Анкета по повод новата визия на сайта!

• 19 620
  • 379
  •   1
Отговори
# 285
Аз все си мисля, че съдържанието е по-важно от формата.

Даже не и съдържанието, а хората. Полезни съвети, рецепти, лиготии и лични драми има навсякъде в нета.
Но такова голямо количество от най-разнообразни (да не кажа всички) представители на всякакви социални, професионални, ментални и т.н. слоеве у нас, събрани на едно място, едва ли има другаде.
Поне аз тук срещнах хора, с които няма друг никакъв, ама никакъв начин да се срещна в живота си. Това ми е ценното, а не отговорите на въпроси, към които ме препраща Гугъл.  Peace

Така е, просто за мен и хората, по-скоро мненията им, са съдържание, дори и да нямат научна стойност.

# 286
Хмм... аз да попитам,

един ден отворя форума - с новата визия, на следващия - със старата и така все се менкат.
Само в моя "телевизор" ли е проблема ?  newsm78

# 287
 Joy
Аз искам да обърна внимание, че преди нямаше "виж новото"( какъв е смисъла от този бутончик, освен че ми вади очите),  а само послединия постнал в темата.
Съответно "Виж новото" цял ден го 'чета' като име на потребител и се чудя защо Виж новото се е разписал навред.  Нещо като диви лопери.  до тук ме докарахте с юзър френдли 'визията' си  hahaha
Ох, не! смея се със сълзи  Joy

# 288
Ще свикнете бе хора, всяка промяна е акомпанирана от вълна на недоволство.
След 2-3 години като сменят визията отново, ще си търсите пак старата. Simple Smile

Каква ти вълна, то си е направо гранде цунами - 96% от гласувалите не харесват новата визия, което ясно показва, че създателите и яко са се осрали.

# 289
Ъъъъ... к'во е "лопер"?

# 290
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

някъде прочетох, че е девелопер Wink

# 291
Целта на новата платформа е ясна и тя не е, както мило ни се обяснява, как да улеснят драгия форумен читател да обърне рецепта за 4 порции в 10 / гениално! / или как с прочита на една страница да избере столче за кола. Тук говорим за повече:  повече хора да останат повече време и да видят повече реклами в сайта. Всичко много хубаво, дето се казва, но този форум е това, което е, благодарение на факта, че на хората им е приятно да споделят време тук. Така се раждат всички хубави неща във форума - и информацията, и полезните съвети, и високата популярност на форума.

Сега се замислям дали сегашния вид на форума с много повече потребители, много повече информация задовоялва повече мои потребности от времето преди десет години, когато за първи път започнах да чета тук? Ами, отговорът е ... останете с нас , ще прекъснем за реклами Whistling

# 292
Тук говорим за повече:  повече хора да останат повече време и да видят повече реклами в сайта. Всичко много хубаво, дето се казва, но този форум е това, което е, благодарение на факта, че на хората им е приятно да споделят време тук.

Не. Този, който цели да печели от реклами изобщо не му е приоритет да остават потребителите по-дълго във форума. Ще се зачетат и няма да цъкат по рекламите. По-скоро се отива на вариант превръщане на сайта в търсачка, за да се намира от повече случайни потребители, които е по-вероятно да цъкат по реклами, след като бързо намерят търсената информация. Както каза г-н Николов - информация от една тема ще е обобщена в една страница, а не да се зачете човек, да се отплесне... ще клика по реклами друг път.

# 293
  • В най - голямото село
Така и не разбрах, ще се върне ли старата визия и кога. Изобщо нямам желание да вливам във форума (не че някой го е еня де)  в този му вид.

# 294
  • София
Връщането е временно.

# 295
  • при късмета
Аз лично, не познавам нито един човек пишещ в който и да е форум да цъка на рекламите. Коментирали сме въпроса много пъти. Всички до един или ги подминават или директно инсталират програми с които рекламите се скриват. Без значение дали четат в сайт в който влизат всеки ден или просто са попаднали с някакво търсене. И не само форуми, за всички сайтове се отнася.
Ми дайте да се преброим, да си видят статиститаката, тези които залагат на рекламите.

Аз ги игнорирам, без значение дали ги виждам или не и никога не цъкам на реклами.

# 296
Аз лично, не познавам нито един човек пишещ в който и да е форум да цъка на рекламите

Не цъкат, но ги гледат и се отчитат показвания - примерно 5000 показвания на памперси.

Изненадана останах как чак сега, покрай промените тук, хората откриват начините за махане на реклами, трябва някакви точилки вече почти в ушите да им се наврат. Те милите гонят хиксчетата, покрай което може и да цъкнат където не искат.  Laughing

Веднъж ми се беше изключил Адблока и влязох нейде - ослепях направо, зрително-културен шок. Whistling

# 297
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
не цъкам, защото химиите на др. Йоткер не ме интересуват, хрупкавите бок..ци ТУК също, но ето, с новата форма на началната страница вече втори път натискам "нови отговори", а се отварят те  Tired и не е, че не знам къде цъкам или имам проблеми с очите  Tired

# 298
  • при късмета
Начините за махане на рекламите са отдавна известни. Тук до сега не са били толкова натрапвани на потребителите и затова сега ги ползват.
Това за посазванията не го знаех, мислех, че рекламата се простира из целия екран с цел нарочно или не да влезеш в нея.

# 299
Това за посазванията не го знаех, мислех, че рекламата се простира из целия екран с цел нарочно или не да влезеш в нея.

Ето тук може да се види - цените са за "импресия", т.е. показване. Цъкане никой не гарантира, парите не са за клик.

http://neg.bg/bg/adv/prices/bg-mamma

Общи условия

Активация на акаунт