Анкета по повод новата визия на сайта!

• 19 636
  • 379
  •   1
Отговори
# 105

Новото оформление е пълен кошмар! Който е взел хонорар за това, не заслужава и стотинка!
ИЗКЛЮЧИТЕЛНО натоварващо е да се възприема информацията от екрана!
Аватарите на пишещите са почти толкова големи, колкото и лайкналите във Фейса най-отдолу  ooooh!

Текста е събран в поле, което е по-тясно от формат А4  Shocked

# 106
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ох, изчетох... Crazy Crazy Crazy
След тези 7 стр. пих хапче за глава, пред очите ми е размазано...сега ще си слагам капки.  #Crazy #Crazy #Crazy
В същото време ще викна и някой да ми масажира врата, че се изненадах днес и не съм си купила масажорче. ooooh!

Ужасна визия!!! Peace Радвам се, че 97% от написаното тук подкрепя мнението ми.

# 107
Без да бъда пресилено-мрънкащо-критична , но когато вляза в една тема всичко ми се слива. Оформлението е такова , че се напрягам да различа кое точно е конкретният пост-отговор , кое е цитат , кое е подписа на потребителя , коя картинка е аватар и коя - реклама. Просто една сбирщина от текстове и картинки , не достатъчно ясно отделени стилистично и цветово (може и в мен да си е проблема).
Не ми харесва и това ,  че сега съм длъжна да прочета / скролна през екранното име на потребителя с аватара  , датата и часа на публикуване на поста му , броя на мнения - нещо , което когато търся конкретен отговор или просто преглеждам набързо -  не ме интересува , много ми разсейва погледа и ме натоварва. Преди , когато тази информация беше събрана изцяло вляво беше много по удобно и прегледно.
За да сменя страницата съм длъжна да скролна през някакви реклами.
Абе не ми харесва.

Много точно казано! На мен ми е трудно да се взирам, за да напиша повече от 10 думи!
Ни за писане, ни за четене става! Ще си правя фейсбук!

# 108
  • софия
А какъв беше зора да има нова визия,след като старата си беше достатъчно добра?

# 109
Собственици на сайта, ако решите пак да правите промени, кандидатирам се! Party Мога да поразбъркам още малко нещата и ще ви направя отстъпка, щот немам квалификация! Wink
 Grinning

# 110
Новата визия е повече от кошмарна! Мисля вече  да не влизам често тук, защото ужасно ме натоварва четенето на темите в този вид. За съжаление собствениците на сайта отдавна показаха, че не ги интересува мнението на потребителите, важното е кинтите да валят от реклами.  Whistling

Да съберем пари и да го откупим ... колко му е Simple Smile

# 111
Изобщо, ама изобщо не ми харесва! Толкова е объркано всичко! Гласувах с опция 5.

# 112
Олеле, какво сте направили със сайта, бе, хора. Това е ужасно. Откъде ви хрумна подобна идея. Не, не и не...не ми харесва, изобщо не ми харесва. Най лошото е, че колкото и потребители да са против новата визия, предполагам собствениците на сайта няма да се съобразят с тяхното мнение и просто ще си лаем, а кервана ще си върви и .... в крайна сметка какво ли си викате - ще мрънкат, ще джавкат, па най накрая ще свикнат и ще мирясат. Тези мисли вероятно са породени и от това, че и срещу предходния облик на сайта много потребители мрънкаха, но някак всички свикнахме, дотолкова, че с този нов сегашен облик помислих, че има някакъв проблем със сайта. Но, .... честно да си кажа и за мен това е най ужасната визия на Форума откак го посещавам. Предколедно си пожелавам тези промени да идат в дълбоко забвение, да върнете стария облик и всичко да си е както си беше....Моля Ви, идва Коледа, сбъднете желание, направете добро... Simple Smile

ПП Гласувах с трета и пета опция, но бих прибавила и че по рядко ще посещавам сайта!

# 113
  • софия
Ще трябва да пуснем петиция за връщане на старата визия.

# 114
  • Варна
По-рано през деня гласувах с 3 и 5.
Заради промените в темите.
Тук питат уж потребителите за промените, но съвсем малко се съобразиха дотук. Което е едно и също с място, където хич не са питали.

Ако се отвори алтернатива и приятелите ми се изместят там, отивам и аз! Засега оставам.

