Изчетох ви !
Страхотни сте - както винаги !
Всичко ново за Енгин - присъства в темата !
Да опитам да добавя видео клип от Ютуб / предпочитам да се вижда самият клип, а не да е само линк, но както се покаже /
Дочи - благодаря !

Е, аз не успявах да ги чета, макар да изгледах сериала им, без превод дори.

Наистина понякога,може би често не сме на едно мнение,но аз също като теб предпочитам да си кажа какво мисля направо и без увъртане.Не съм фен на безсмислени конфронтации заради други актьори(най-често заради Къванч,когото много харесвам и заради Берен,която не ми е от най-любимите актриси
).Въпреки,че в темата на Къванч пиша много рядко аз следя и се радвам на неговите успехи,а през останалите теми "прелитам",когато имам време просто от любопитство как се развива този жанр "романтичния сериал" в нашата съседка.Жалко,че изпаднаха в някаква криза -липса на модерни и оригинални сценарии,май ги мори и финансова криза.Аз все пак си оставам най-голям фен на Енгин и ще бъда много доволна,ако има шанса да изиграе смислени и характерни роли.За жалост в момента при него има някакви спънки,дай Боже да се преодолеят.Желая му го от все сърце,а на теб желая приятна вечер и дано имаш поводи по-често да влизаш в темата с приятно настроение и по-важно дано скоро имаш повод отново да направиш своите чудесни клипове.

Прекрасна е.

Някои хора си повтарят едни и същи неща до побъркване. Моля сменете плочата! Препоръчани теми