ПЕТИЦИЯ ЗА ПРЕМАХВАНЕ СЕГАШНИЯ ВИД НА ФОРУМА!

• 36 579
  • 782
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Аз нямам нищо против форумът да се обновява, също така разбирам, че без реклами не може да се издържа.

Но не съм съгласна това, за което влизам в този така полезен и любим форум да бъде натъпкано в 1/3 от екрана, за сметка на предложенията какво ще предскажат картите на Ленорман специално за мен само тук.
Не искам като влизам да се информирам за гимназия това да бъде избутано от предложение да видя активните теми за 6-годишните на предучилищна. Може би майките на предучилищните се възмущават от това, че темата за гимназистите е активна и им се предлага да я разгледат.

Що за глупост!!!

# 106
  • София
пиша тук от една година,  но пиша в темите които ме вълнуват, сега не откривам почти никоя, не виждам кога някой се е включил с нов пост и най лошото все е едно е копи пейст от зачатие, в което не само че не влизам отдавна но нямам и регистрация, точно защото не харесвам.

защо трябваше да се мешат темите и подфорумите, всяка от нас е намерила нейната тема и е доволна да чете в този подфорум.

ние не искаме да виждаме всички теми,тука сме с определени въпроси за който търсим мнение.
съжалявам но изобщо не ми хареса новата визия

# 107
Форума е станал супер скапан.......не мисля,че с нещо е обновен,само е станал ужасно объркан.Два дена ровя и не мога да се ориентирам......ще сведа престоя ми тук до минимум.   Така ми се иска да върнат старият облик,но едва ли.... Sad

# 108
Форума е станал супер скапан.......не мисля,че с нещо е обновен,само е станал ужасно объркан.Два дена ровя и не мога да се ориентирам......ще сведа престоя ми тук до минимум.   Така ми се иска да върнат старият облик,но едва ли.... Sad

Подкрепям напълно!

# 109
Искам си старата визия на форума!!!!!!!
Тази въобще не става!!!!!!

# 110
  • София
Старият форум, но кожата с малко по-различен цвят - да кажем, вместо синьото, може да е зелено и розово или пък други цветове, просто за разнообразие. Peace

# 111
Искам си старата визия на форума!!!!!!!

# 112
с две ръце гласувам да се върне старата визия на форума.

# 113
  • Бургас
НЕ ми харесва изобщо, ама хич!!!

Искам си и аз стария облик на форума.

п.п. С всеки изминал път ми харесва все по-малко след промените.

# 114
Защо сложихте този безумен вид?
Защо никой, ни модератор, ни администратор не изказва мнение?

Нормално ли е същността на форума да е сбутана в 1/6 от екрана и то с ужасен дребен шрифт за сметка на набиващи се в очите фон и ужасни мигащи картинки?

# 115
Надявам се утре,когато се събудя и вляза тук,да намеря предишния облик.Поне на темите...А ако е задължително началната страница да си остане натъпкана с реклами,то чисто техническите недоразумения да се отстранят.

# 116
Посещавам форума почти от самото му създаване. И с предишното обновяване не ми хареса в началото особено, но беше подредено и лесно се свикна. Това сега е....

п.п.  Embarassedне мога да открия подфорума на самотните родители Embarassed

# 117
Защо сложихте този безумен вид?
Защо никой, ни модератор, ни администратор не изказва мнение?

Нормално ли е същността на форума да е сбутана в 1/6 от екрана и то с ужасен дребен шрифт за сметка на набиващи се в очите фон и ужасни мигащи картинки?
Най-отгоре под заглавието на темата пише Отговор, Известия, Още. В Още има опция за увеличаване на шрифта. Така става една идея по-добре (доколкото е възможно).

# 118
Не знам какъв зор трябва да имаш да развалиш нещо, което си е добро по принцип. Дали заради рекламите...
Новият облик е зле.

# 119
Подкрепям !!

Общи условия

Активация на акаунт