Анкета по повод новата визия на сайта!

• 19 628
  • 379
  •   1
Отговори
# 90
  • София
От 20-ина мин. съм във форума и все едно имам пясък в очите. Още  един голям минус към отвратителната визия.

# 91
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
харесва ми, че в "нови отговори" са махнали аватарите на авторите на темите - излишно беше  Peace

не ми харесва, че реално се използва 1/3 от екрана, всичко друго е "интересни теми"  Rolling Eyes "актуално" и реклами  Tired

защо гоблените "р...с" трябва да се натрисат и на хиляди потребители, след като по спомени в гобленарската тема пишем около 50 човека?

за съдържанието на милитари пакетите дори не смея да мисля  Blush

# 92
  • Куциндрел
На мен не ми харесва изгледа на мненията в темите.

# 93
Ехехехе, Човече, казах ти аз, че от всичко си доволна Hug Шегувам се. Hug

# 94
Няма да спра да посещавам форумите, защото съм тук от години, но определено новата визия е повече от ужасна.

# 95
Гласувах с новата визия е ужасна. Напълно искрена съм, изобщо не ме кефи, много лошо решение е тази промяна. Confused

# 96
Не че има значение, но искам да си върна гласа за "Харесва ми!" в анкетата, защото гласувах преди да разгледам из темите   ooooh!

# 97
  • София
Гласувах с 4 и 5.
Отвратителна нова визия, главата ме заболя докато се взирам в комп  Crossing Arms

И защо трябваше да намаляват така драстично аватарите? Беше ми приятно да гледам аватарите на (повечето) потребителки, и си бях свикнала да разпознавам кой пише в дадена тема само по ''снимките''. Сега са миниатюрни и нищо не се вижда.
Изобщо защо се оползотворява едва половината от прозореца - това натоварва четенето и възприемането на цялото оформление!

# 98
  • град-държава
4 и 5 от мен + за нищо не ставате.
Покъртително изпълнение... сериозно ли някой е платил за това (!?) или рекламодателите имат грижата за визията на форума?

# 99
Гласувах, че не ми харесва, и направо е ужасно Crossing Arms

# 100
Новата визия е ужасна!!!!!

# 101
  • София
Уви, направо се чудя къде да цъкна, за да постна и това мнение - някакъв хаос ми е, всичко е някак сдъвкано, умалено, разхвърляно...

Така ли ще остане?  Sad Язък, вероятно вече няма да влизам, защото не ми е удоволствие, а мъчение!

Съсипахте ми любимия форум, бе!  Crossing Arms

# 102
Чудя се кои са тези 30-ина човека на които им харесва  newsm78

Благодаря за опцията, да мога да отговоря, че ще влизам по-рядко
 Peace

# 103
  • Варна
Не мога да повярвам, че през 2013 година ще видя сайт, който не се разпъва по цялата дължина на екрана ми. Някой знае ли как да си махна това гадното меню от дясно, и да ми се разпъне съдържанието? Така се чувствам с вързани ръце все едно...

# 104
Не ми харесват промените, ама никак!
От създаването това е най-лошата версия!

Общи условия

Активация на акаунт