Анкета по повод новата визия на сайта!

• 19 621
  • 379
  •   1
Отговори
# 270
А тук няма ли един програмист, който да ни направи форум като старата БГ Мама?  newsm78

Наемам се да помагам в модерирането. Peace

Хексе, в момента сме на етап - търсим програмисти и сървър, а за модераторите е още раничко ми се струва  Laughing

Хубаво е да се помисли по този въпрос и да имаме алтернатива, че младежът кой знае какво ни е замислил  #Shocked
Трябва да сме подготвени!

# 271
  • Варна
А тук няма ли един програмист, който да ни направи форум като старата БГ Мама?  newsm78
Много ще се радвам ако Мамма се заеме с тази задача  Mr. Green  Laughing

Това вече е правено. Точно така стана в началото. Група недоволни потребителите от дир.бг се отделихме, Мамма направи форумната платформа, систематизира се съдържанието. За съжаление след като форумът набра популярност беше продаден барабар с аудиторията на НЕГ.бг.

Не съм оптимист за повтарянето на същия сценарий. Знам вече как ще приключи.

# 272
  • София
И аз знам, ще го купи НЕГ.бг

# 273

Наемам се да помагам в модерирането. Peace

Хексе, в момента сме на етап - търсим програмисти и сървър, а за модераторите е още раничко ми се струва  Laughing

Сървър има, програмист има, ама коя платформа да се сложи не знам. Някой ако знае коя е билата тази платформа в началото нека каже, моля.

P.S. И платформата открих коя е.

Последна редакция: чт, 19 дек 2013, 17:02 от УФСЪ

# 274
  • гр. София
Аз съм съгласна ако ще и абонамент да имаме ама да има старата визия нашия форум.

# 275
Ти какво предлагаш да направим'?
Aз не съм съгласна да цъкам по разни рекламки и да ме болят очите  Crossing Arms
И както и да приключи, поне ще е някакво решение за известно време.
Дори господин Николов да се появи отново, ние пак ще избягаме от него  Laughing

# 276
  • Варна
Ти какво предлагаш да направим'?
Aз не съм съгласна да цъкам по разни рекламки и да ме болят очите  Crossing Arms
И както и да приключи, поне ще е някакво решение за известно време.
Дори господин Николов да се появи отново, ние пак ще избягаме от него  Laughing

Просто ще влизам по-рядко. Рекламите ги блокирам, никога не чета "статиите" им, БГ-ДАМА, хороскопи и не влизам в рекламни подфоруми. Следя само определени теми, които са ми полезни.
Не виждам смисъл да се повтаря едно и също нещо. Докато новият форум набере тази популярност, ще мине доста време. И тъкмо ще си го захаресаме и администратора ще го продаде на някоя фирма и айде пак отначало. Пазарна логика. Погледнете Фейсбук например.

# 277
Ще свикнете бе хора, всяка промяна е акомпанирана от вълна на недоволство.
След 2-3 години като сменят визията отново, ще си търсите пак старата. Simple Smile

# 278
  • София
Ще свикнете бе хора, всяка промяна е акомпанирана от вълна на недоволство.
След 2-3 години като сменят визията отново, ще си търсите пак старата. Simple Smile

Глупости! Тоя мазаляк не се възприема, бе, не е просто промяна! За себе си гарантирам.

# 279
Аз все си мисля, че съдържанието е по-важно от формата. Съдържанието, в случая, го създават потребителите. Голяма работа, че по-иначе бил изглеждал форумът, не очаквах, че е такава драма, че масово потребители, прекарващи часове ежедневно тук, сипят люти закани, че щели да се местят другаде.

# 280
  • София
Аз все си мисля, че съдържанието е по-важно от формата. Съдържанието, в случая, го създават потребителите. Голяма работа, че по-иначе бил изглеждал форумът, не очаквах, че е такава драма, че масово потребители, прекарващи часове ежедневно тук, сипят люти закани, че щели да се местят другаде.

Помията е храна, но не всички я ядат, нали?!

# 281
В момента поне темата в която пиша изглежда както преди  newsm78

А дано си остане в този вид  Praynig Mr. Green

# 282
Аз все си мисля, че съдържанието е по-важно от формата.

Даже не и съдържанието, а хората. Полезни съвети, рецепти, лиготии и лични драми има навсякъде в нета.
Но такова голямо количество от най-разнообразни (да не кажа всички) представители на всякакви социални, професионални, ментални и т.н. слоеве у нас, събрани на едно място, едва ли има другаде.
Поне аз тук срещнах хора, с които няма друг никакъв, ама никакъв начин да се срещна в живота си. Това ми е ценното, а не отговорите на въпроси, към които ме препраща Гугъл.  Peace

# 283

Помията е храна, но не всички я ядат, нали?!

Да, но примерът ти не е удачен. На помията съдържанието й е по-гадно от външния вид - нечии остатъци, често и вкиснати. Такава визуална промяна към по-лошо на така обичания форум (според повечето) отговаря повече на храна, неособено привлекателна на външен вид, но иначе вкусна и обичана като съдържание (съставки).

# 284

не е точно така.
когато ти е трудно/натоварващо и тн да ползваш нещо лека полека спираш да го ползваш.
общо взето сме тук за да получаваме ( информация) и да даваме ( информация)
когато това не става лесно и подредено за юзърите е ?с на време да западне тоя обмен.
Но по принцип няма вечни неща. В интернет също.

аз нямам никакво намерение да се 'местя' никъде, но определено не бих се разхождала из форума, ако от това ме боли главата, очите, ако ми е трудно да се ориентирам и се налага да елиминирам някакви филтри, начини . т.е да участвам във форума ВЪПРЕКИ това, че той ми създава проблеми. А когато правиш нещо въпреки то обикновено не е много трайно във времето.

Това е. Аз лично съм от хората, които веднага усвояват новости, особено технологични, казва се ранен потребител май това. Т.е ако аз не се нагодя тутаси, значи вероятността Х който е в последващи групи на възприемане е нищожна. Не случайно има наука маркетинг и тн.

Общи условия

Активация на акаунт