Успешно "олежани" бебета - тема фатална

• 41 704
  • 618
  •   1
Отговори
# 45
Къдроваче в началото е така с памперсите, няма да се плашиш. Аз нощем постоянно го преобувах, защото вечно беше мокър. Сега как издържа от 10 до 10 с един памперс. Сутрин като стане е като Алф в дупето.
Дано не е нищо сериозно. Аз днес дадох на малки Осци.. профилактично, че нали сме пълна къща и кой знае какви вируси ще летят. Чак аз се учудих от себе си, ама нека за празниците е здраво детето.
Попси няма начин да няма начин  Wink Естествената красота не може да се скрие под някакви си там кръгове.

# 46
Попс, мацай фон дьо тена колкото можеш, пък и нали сте на нощтно парти, то ще бъде тъмно  Wink Пускай косата да се ветрее, всеки ще гледа превъзходните ти къдрици, а ако някой те попита дали имаш кръгове под очите кажи, че просто миглите са ти толкова дълги и гъсти, че хвърлят плътна сянка  Joy
Къдроваче, тя ако беше хванала болестта вече щеше да си проличи. Мисля, че е еднократно, кихнала е от коричка пипе. Много се надявам да съм права, но не мисля, че трябва да се притесняваш. Hug
Как пък да не ви се похваля, че Боби ака ДВА пъти днес, чак ми иде да си ударя дупето в тавана от кеф! Вече почти не пропуска ден без отчет, пу пу пу пу!

# 47
Ех, че сте експедитивни с писането! smile3534
Фусти, що да е като чаршаф темата? newsm78 Пак си я издокарала. Това с осцилококцинума си е направо събитие при теб. Wink
Попи, весело да си изкарате въпреки умората и желанието за сън!  bouquet
Стефи, какви са тези вашите среднощни режими? Моята дивачка тези вечери заспива към 23 ч. и не мога да свикна с този нов режим. Преди най-късно в 21 ч. беше заспала, ама сега не иска. Sad
Деси, чакаме те с хубави новини!  bouquet
Другите момичета няма да ги изброявам, че отивам да търся едни рецепти за сладки.

# 48
Тихичко честито на Бобсън за доволните акита! Heart Eyes

# 49
Добрутро
Днес да внимавате кой ви влиза в къщата
Тя Попсито нали си подстрига къдриците, ама още не се е отчела със снимка.
Стеф, от хомеопатията ли се повлия?
Лали кажи какви сладки?

# 50
  • велико търново
къдрови4е мойта мишка е така,на ден киха по 3,4 пъти и винаги киха по 2 пъти един след друг,и понеже ние се оплим на дърва и се вдига страшен прах навсякъде защото е отворено навсякъде и си мисля за това киха  Rolling Eyes купих си аспиратор ама нейните суполки са сухи и бъркам с кле4ка за уши а това много я дразни ама не мога да я гледам така с пипитата в нослето Simple Smile така 4е спокойно не се притеснявай ако кихне 1,2 пъти Wink
А ние днес правим си сутришната гимнастика и се смее ама голям смях,викам аз "коте стой сериозно правим гимнастика не си играем" ама кой ли ме 4ува....голяма лиси4ка Simple Smile
Фусти защо да внимаваме кой идва удома Simple Smile

# 51
Ширина, защото днес е Игнажден. Какъвто човек влезе пръв в къщата ти такава ще ти е цялата година. Затова си покани някой богат и добър човек  Mr. Green
Ако пипето е навътре капни физиологичен разтвор да омекне и тогава го дръпни с аспиратора, често бебенцата кихат след като капнеш разтвора и изстрелват пипето навън. Ако се мръдне е опасно с клечка за уши без ограничител.
Фусти, напълно съм сигурна, че хомеопатията помогна. Няма вече камъчета вместо акита, изхожда се супер лесно, пу пу пу!

# 52
  • велико търново
оле вярно бе,ами преди малко изпратих тати Simple Smile зна4и годината ми ще е бедна  Joy карай да сме живи и здрави е по важно Simple Smile Стефи а за пипитата,като беше по малко капвах преварена вода с малко сол и тя ги изкихваше суполките пак ли така или нещо друго ще ми препоръ4аш?

# 53
Еее, Ширина може да е имал човека някой лев в джоба недей така  Joy
В нас очакваме снаха ми с малкия довечера. Ще видя кой пръв от двамата ще влезе, че на новогодишната баница на късметчето на къщата се падна бебе и се появи мишката, сега да не стане пак бебета да има /то има вече де, ама все едно не съм казала, че е рано  Whistling/

# 54
Ааааа, тя вече бая порасна моята коса. Пак съм къдравата Берта. Тази сутрин децата ходеха на училище по пижами и халати. Много яко беше в махалата.

# 55
Попи, някаква традиция ли е това  newsm78

# 56
Ауу, как ти завиждам за косата не знаеш. Болна тема ми е.

Девойки, тъй като започват трескави приготовления за Коледа във всяко едно семейство
и през форума в следващите дни някой ще влизат телеграфно искам да ви приканя
да помислим за всички, при които по един или друг начин радостта не пълни домовете
всеки ден.
Дълги години бях в ДБМ-Русе и знам колко трудно се събират пари за благотворителност.
Знам как хората в момента не само нямат средства, но и са отегчени от безкрайният зов
за помощ. БЪЛГАРСКАТА КОЛЕДА е
една чудесна инициатива, за която се шуми уви само по това време.
Аз лично съм била свидетелка как тя е помогнала на две деца от дома в Брестовица,
в който ходех. За мен това е единственото фондация при която парите се разпределят
без да се усвояват за други каузи.
Наред с подаръците, които ще купим за своите близки можем да отделим и по
един смс, за да зарадваме някой друг.

# 57
Пуснах, Фусти пари сега.  Hug Hug Hug
 Винаги като видя реклама по ТВ и пращах смс. Още не бях срещала обаче... Като ти отворих линка, видях, че има опция да се пуснат парички с карта или по epay.bg. Което за мен си е улеснение. 

# 58
Аз знам, че всеки ще изпрати  Hug
Аз пък сега стоя и си мисля, току що изпратих подарък на една съфорумка /имаме традиция Коледна томбола от доста години/ И си викам бреййй как пък точно днес реших, цяла година подаръци ще правя  Joy

# 59
Всяка година пращам, и тази не пропуснах.
Попс, с деца е така. И аз щях да ходя на сбирка с колегите, нооооо при така стеклите се обстоятелства пропуснах. Напълно те разбирам какво ти е, дано поне тази нощ се наспите.  Hug
Оххх събуди се (не знам защо, но като по закон винаги като седна на компютъра се събужда  Crossing Arms). 

Общи условия

Активация на акаунт