярно не мога да стигна върховата норма по 33 поста за 24 часа.  Crazy
Ама това го може само някой
Имаше една друга тема, която си бяха поставили за цел да изписват 50-те страници за 24 часа и успяваха.  Crazy Е, аз не успявах да ги чета, макар да изгледах сериала им, без превод дори.
Ама те си пишат.   Joy
Сега се чудя коя снимка на Енгин да сложа.  Rolling Eyes
Те някой само за ден  се слагат по няколко пъти.  Whistling
Все пак тази ми харесва

Уви ситуацията и днес в темата е същата, нищо че мамата има нов облик. Пак старите снимки и старите слухове и нищо ново и съществено. Да темата се посещава, именно защото, тук са слуховете. Тук се вика и се вдига шум.  Тук се правят провокациите. Тук се пише на принципа - само Енгин е най, а другите са мижитурки. Тук се слага печата "про" и "анти", но не за Енгин, а за феновете. После има чуденки, защо негативите са насочени към Енгин. - Правилата са такива.  
Така, се създава лъжата, че рейтингът расте. Рейтингът на кого? На Енгин ли? И по 330 поста на денонощие да се напишат от един потребител, какво от това? Той си остава една бройка фен. И по няколко пъти да се гласува в анкети, какво от това?
Впрочем именно в анкетите, където Енгин е на първо място аз не срещнах повече от 5 000, добре 10 000 гласа. Къде са безбройните, милионите "про" фенове по всичките земни кълбета, тогава?
Впрочем "анти" са много повече "про", защото са с отворени очи за актьора Енгин, за ролите му и за проектите му.  
Имам претенции, че още съм с акъла си, и не бих могла да се обяснявам в любов на момче, на годините на сина ми.  
Героите му в сериалите съм ги приела сериозно, както подобава на негов почитател, защото уважавам уменията му като актьор, уважавам партньорите му и екипа, с който е успял.
Когато уважавам наистина някой, съм най-вече честна към него. Казвам и кривиците, които не ми харесват. Другото би било лицемерие.

Последна редакция: ср, 18 дек 2013, 22:22 от di...va

# 77

И още нещо,което харесвам

# 78

Дядо Коледа вече поглежда усмихнат към нас. Simple Smile)) Помахайте му за поздрав и вие с ръка. Simple Smile))
Миле, както винаги - съвпадение. И на мен тази ми е една от любимите.  Hug

Последна редакция: ср, 18 дек 2013, 22:29 от marytza

# 79
  • Пловдив

"Искрено и лично" - взимам кълбото - тоя трейлър кога ще го пуснат....

# 80

Джейн... разбива ме с тези прекрасни стоп-кадри.  Heart Eyes

# 81
di...va,привет!Благодаря ти,че си обърнала внимание на моите постове. smile3525Наистина понякога,може би често не сме на едно мнение,но аз също като теб предпочитам да си кажа какво мисля направо и без увъртане.Не съм фен на безсмислени конфронтации заради други актьори(най-често заради Къванч,когото много харесвам и заради Берен,която не ми е от най-любимите актриси Peace).Въпреки,че в темата на Къванч пиша много рядко аз следя и се радвам на неговите успехи,а през останалите теми "прелитам",когато имам време просто от любопитство как се развива този жанр "романтичния сериал" в нашата съседка.Жалко,че изпаднаха в някаква криза -липса на модерни и оригинални сценарии,май ги мори и финансова криза.Аз все пак си оставам най-голям фен на Енгин и ще бъда много доволна,ако има шанса да изиграе смислени и характерни роли.За жалост в момента при него има някакви спънки,дай Боже да се преодолеят.Желая му го от все сърце,а на теб желая приятна вечер и дано имаш поводи по-често да влизаш в темата с приятно настроение и по-важно дано скоро имаш повод отново да направиш своите чудесни клипове.

# 82
Дива ,ако ми посочите тема на Берен в която ,вие лично ,като почитателка на Енгин сте написали и една дума за него ,като неин партньор или сте го защитили от злословия по негов адрес -готова съм да приветствам написаното от вас .

# 83
  • Пловдив

Хайде малко красота....

# 84
  • AMS

нова снимка

# 85
Ох,Маришка,ако е само тази снимката която харесвам и с теб съм в синхрон,няма проблем,но аз ако взема да сложа всички,ще запълня цялата тема и ,ако ми се наложи да си правя равносметка ще се пукна от гордост.Шегичка.

Тук е такова сладурче.Ама,не искам после да чувам приказки,че си падам по момчета на годините на синовете ми.Сакън

# 86
Миле ,няма лошо да си падаш по синове ,сакън ,да не си паднеш по дъщери ,че тогава ще станем за резил на стари години Joy Joy Joy Joy

# 87
  • AMS
И това ако не е сюрприз, не знам какво друго е? Истински се радвам на хубавата снимка на Фарах и Енгин. А пък истинските фенове побързаха да се скрият. Изчаках достатъчно време за да я сложи някой друг , но уви. На мен се падна честа.  Party

# 88
Здравейте.  Simple Smile Simple Smile

Новият дизайн на главната страница на бг мама е добър, защото наистина се намират по-лесно темите. Но дизайнът на отделните теми е отвратителен. Дано скоро отстранят проблемите.

Дива Мерси много за снимката!  newsm51 Прекрасна е.  Simple Smile Simple Smile

Само да те поправя- ние сме истински фенове на Енгин Акюрек. Абсолютно отказвам да приема някой да ми внушава какъв фен съм. Това да си фен на някого е лично чувство, което човек изпитва към даден актьор или певец. Само аз знам колко голям или малък фен съм на някого. Аз съм абсолютно истински , оригинален и неподправен фен на Енгин и моля тези, които имат някакви съмнения по въпроса да прочетат този пост. И ако все пак имат още някакви съмнения могат да се обърнат към мен. А това с неистинските фенове е такова глупаво оправдание и толкова изтъркано, че направо не е истина.  smile3507 smile3507  Някои хора си повтарят едни и същи неща до побъркване. Моля сменете плочата!

ПП. Това го пиша във връзка с предишни определения, че има категория неистински фенове в темата. Убедена съм, че това ще продължи да се използва като средство за аргументиране. но тази практика просто трябва да приключи.

Последна редакция: чт, 19 дек 2013, 02:00 от daizy_g

# 89
  • AMS
Благодаря за реакциите ви!!!
Ето и новината за скорошното представяне на клипа за новия филм на Енгин.

Е, тази снимка вече мога да кажа, че по върви за представянето на филма на 14 февруари, но пък не пропускат да ни кажат, че ще видим "драматична любовна история"

Последна редакция: чт, 19 дек 2013, 03:38 от di...va

Общи условия

Активация на акаунт