Анкета по повод новата визия на сайта!

• 19 679
  • 379
  •   1
Отговори
# 165
Не ми харесва новата визия.

САамо българин може да развали нещо работещо добре. ooooh!

# 166
# 167
опция 4 избрах ,
моля гласувайте и в тази тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=755669.0

# 168
Не знам каква е целта на промяната и дали е постигната.

Иначе - потребителите винаги са недоволни и стресирани при подобни промени и винаги свикват с тях до степен да ги защитават фанатично при следващ редизайн - стига да им се дадат няколко месеца да свикнат.

Тъй че нищо фатално. На мен ми харесва новия изглед и смятам, че навигацията е по-смислена сега.

# 169
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
вече два пъти не мога да отворя новите отговори в първите четири теми - някаква реклама се изтегля отдясно и ги закрива изцяло Crazy

номерата на страниците след рекламните редове са объркващи  Tired

и каква е идеята зад "отговор" след всеки пост?

# 170
  • гр. София
Здравейте,
Благодаря Ви за отзивите, най-вече за аргументираните критики!

Утре ще бъде върнат старият изглед на тема за всички регистрирани (логнати) потребители, докато новият дизайн се преработи така, че да се разрешат поставените проблеми и същевременно да предлага възможността за развитие на новите функции, заложена в новия облик на сайта.

# 171
  • София
Да не би за пръв път да се освежава.
Всеки път съм била доволна.
Сега е трагично.

Здравейте,

Утре ще бъде върнат старият изглед на тема за всички регистрирани (логнати) потребители, докато новият дизайн се преработи така, че да се разрешат поставените проблеми и същевременно да предлага възможността за развитие на новите функции, заложена в новия облик на сайта.

О, благодаря!!!

# 172
Ее браво.  Crazy

# 173
Подозирам пъкления план на собственици/администратори. Сътвориха това ... нещо, сега стоят и гледат реакциите (за които разбира се им е през клавиатурата), и след някой друг ден, може би на връх Коледа ще върнат стария вид на сайта и ще кажат: "Ей на, фърлихме една чанта пари за изработката на нов облик на сайта, но потребителите не са доволни, и понеже клиентът е цар, връщаме стария облик. Клиентът е цар все пак.  bowuu". Стари еврейски номера.  Mr. Green Упс, сори за расисткия уклон.

Аз какво ви казах, драги зрители?  hahaha

Здравейте,

# 174
Интернет абсистенция в реално време.
Скоро ще се защитават докторати на тази тема, малко след това ще започне и лечението.

Мамма, не си мъж  Mr. Green
Сигурна съм, че след тази новина, ако биде сканиран мозъкът на повечето потребители, ще изглежда в същото състояние, както след прием на наркотични вещества. Някои сигурно няма да спят от вълнение и очакване на утрешния ден  Mr. Green

Последна редакция: ср, 18 дек 2013, 22:11 от Кейси

# 175
В анкетата няма опция, която да отговаря на моето мнение. Simple Smile Затова не отметнах нито един от въможните отговори. Някои от промените ми харесват, като улесняващите "бутони" за отговор, цитат и др. във форума, но стесняването на полето с мненията ми действа почти клаустрофобично. Simple Smile Благодаря за усилията да подобрите изгледа и работата на сайта.

# 176
Какво е станало с Мамата?? Rolling Eyes
Чувствам се в лабиринт..... Tired Tired

# 177
  • София

Предложете му "гениалната нова визия" на форума. Действа и на жените.

Мамасита да  не е дала гъби на творческия екип?

# 178
Мен ми прилича форума на коледна картичка от рециклирана хартия, късаш най-различни картинки , мажеш с лепило и пишеш нещо за разкош. Wink
И на тест на Роршах ми прилича, требва само да начначат психоаналитик Mr. Green и всеки да си казва първата асоциация, като отвори форума и психоаналитика да тълкува. Grinning

# 179
Андариел, да не би да ти действа отказващо?! За Бога, върнете старата версия още днес!

Общи условия

Активация на акаунт