ПЕТИЦИЯ ЗА ПРЕМАХВАНЕ СЕГАШНИЯ ВИД НА ФОРУМА!

• 36 573
  • 782
  •   1
Отговори
# 90
След като едва открих откъде да публикувам отговор... ooooh!

И на мен не ми харесва, може да е по-модерен изгледа, но въобще не е хубав, пиша от години в БГ-мама и я искам поне по-близо до това, което беше, във всеки смисъл на думата.  Peace

# 91
Не мисля, че е редно темите да са така разположени на екрана в тясна лента. Дразнещо е и мисля, че аз лично ще избягвам влизането често във форума. Не ни стига че ни бомбандират с досадни реклами отвсякъде в полетата на форума , ами сега и тази нова визия. ooooh!

Ама как умеем ние българите да се гаврим и прецакваме всяка хубава инициатива. Wink

# 92
Пълен бъркоч за сетивата и мозъка ми.

# 93
Много е неприятен сегашният вид на форума. Дори не става въпрос за естетика, той просто е неизползваем.

Всчико е сбутано в ляво. Не можеш да различиш подпис от пост и гугъл ад, както и аватар от реклама. Има много теми, в които се постват снимки и картинки - там пък в момента положението е направо на ниво "лоша Пауърпойнт презентация на петокласник".

Щом работи добре, не го разваляй. Неспазването на това правило, за съжаление, е развалило много хубави неща. Опасявам се, че такава ще бъде съдбата и на този форум.

# 94
Не съм чела всички отговори, но без колебание гласувах за премахване на новата визия!Сега форумът е тромав, банален и безличен.Не може да се открои от останалите всякакви форуми, в които не съм се застоявала, защото дори и да имат интересни теми са досадни да четене и писане.,Сега форумът  няма своята специфика и подреденост, както преди.

Категорично за старата визия!

# 95
НЕ МИ ХАРЕСВА!
Не само не ми харесва, ами ме заболя главата...И това съвсем сериозно, отказах се да чета в темите, просто ми се завива свят...И като си представя, че са дадени пари затова...направо съм без думи...

Знам, че при всяка промяна мрънкаме, докато свикнем, разбира се, но това НЕЩО надминава и най смелите ми предположения как може да се окепази едно нет пространство до такава степен, че да стане неизползваемо! ooooh!

Гласувах с "не ми харесва" и това е меко казано....

Подкрепям изцяло петицията за връщане стария облик на Форума!!!

# 96
  • гр. София
Петицията е подкрепена и от мен.  Peace

# 97
И аз ще влизам по-рядко. Не ми харесва, не ми се чете така. В повечето време следя форума на малък лаптоп, а тази версия е изключително неудобна за това.

# 98
Веднага се нареждам сред НЕхаресващите версията. Категорично! Защо - ами, не ми е удобна просто. А това е най-важното.

# 99
Ясно е, че като платформа за администриране форумъте  огромен, но нима няма поне бета-версия, която да пуснете пробно, а трябва ползването му да се превърне в кошмар?! Недопустимо е просто...

# 100
Не желая новата визия, която е меко казано ужасна.
Искам си старият вариант!

# 101
Не ми харесва изобщо!

# 102
Искам си стария вариант. Peace

# 103
  • София
Категорично не го харесвам   newsm11 и връщане на старото положение.  Направо съм разногледа от новата визия, безумна е.!!

# 104
Старият вариант беше много по-приемлив!

Общи условия

Активация на акаунт