# 115
  • в морето до колене
А може ли за баланс да се добави опция - Промените са приемливи за мен, ще свикна.

Защото сега има само две степени на харесване - срещу три степени на нехаресване - и един отговор за незаинтесованите.
Аз пък не попадам в никоя от тези групи.
Не ми се качва адреналинът от промените - може просто да съм по-хладнокръвен човек, знам ли.

Или целта на анкетата е да преброи само недоволните, ама много недоволните.  Thinking
Гласуваш с "Харесвам", тъкмо да им се вдигне мизерната бройка Mr. Green.

Ако исках да гласувам с "Харесвам", щях да го направя.
Реалното ми мнение е, че приемам желанието на собствениците да направят промяна. Тази промяна обективно не ме натоварва толкова, колкото болшинството. Не съм склонна да скачам и да викам "Бойкот!!!" заради нея. Имам дребни бележки и въпроси, които коментирам в съответната тема... и толкоз.
Някои нововъведения дори ми станаха любопитни - аз не съм от "свободно сърфиращите" из форума, а сега се появи опция да виждам любопитни теми, които иначе можеше и изобщо да не забележа.

Не ми е трудно да се ориентирам. Не ми липсва широкото поле за четене. изместването в ляво не ме впечатлява. Шрифтът ми е достатъчно голям, ясен, четлив.
За "уморителния" бял фон още не мога да се произнеса, тъй като не съм прекарала много време във форума днес. Може би той ще е проблем, но не мисля, че е нерешим в процеса на диалог с екипа.
Малките аватари са ми достатъчни, за да "позная" кой е насреща. Несъразмерността на подписите спрямо съдържанието на отговорите ме подразни - изключих ги. Рекламите ми са блокирани много преди да влезе тази визия. Сега блокирах и фейсбук-линията.

Май изброих повечето основни забележки и поводи за недоволство и съответно моята позиция по тях.

Не мога да повярвам, че през 2013 година ще видя сайт, който не се разпъва по цялата дължина на екрана ми.

Ако става въпрос конкретно за форум, може би щях да приема твърдението, защото не ползвам много форуми, но сайт...
В 3/4 от сайтовете, които чета - информационни, блогове и tmbrl - съдържанието е изместено в ляво, а отгоре, отдясно и отдолу се разполагат именно всякакъв род "бързи връзки" и реклами.
Дори в Гугъл всичко е "у лЕво".  Peace

Последна редакция: ср, 18 дек 2013, 19:19 от мячик

# 116
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Твърдо против новата визия съм! Ужасна е и толкова объркана...

# 117
  • Sofia
Новата визия не е ужасна,а е повече от ужасна и още всички отвратителни епитети,които можете да се сетите и които няма да напиша от благоприличие Naughty

Доводите ми са като на всички останали недоволни/няма да ги повтарям,защото се съмнявам,че управляващите могат да четат/ no

# 118
  • Пловдив
Без да бъда пресилено-мрънкащо-критична , но когато вляза в една тема всичко ми се слива. Оформлението е такова , че се напрягам да различа кое точно е конкретният пост-отговор , кое е цитат , кое е подписа на потребителя , коя картинка е аватар и коя - реклама. Просто една сбирщина от текстове и картинки , не достатъчно ясно отделени стилистично и цветово (може и в мен да си е проблема).
Не ми харесва и това ,  че сега съм длъжна да прочета / скролна през екранното име на потребителя с аватара  , датата и часа на публикуване на поста му , броя на мнения - нещо , което когато търся конкретен отговор или просто преглеждам набързо -  не ме интересува , много ми разсейва погледа и ме натоварва. Преди , когато тази информация беше събрана изцяло вляво беше много по удобно и прегледно.
За да сменя страницата съм длъжна да скролна през някакви реклами.
Абе не ми харесва.

Форумът изглежда нелепо, гротеско и по мое мнение ще отблъсне много потребители ако не да се откажат, то поне да ограничат влизането си тук! ooooh!

# 119
  • Berlin
Има доста какво да се желае, искали са да променят, ама не са помислили много.
Иначе ми е интересно как излизат някои популярни (може би) теми, че и даже със снимка (!).
А как да си скрия и аз големите подписи, че наистина не се разбира това към поста ли е и на кой е? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт