Анкета по повод новата визия на сайта!

• 19 602
  • 379
  •   1
Отговори
# 60
Ужасно натоварваща очите визия.
И аз гласувах.

# 61
  • Варненска клюкарка

Гласувах с 4 и 5 Даже вече днес намалих присъствието си и имам само 2 мнения, това е третото но ги написах да изразя възмущението си от промените!
Пълен ужас и хаос е форумът doh doh doh Така ни сбутаха в ляво, че май ще ме тресне клаустрофобията от тази теснотия Sick Разхвърляно и непрегледно, както казах и преди, все едно някой е изсипал стоката по средата на магазина, вземам отгоре два пакета и повече не се задълбавам да ровя по-надолу и отивам в друг магазин, където е подредено!!!
В момента съм в къщи, но от работа е абсурд да влизам както правех преди и да се опитвам да намеря нещо- просто няма да имам време, а и ако нещо ме затруднява и ми е досадно, просто не си го причинявам и най-вероятно ще си ровя по други места, където е по-прегледно Rolling Eyes

пп И за да се чете се налага да си бодвам текстовете

# 62
  • София
Гласувах с 4 и 5.
Ще огранича престоя си до две теми, или ще се преместя на друго място, ако се появи такова.
9 години пиша и чета тук, като чета от самото му начало. Ще ми бъде много мъчно да го напусна.

# 63
Много, много трудно за четене. Коментарите са страшно малки и всичко е толкова бяло, че ме болят очите, напряга ужасно. А и едва разбирам в тази какафония от аватар+инфо и подписи чие мнение чета. Преди на син фон беше щадящо за очите и беше чудесно изнасянето на ника и аватара отстрани, има много красиви комбинации от аватар с подходящ подпис на потребители, които сега си губят смисъла. Къде започва и свършва дадено мнение не ми е ясно.  ooooh! Стана много в стил фейсбук и ютюб, които са толкова нефункционално направени за мен, но още работят само поради липса на алтернативи.

# 64
  • вятър в маслините, вятър над хребета
А може ли за баланс да се добави опция - Промените са приемливи за мен, ще свикна.

Защото сега има само две степени на харесване - срещу три степени на нехаресване - и един отговор за незаинтесованите.
Аз пък не попадам в никоя от тези групи.
Не ми се качва адреналинът от промените - може просто да съм по-хладнокръвен човек, знам ли.

Или целта на анкетата е да преброи само недоволните, ама много недоволните.  Thinking
Гласуваш с "Харесвам", тъкмо да им се вдигне мизерната бройка Mr. Green.

# 65
17 души харесват визията, защо не драснат едно мнение какво им харесва. Цели 3 процента. Mr. Green

# 66
  • София
Визията не е ужасна, отвратителна е.

# 67
Вярно , че като се болдне текста се чете по-лесно.

# 68
  • София
Визията не е ужасна, отвратителна е.

Точно!

# 69
Къде пише за тоя стайлбот за хром, че нещо нямам толкова свободно време за търся???
На мен визията не ми пречи, ама нещо в Хром не ми изглеждат никак добре нещата и нямам време да търся как да го оправя...

# 70
Без да бъда пресилено-мрънкащо-критична , но когато вляза в една тема всичко ми се слива. Оформлението е такова , че се напрягам да различа кое точно е конкретният пост-отговор , кое е цитат , кое е подписа на потребителя , коя картинка е аватар и коя - реклама. Просто една сбирщина от текстове и картинки , не достатъчно ясно отделени стилистично и цветово (може и в мен да си е проблема).
Не ми харесва и това ,  че сега съм длъжна да прочета / скролна през екранното име на потребителя с аватара  , датата и часа на публикуване на поста му , броя на мнения - нещо , което когато търся конкретен отговор или просто преглеждам набързо -  не ме интересува , много ми разсейва погледа и ме натоварва. Преди , когато тази информация беше събрана изцяло вляво беше много по удобно и прегледно.
За да сменя страницата съм длъжна да скролна през някакви реклами.
Абе не ми харесва.

Напълно подкрепям това мнение (същото бих написала и аз). И в други теми има изразени негативни мнения, но сигурно не могат да намерят тази тема, за да ги изкажат и тук. Да се надяваме ли, че нашето недоволство и резултатът от анкетата ще промени нещо?

# 71
Тук тече дискусията, можете да се включите, макар и да е монологична. Wink

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=755330.0

# 72
  • между морето и небето
Записвам се в групата на неодобряващите новия облик на сайта.

Не ми харесва, има толкова незапълнени полета. 1/3 от монитора остава празен  Shocked ! Може би е запазено място, за да ни атакуват с реклами, но аз съм ги блокирала.

# 73
  • София
Ето,аз съм една от 3-те %.
Що да не ми харесва?Пък и ми е все тая как изглежда форума,честно...
Нали го има?След точно 1 месец всички ще сте свикнали с визията.
Миналата година като я промениха с предишната,пак имаше мрънкащи,сега пък ожалвате тая,която не харесвахте тогава...няма угодия,ей.

# 74
Ужасна е!  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт