Успешно "олежани" бебета - тема фатална

• 41 704
  • 618
  •   1
Отговори
# 30
  • велико търново
оле тая нова визия е отвратителна,пуля се като отровена  Joy съвсем  бях забравила 4е ще я сменят  Sad ние ве4е 3-та нощ не се будим да папаме Simple Smile направихме гимнастика и заспахме пак Simple Smile
а вие с тези вкусутии как ме дразните,не 4е не мога или  не искам да си направя и аз но нямам време току по4на да готвя и Анабел се събужда Simple Smile ето сега сложих една картофена супи4ка докато спи и дано да успея да я сготвя 4е и едно свинско искам да задуша с лук ама него май дове4ера ще го направя Simple Smile

# 31
Дрън, относно Банофи пай отварям и викам брееей кога съм го правила, кога съм го снимала  hahaha Просто на някой снимки и аз с този шрифт съм си изписала името и ми стана изведнъж познато.
Аз окончателно се отказвам от направата на каквото и да е за Коледа  Crossing Arms Приятно ми е на брат ми децата като са около нас, но с 3 момчета е изключено да се приготвя каквото и да било, а на яслите започнаха сборни групи и дружината е в нас. Те затова хората се приготвят със сладките от началото на Декември.
Деси лек път, успешно изследване и много много подаръци да има за Ая бая. Чак ви завидях на мини срещата. Жени само с мен не си се виждала, но това лято ще стане работата да се надяваме.
Между другото нали се сещаш, че по едно време обърнатите елхи бяха модерни. Ти въведи нова мода всичко да виси от тавана.
Лаленце внимавай с хляба, че после ще трябва и да смъкваш дупарата  Joy
Стеф, писах ти, че има детски ама и тук. Естествено приравнение някакво не пълната сума, но и на това съм доволна преди празниците. А ако успея и картата да си намеря и ще има мишката подарък. Ако не я намеря той си е виновен. Дистанционното ако искате ми вярвайте го търсих 2 седмици. Накрая го открих в чекмеджето при чорапите, ама пъхнато в един чорап.
Дени, не вярвам да те оставят да имаш спад в тонуса. Аз пък като родих бях пълна с енергия. Не можех да повярвам, че мога да стоя права и седнала, да вървя, да се къпя без да се уморявам.
Ширина аз отдавна съм минала на сандвичи. Майка ако има време жената сготвя нещо, че и тя с тази работа се убива. Иначе аз съм по сладките. Манджи не ме блазнят. Особено тези със сос.
И още имам да ви пиша. Насъбрало ми се е, ама пак много дълъг стана поста ще си оставя и за по късно.

# 32
  • велико търново
а аз съм пък пове4е фен на манджите,оби4ам да си топкам Simple Smile с тези сандви4и дето викаш ти най много една седмица да изкарам Simple Smile мойта маймунка не се отказва от тези пръсти и това е   Rolling Eyes не знам ве4е какво да правя,плюе бибероната и лапа ръцете а някои път измества бибероната по встрани и лапа и палеца  Joy

# 33
Фусти,  пратиха ми и на мен СМС за майчинството, но не знам за ноември ли е, за декември ли? На мен и за първата година ми превеждаха по 310 лв, та не мога да се ориентирам. Във ФБ групата на октомврийчетата всички получават за декември, а ние за ноември  newsm78 днес уж ПИК код щях да вадя, но от много нарочени задачи за днес почти нищо не успях да свърша.
Деси, лек път, стискаме палци да ни зарадваш с добри новини  Hug
Къдровачка, пребори ли вируса?
Жени, цяла нощ сънувах, че правя кокосово масло и палачинки  Joy
Фикс, много среднощно го раздавате, да не сте ходили на дискотека с Николчо? Много весел пост, искренно ме развесели  Laughing Ух, и аз имах преди няколко дена много несполучлив сладкиш с тиква, който исках да хвърля. За сланинката, виждала съм в Билла сланина с кожа, много беше евтина. Слагаш я в саламура за около седмица, после изплакваш и слагаш във фризера. Наливаш виното и още замразена я нарязваш.
Дрън, Боби само чорапите се опитва да си обуе и от време на време панталончето, не се опитва да яде с лъжица, а да бърка в чинията и да мята по земята.
Белоснежка, кефиш ме как въобще не те притеснява събирането на багаж за две диванета, аз ако бях щях да се вайкам да не забравя нещо.
Нашия "режим" напълно се бъгна. Заспива към 1 след полунощ, сутрин се събужда след 10....сега пак спи. Не мога да го направя така, че дневният му сън да е в някакви нормални граници, нощния сън и той никакъв, сутрин ако посмея да го събудя по-рано и плаче неистово докато не го приспя....

# 34
  • на земята
Стеф,майчинството е за декември,по рано заради почивните дни ..)))
И на мен ми пратиха за половин месец,нали термина беше 15 дек.от януари съм с 340 ужассс  ooooh!
Фустеее,аз не ям много хляб,компенсирам защото не ям и не обичам сладко никакво  Joy

# 35
 Hug  bouquetна всички.В неделя ще пътуваме.Прегледа е чак на 27,дотагава ядене и подаръци.Тъкмо ще си доукрася.Заслужава си да видиш грейнали детски очички Heart Eyes
Фусти,нещо напнах ,,Кармолис,,аз,няма да се цепя от колектива Wink
Нещо Ая почна да ми спретва нощни купони за игра-2,3,4 часа,изправя си се и си се смее,закача.

