Анкета по повод новата визия на сайта!

• 19 613
  • 379
  •   1
Отговори
# 75
Малееее ....вместо от втора на трета страница аз щях да си поръчам кредит.

# 76
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ако мога 10 пъти ще гласувам,ужасна е .Нямам думи как може да сложат този вид ,с кое е по-добре за нас,че ще си развалим зрението може би евентуално.Да ни бутнат  в ляво ,все едно сме някое стадо ,и при това масово недоволство защо не правят нищо ,а уж форума е за нас  ooooh!

# 77
И уж имам 1 нов отковор, пък в отговорите е празно...

# 78
Ужас! Абсолютен ужас! И това няма нищо общо с намалените аватари, заради които мрънках най-много. Дори съм склонна да ги преглътна, но собствениците трябва сериозно да се замислят. Че няма да се изнесем групово е ясно, че няма, но моето желание да вися по цял ден в мамата умря днес! Кичозно, неудобно, неуместно, безсмислено, тъпо, грозно, натоварващо и дразнещо.

Поне мъжът ми ще е доволен и няма само да мрънка, че съм по цял ден в мамата Simple Smile

# 79
  • зад парка
Хубаво е собствениците да видят резултата от анкетата!

# 80
Нали го има?След точно 1 месец всички ще сте свикнали с визията.
Миналата година като я промениха с предишната,пак имаше мрънкащи,сега пък ожалвате тая,която не харесвахте тогава...няма угодия,ей.

Ами аз не можах да свикна до последно.
Дадох си една малка отпусна,не пречи вместо да мрънкам да си ходя.

# 81
Не ми харесва, но вероятно ще свикна.  В момента ми е объркващо и ми отнема време да намеря това, което преди знаех къде е.

# 82
Не ми харесват промените и новата визия е ужасна. Sad

# 83
Ето,аз съм една от 3-те %.
Що да не ми харесва?Пък и ми е все тая как изглежда форума,честно...

+1
А и не знам на други места да питат пишещите каква форма да имат форумите. Каквото преценят - това.

17 души харесват визията, защо не драснат едно мнение какво им харесва. Цели 3 процента. Mr. Green

По принцип съм от хората, които трудно се ориентират, но в този му вид ми е по-удобен, особено Бързите връзки отстрани.
Харесват ми и "Нови отговори", попаднах на такива забавни теми в подфоруми, в които никога нямаше да вляза иначе.
Лявото подреждане ме изненада, обаче пък ми се вижда по-подредено така.
Единствено аватарите/подписите са ми странни, но ако това не е окончателното положение може да ги оправят. Не че са нещо фатално в крайна сметка.
За бялото чета, че ви натоварвало - тук не мога да се изкажа още, нямах време днес и съм стояла малко във форума. Засега не ме дразни, ще видим.

# 84
  • Варна
Не ми харесва!Постоянно чета подписи и т.н., докато намеря отговора ShockedСупеоробъркващо!На кой "велик" ум му дойде тази идея #Crazy

# 85
Новата визия е ужасна. По-голямата част от екрана е в аватари, лентички и реклами и е ужасно за очите. Tired

# 86
Новата визия е ужасна!

# 87
  • London
Харесва ми, а това което не ми харесва е редовното реване. Joy

# 88
Здравейте аз гласувах с № 3 силно се надявам в скоро време де се  върне стария облик на форума

# 89
И аз изразявам надежда да се върне старата визия на сайта

Общи условия

Активация на акаунт