Весела Коледа на всички и продължавайте в същия дух!

Много "мъжко" мнение.
Весели празници на всички!

Актьора.
!
Мислех, че е нейно.
Добре, че още в началото разбрах за какво иде реч. Аз вече заливащите повторения на едно и също в темата не ги чета. От много писане винаги има опасност да се напишат големи глупости както и се случва.

Веднага си представям как се пръскаш от позитивизъм. Но да те попитам от любопитство,не за друго - защо правиш всичките тези позитивни неща?
Вярваш,че можеш да промениш хората;
или вярваш,че можеш да ги убедиш,че ти си нормална,а другите луди ;
или просто искаш да запознаеш такива като мен с пълнежа в резюме от цитати.
Валето не е като мен,нищо,че ти благодари,защото и тя като теб чете внимателно всичко. А аз чета предимно новини и слухове и да си призная-вашите „супер позитивни постове“. И аз се възхищавам от играта на Енгин Акюрек,но не ми е нужно да си го повтарям,за да не забравя,нито пък да чета повтарящите се възхвали на другите. И ще се повторя- хората сме различни,на някои това им е необходимо,на други - не. Много ли ти е трудно да го разбереш? Устояването на собствено мнение и принципи не се изразява в цитати на съфорумките. Нали не ти пука кой те харесва и кой не,защо се дразниш от игнорацията,защо като „сърдитко Петко“ пожела да ти се махнат клиповете от първа страница,а след това си ги публикуваш сама. Ми то къде другаде да ги публикуваш? 
Веднага си представям как се пръскаш от позитивизъм. Но да те попитам от любопитство,не за друго - защо правиш всичките тези позитивни неща?
Вярваш,че можеш да промениш хората;
или вярваш,че можеш да ги убедиш,че ти си нормална,а другите луди ;
или просто искаш да запознаеш такива като мен с пълнежа в резюме от цитати.
Валето не е като мен,нищо,че ти благодари,защото и тя като теб чете внимателно всичко. А аз чета предимно новини и слухове и да си призная-вашите „супер позитивни постове“. И аз се възхищавам от играта на Енгин Акюрек,но не ми е нужно да си го повтарям,за да не забравя,нито пък да чета повтарящите се възхвали на другите. И ще се повторя- хората сме различни,на някои това им е необходимо,на други - не. Много ли ти е трудно да го разбереш? Устояването на собствено мнение и принципи не се изразява в цитати на съфорумките. Нали не ти пука кой те харесва и кой не,защо се дразниш от игнорацията,защо като „сърдитко Петко“ пожела да ти се махнат клиповете от първа страница,а след това си ги публикуваш сама. Ми то къде другаде да ги публикуваш? 
Аз ако не си забелязала съм по рядко от всички ви във виртуала. И може би тук му е мястото да ви благодаря,че ме веселите отвреме навреме,защото аз чета предимно вас. Другото си го знам или мога да си го представя.

щото достъп до това имат единствено админите, евентуално
, както и до IP, който в повечето случай са динамични . А мултиакаунтика е факт в тази тема, и не е нужно да си голям "специалист", за да се установи.

Препоръчани теми