# 36
 Peace За Декември е майчинството, по рано заради празниците, а после до началото на Февруари как ще е незнам.

ооооо им така си е по-добре форумчетоооо Peace Peace Peace  bouquet  bouquet  bouquet

# 37
Лаленце, на мен последния превод ми беше на 5-ти ноември, демек за октомври майчинството. Сега логично би трябвало да е за ноември. Моя термин беше на 1-ви ноември и имам пълен месец, но при мен няма и разлика в сумата за първата и втората година. Началото на декември нищо не ми преведоха, а чак сега....
Деси, на 27-ми имам имен ден, ще запомня датата и ще ви мисля. Пък до тогава си празнувайте, колкото можете повече

# 38
Какви са тези среднощни писаници, ударили сте го на купон май?  Laughing
Аз съм като бабичка, заспивам пред телевизора. Едвам си държа очите отворени.
Фусти, като ти четох описанието на тортата се сетих за мойта, която правих за РД на Стилиян - режеш и се разпльоква, ама пък всички цъкаха колко е вкусна. Аз си знам, че не съм кулинар, ама толкоз мога, който не му харесва да си ....... Whistling. Това не ми пречи да си чета рецепти или като видя от някое списание да си я изрязвам, вече имам цяла папка даже. Пазя си я като се пенсионирам.   Outta Joint

# 39
Ох, викам щот така няма известия и никой не пише и после ми светна, че има нова тема, та докато ви открия...

Добре дошли на новите маменца  Hug Hug Hug Кадровачка, Дани
Аерка, ужас е тая работа със Стенли, да минава и новата година да сте здрави всички у дома, че... видях по диагонал, че е по-добре детето. Пазете се /в това число слагам не само децата но и теб/.

На другите мамчета няма да пиша поименно, сори, ама съм скапана  Sad От вчера Мария-магария ни е скосила нервите, от 2 часа тази нощ, та до сутринта пищя и днес бяхме на доктор. Абсолютно здрава, нито кашлица, нито възпаление в ушите, нито коремче я боли. Лигави се общо взето  Crazy

Днес студено, ама обикаляме по улиците, та белким се умори и да спи. Сега бяхме на разходка с фенери с плейгрупата покрай морето. Голяма веселба за децата беше, защото пеят коледни песнички по-големите, пък и малко Коледно настроение да ни дойде. С това недоспиване, май желанията за Коледа ми се изчерпват с това да сме здрави и да се наспя  ooooh!

Кажете какви подаръци сте купили за децата.

# 40
  • велико търново
в4ера една приятелка ми каза за това май4инство 4е из4иствали годината,ама не ми е ясно нещо,аз полу4их на 3,12-310лв дали са ми пратили за декември или да 4акам да ми пратят пак  Rolling Eyes странното беше 4е после полу4их 130лв от болни4ния  Rolling Eyes много се обърках

# 41
Моето майчинство е за Ноември със сигурност, защото са 280 лв. Терминът ми беше за 5 Ноември и приравняването го получих на 2 Ноември и от тогава това е първият превод на фиксираната сума за Отглеждане на дете до 2г. Аз не знам по принцип на коя дата превеждат майчинството  newsm78 Така че Стеф, споко ние и Януари ще имаме пари. А пък Февруари ехеее цели 340  Mr. Green
Искам да ви кажа, че откъм сън имаме здрав режим вече. Следобед спи по час и половина. Вечер към 22.30 - 23 заспива. Няма го това спане по няколко пъти за по 30 мин. Просто трябва да съм легнала до него обаче.
Попси нищо няма да му купувам  Embarassed
Играчки има предостатъчно, дрехи също. От Мадъркеър сега му поръчах тези неща /имат намалние/ слипчета /7 бр. за 3.85 паунда/ потници пижама за яслата. Ми това малко ли е. Пижамата малко бебешка, ама ми хареса.

Последна редакция: чт, 19 дек 2013, 23:44 от Снежанка с Фуста

# 42
Здравейте, успях да се добера да пиша. Днес не мога да смогна, голямо преобличане и уливане правим, нещо стана с памперсите, аз ли не ги сложих както трябва, ама 2 днес от крачето преляха, че се наложи и да я къпя сама по обяд. Аз почти оздравях, само дето носът ми е на решето възпален от секнене, но се тревожа за Криси, преди час и нещо кихна и й потече воднисто сополче, до сега не бях виждала да й тече, дано да е от кихането, да не я почва и нея тая пуста хрема, утре сутрин пак ще я гледам и през нощта де и ако има нещо утре на лекар, стискайте палци да е еднократно, да не е болна.
Фусти, благодаря за инфото за захранването   bouquet. И на всички, които са питали как съм също благодаря  Hug  bouquet. Лека на всички  Hug

# 43
На всичкото отгоре, на целия зор сме на коледно парти от на Митко работата и трябва да се стягам. Няма грим на този свят, който да може да скрие последиците от последните 24 часа #Cussing out От три мрсеца го чакам това излизане, а сега търся кибритени клечки да си подпра клепачите...

# 44
Забравих да кажа, че и на мен са ми превели пари, първо във вторник имах 70 лв някъде, то беше за последната част от 45-дневния и днес са ми превели от следващия болничен за декември остатъка. Така, че добре дошло, само че следващите сигурно ще са чак февруари.

Общи условия

Активация на акаунт