Анкета по повод новата визия на сайта!

• 19 605
  • 379
  •   1
Отговори
# 345
Жалко, щото в последно време ми се струваше, че форумът се променя пред очите ми...Не вярвам нови хора да надникват и да се регистрират.Ще останат старите потребители да си се карат и да си начукват канчето. Sad

# 346
Присъединявам се!!!!!!!! Дразнеща, изнервяща визия. Не мога да разбера защо пак се опитват да ни я натрапят след всичките отрицателни коментари?!

# 347
Много е сгъчкано пространството за писане - прекалено е тясно и изместено встрани. Поради това и аватарите са твърде малки и безлични.  Информацията вдясно само ми боде очите , разсейва погледа и не смятам за нужна. Няма нужда и от този бутон "Отговор" след всеки пост. Визуалното отделяне на постовете един от друг като че ли е по-добре от предния път миналия месец. Все пак тази по-тъмна лента,  която минава през цялото поле и маркира профила на потребителя , сигурно е с цел да организира , но прави обратното - разхвърля погледа , пречи на последователното четене.
Разбирам желанието за подобрение , действително от предното "подобрение" има напредък , но просто с тази промяна визията на сайта тръгна назад.

# 348
Новата визия е дразнеща и напрягаща зрението което със сигурност ще ме откаже и няма да  влизам по вече във форума.Очаквах ,че ще се вземе  в предвид и нашето мнение   ,но уви  била съм в дълбока заблуда #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out  

# 349
  • Дива Индия
Защо е нужна новата визия? Кой е бил недоволен от старата?
Върнах се да добавя, че мнението ми изглежда грозно, та грозно... Аватара, подписа... всичко.

# 350
Новата визия е дразнеща и напрягаща зрението което със сигурност ще ме откаже и няма да  влизам по вече във форума.Очаквах ,че ще се вземе  в предвид и нашето мнение   ,но уви  била съм в дълбока заблуда #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out  
Абсолютно съгласна  Peace И не си само ти,явно много бяхме заблудените,които мислеха,че някой ще ни отрази.Явно и форума като всичко останало в държавата-кучетата си лаят,кервана си върви...  ooooh!

# 351
Аз мисля, че тая тема е излишна, нито един глас "против" тая скапана версия на форума не е взет под внимание. Толкова ли не ги интересува мнението на потребителите тук?

# 352
  • Пловдив
Форумът е ужас, но колкото и теми да има и колкото да гласуваме против промените, май никой за нищо не ни бръсне

# 353
Няма ли някой от админите или тези, които решават как да изглежда форума да вземе отношение? Нека просто ни информират за решението си. Щом са преценили да изглежда така и това не подлежи на обсъждане нека просто го кажат, а не само да си "чешем" клавиатурите.

# 354
  • Costa Rica
Върнах се да добавя, че мнението ми изглежда грозно, та грозно... Аватара, подписа... всичко.
+1

Явно "мамата" взема пример от правителството - потребителките ще полаят, полаят, пък ще се кротнат, само трябва малко да потърпим. Mr. Green

Е, мерси. Очите ми са ми по-скъпи от вас, а и не си спомням да съм подписвала договор за лоялност към бегемамма Whistling

# 355
  • софия
+1

Явно "мамата" взема пример от правителството - потребителките ще полаят, полаят, пък ще се кротнат, само трябва малко да потърпим. Mr. Green

Е, мерси. Очите ми са ми по-скъпи от вас, а и не си спомням да съм подписвала договор за лоялност към бегемамма Whistling

Не мисля, че и трябва да го правим. Ако предишният път нямаше по-сериозна алтернатива, сега нещата са мааалко по-различни... Sunglasses

Хич, изобщо нямам намерение да търпя. Шанс беше даден.

Последна редакция: вт, 21 яну 2014, 13:12 от zvanche

# 356
  • Австрия
Много е сгъчкано пространството за писане - прекалено е тясно и изместено встрани. Поради това и аватарите са твърде малки и безлични.  Информацията вдясно само ми боде очите , разсейва погледа и не смятам за нужна. Няма нужда и от този бутон "Отговор" след всеки пост. Визуалното отделяне на постовете един от друг като че ли е по-добре от предния път миналия месец. Все пак тази по-тъмна лента,  която минава през цялото поле и маркира профила на потребителя , сигурно е с цел да организира , но прави обратното - разхвърля погледа , пречи на последователното четене.
Разбирам желанието за подобрение , действително от предното "подобрение" има напредък , но просто с тази промяна визията на сайта тръгна назад.

Aбсолютно!

С една дума: дразнещо!  Sick

# 357
+1

Баш!

(мразя ги тия +1)

# 358
Абе вие луди ли сте.....това е пълна отврат. Защо пак се покриха всички админи....
Загубихте окончателно доверието на повечето майки тук

# 359
  • София
Не мисля, че и трябва да го правим. Ако предишният път нямаше по-сериозна алтернатива, сега нещата са мааалко по-различни... Sunglasses
Каква е сегашната алтернатива? Признавам си миналия път не съм търсила такава, защото бързо разкараха отвратителния бъркоч, който ни натрапват. Но ако този път са го върнали, за да остане трайно, бих сменила форума, ако се появи нов.

Общи условия

Активация на акаунт