Анкета по повод новата визия на сайта!

• 19 655
  • 379
  •   1
Отговори
# 150
Защо в ляво? При мен сайта е центриран... странно Thinking

Иначе не мога да кажа дали са били за добро промените. Не съм свикнала още, натоварва ме, обърква ме, получавам световъртеж, замайване.... Сигурно трябва време докато се свикне.
Но не се отличават постовете, трябва да се напрягаш, за да прочетеш кое е пост, кое подпис, информация за потребителя. Може би информацията за потребителя в полето трябва да е с по-малък шрифт, отколкото написаното мнение, за да се отличава мнението. Иначе всичко се слива.
Разбира се, най-лошото според мен е безумно малките аватари. Това е което основно ще ми липсва от стария дизайн на сайта. Както и това, че беше много по-удобен за четене.

# 151
Постовете свършват при бутоните "Отговор" и "Цитирай"  Grinning  Подписите може да се блокират, рекламите също, видях подфоруми, които никога не бях виждала преди промяната Simple Smile

# 152
Постовете свършват при бутоните "Отговор" и "Цитирай"  Grinning  Подписите може да се блокират, рекламите също, видях подфоруми, които никога не бях виждала преди промяната Simple Smile

И аз. Цял ден се хиля с многоженеца  Joy

За аватарите открих, че като задържа мишката се виждат големи.

За цвета - явно при мен яркостта е била доста голяма, защото не усещам осезаема промяна  Rolling Eyes

# 153
Спомням си, че някой беше пуснал оплакване, че "скинът" на бг-мамма бил много специфичен и всички колеги в службата разбирали, че е влязъл там - сега би трябвало да е доволен човекът (не се сещам жена или мъж беше)  Mr. Green

# 154
Подозирам пъкления план на собственици/администратори. Сътвориха това ... нещо, сега стоят и гледат реакциите (за които разбира се им е през клавиатурата), и след някой друг ден, може би на връх Коледа ще върнат стария вид на сайта и ще кажат: "Ей на, фърлихме една чанта пари за изработката на нов облик на сайта, но потребителите не са доволни, и понеже клиентът е цар, връщаме стария облик. Клиентът е цар все пак.  bowuu". Стари еврейски номера.  Mr. Green Упс, сори за расисткия уклон.

# 155
  • Пазете Гор
Клиент е този, който плаща и получава услуга.

Клиентът в случая са рекламодателите, а не пишещите и четящите във форума.

# 156

Като ги няма пишещите и четящите кой ще им чете рекламите на рекламодателите и дали аджеба последните ще плащат за реклама в нечетена медия/форум? Ти и ти обърна основите на търговията.

# 157
Понеже не намерих как да следя темата без да се записвам (пък и ме болят очите да оглеждам), пускам пост.  Mr. Green

Аз намерих! като четеш постовете, отляво, някак си "плаващо" са подредени 4 бутона - F (фейсбук) , известия и някви други. Та като сложиш курсура на "известия" (отбелязан е с нещо като тефтерче) ти се появява прозорец - сигурни ли сте, че искате да получавате известия за тази тема?" И така...
Но пък дна от най-посещаваните от мен теми вече не се отразява в "нови отговори", и се наложи да я сложа в "следени"... а не съм се отписвала от там, к'во стана...  Tired

# 158
Пълна отврат е новата визия .Това сайт ли е или форум всъщност ?
Защо самия форум е толкова сбутан в едно тясно пространство , с дребен шрифт .. за сметка на всички шарении около него от които едва се намира форума ?
Толкова непрегледен и хаотичен .. разпръснати под форумите на сто различни места .
Върнете му старата визия или го изчистете от тези толкова много картинки , реклами и т.н.
Ако ги има нека те да са на по сбутани места , а не да ни вадят очите.
С новата визия ще ми се отще да влизам изобщо да чета и пиша , защото ми отнема страшно много време да намеря темите и подфорумите които ме интерисуват по принцип .
Сменете си и фирмата която е направила тази ужасно разхвърляна визия на форума.

# 159

Ъъъъъ.... екскюзми, но в случая потребителите са същността на "услугата", за която се плаща и получава. Без потребители - няма услуга - няма клиенти! Щом преди е можел да се издържа форума, с по-малко реклами, как така сега не може?! Алчност....

# 160
Новата визия е ужасна! - не ми харесва, имам чувството,че всеки момент екрана ще се прекатули на лявата страна, трябвало е полетата и всичко да си е в центъра... а ако може да се върне както преди - най-добре

# 161

Ъъъъъ.... екскюзми, но в случая потребителите са същността на "услугата", за която се плаща и получава. Без потребители - няма услуга - няма клиенти! Щом преди е можел да се издържа форума, с по-малко реклами, как така сега не може?! Алчност....
Рекламите са нужни , но трябва да са на определено място което да не ни вади очите и ако може всичко да е по подредено и прегледно , а не пълен хаос ..
Кой е този талант който е измислил тази визия ? Sick ooooh!

# 162
Очите ми станаха на дума означаваща задни части с 3 букви от 1 час четене във форума заради блестящото белия фон.  Tired

# 163
потребителите просто цъкат и правят трафика, който пуска стотинките в касичката.
и това беше кристално ясно заявено ч/з мълчание цял ден.
приоритетите са променени това е. нищо общо с 'едно време'.
трафик ще се генерира и без активни хора/теми и тн. достатъчно е някоя скучаеща Цецка  да се разхожда по изобилните менюта и банери м/у кърменията и прави много повече от това, което аз/ти/той посещавайки само 3-4 теми във форума.

# 164
  • Пазете Гор

...Ти и ти обърна основите на търговията.

Нищо не обръщам, а само уточнявам кой е клиентът в конкретния случай. За да бъде клиентът доволен, производителят (НЕГ БГ)  ще се постарае да увеличи броят на преглежданията и цъканията върху рекламите. Затова и основното ударение е към улесняване на навигацията.

Естествено, че за това ще са му полезни повече четящи, още повече и пишещи, но те не са клиенти в най-тесния смисъл на тази дума. Те по свой начин участват в производството на медийния продукт бг мамма. По-скоро са производители, отколкото ползватели.

Общи условия

Активация на акаунт