Анкета по повод новата визия на сайта!

• 19 652
  • 379
  •   1
Отговори
# 135
Гласувах с отговор 1. Не знаех, че можело с повече от един отговор да се гласува, после видях, че някои са гласували с по 2 отговора  newsm78 Ако е възможно, бих добавила и отговор 3 - новата визия толкова ужасно много ми харесва, че ще гледам да влизам по-рядко, за да не се пристрастя съвсем към бг-мамма.

# 136
пълно безумие е да не са центрирани темите и да се взираш в ляво на екрана..

влизането тук вече вместо да ни релаксира, ще ни натоварва...

за жалост е ясно, че едва ли някой ще вземе предвид резултатите от анкетата...

както се казва - честит ни 'подарък' за празниците

hahaha hahaha hahaha

# 137
Неприятен изглед, освен че е неудобен. Ще влизам само по задължение - да прегледам Компроматите, удоволствието от другите теми и подфоруми ще отпадне, няма как.

# 138
  • ВАРНА
Отврат!
Кой го е творил това нещо?

# 139
прсто неприятно. жалко за БГ мама
и нея я осрахте  Sick

# 140
Отговор 5. Старата визия беше в пъти по-хубава.

Отврат!
Кой го е творил това нещо?

Явно някой, който иска да намали потребителите наполовина.  Mr. Green
Върнете старата визия на сайта.

# 141
Визията е ужасна, не че от моето скромно мнение зависи нещо , но всичко е много неорганизирано и хаотично. И какво има реклами . но ще загубите част от аудиторията си.

# 142
Не мога да повярвам на какво е заприличал форумът!  Shocked
Някой назад писа, че и при предишната промяна много потребители са се оплаквали, а място за сравнение няма. Аз съм от хората, за които подобни промени предизвикват неудобства, но въпреки това с предишната версия свикнах за часове и ми харесваше много. Сега е...  Stop

# 143
С една дума - неудобно! Нищо не е там където трябва ..... много сбити полета ....

# 144
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Определено престоят ми тук значително ще намалее.Нямам желание да се взирам в едно миниатюрно поле в ляво,всичко наблъскано едно,върху друго,за сметка на светещи,рекламни банери,които никой не отваря и без това.

Не знам кой стои зад сайта,но проекта им (да грабим пари,вместо да крепим това място удобно и полезно) е провал и няма да ставам част от това.

# 145
На мен лично разположението не ми е толкова неприятни колкото колкото по-ръбатата и безлична визия. Някак си оставам с чувството, че се записвам онлайн за определени болнични манипулации. Sad

# 146
  • София
От предишните промени винаги съм била доволна.
Сага е огромно бедствие. Трагично е, ужасно е зле.
Нямам представа дали изобщо има значение как гласуваме и какви са резултатите от анкетата, но наистина ще бъде жалко, ако останат тези промени.
Някак форумът се сви в един ъгъл и пространството го превзеха някакви малоумия отвсякъде, отваряш си монитора и си като сляп с едното око.

# 147
# 148
Мъчение е тук човек да чете .
Къде свършва един пост ,къде започва друг няма видимост .
Но шаренията на подписите огромни безсмислици оставени да "греят"-е.ати вкуса Whistling
Цигания !!!

# 149
  • София
Мъчение е тук човек да чете .
Къде свършва един пост ,къде започва друг няма видимост .
Но шаренията на подписите огромни безсмислици оставени да "греят"-е.ати вкуса Whistling
Цигания !!!

Да, включително и това.

Общи условия

Активация на акаунт