Анкета по повод новата визия на сайта!

• 19 595
  • 379
  •   1
Отговори
# 45
Без да бъда пресилено-мрънкащо-критична , но когато вляза в една тема всичко ми се слива. Оформлението е такова , че се напрягам да различа кое точно е конкретният пост-отговор , кое е цитат , кое е подписа на потребителя , коя картинка е аватар и коя - реклама. Просто една сбирщина от текстове и картинки , не достатъчно ясно отделени стилистично и цветово (може и в мен да си е проблема).
Не ми харесва и това ,  че сега съм длъжна да прочета / скролна през екранното име на потребителя с аватара  , датата и часа на публикуване на поста му , броя на мнения - нещо , което когато търся конкретен отговор или просто преглеждам набързо -  не ме интересува , много ми разсейва погледа и ме натоварва. Преди , когато тази информация беше събрана изцяло вляво беше много по удобно и прегледно.
За да сменя страницата съм длъжна да скролна през някакви реклами.
Абе не ми харесва.

# 46
У-Ж-А-С-Е-Н!!!

# 47
Темите вече са абсолютно нечетливи  Cry
Може пък и да е за добро, в личен план за мен, новата визия може да ме излекува от пристрастеността ми към форума. Свикнала съм всеки ден да надзъртам, дори и да е за минути. Вече имам причина да не го правя  Laughing

# 48
  • Под Сините камъни
Гласувах с Не ми харесва и аз си скрих рекламите  Peace

# 49
Не само, че не ми харесва визуално, но и трудно се ориентирам.

# 50
  • София
Като цяло прилича на фейсбук, обаче нещо ми е много трудно.

# 51
  • при късмета
Ужасна е!
Някъде четох, че щяло да стане по-прегледно и удобно и още не знам какво. Точно наобратно е.
Най-вероятно ще влизам само в една тема, за останалите подфоруми определено ще ме откаже.

# 52
  • София
Новата визия е повече от кошмарна! Мисля вече  да не влизам често тук, защото ужасно ме натоварва четенето на темите в този вид. За съжаление собствениците на сайта отдавна показаха, че не ги интересува мнението на потребителите, важното е кинтите да валят от реклами.  Whistling

# 53
  • Бургас
Не ми харесва новата визия, гласувах с опция 4.Всичко е сбито, реклами от всички страни.

# 54
Дразни ме, че безполезни неща ми заемат част от екрана, за сметка на други.

# 55
  • Русе
Ужасна!

# 56
Гласувах с Не ми харесва и аз си скрих рекламите  Peace
как?

# 57
Определено не ми харесва. Трябва да се напрягам за да чета постовете  #2gunfire... Надявам се, че не смятат да го оставят така. Как скривате рекламите?

# 58
Нещо не се ориентирам!  Rolling Eyes  Гласувах с  опция 4....   Shocked

# 59
  • Варна
Отвратителна е! И кога по дяволите ще спрат да ни тормозят с нови визии? Форума си функционираше прекрасно и със старата визия. Тъкмо свикнеш с някакви промени и хоп нови, които стават все по-ужасни.
Половината екран ми е реклами и тъпизми, е какво да ме кефи? Напрягам се изобщо да намеря постовете и въобще не мога да се съсредоточа върху това, което чета!

Общи условия

Активация на акаунт