ПЕТИЦИЯ ЗА ПРЕМАХВАНЕ СЕГАШНИЯ ВИД НА ФОРУМА!

• 36 547
  • 782
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Искам си старият изглед на темите,като вляза в тема,да си гледам нея,не още 100 препратки,които без да желя мина товарват зрението.

# 76
ЗА стария облик на форума.Сегашният е отвратителен.

# 77
Здравейте,
Благодаря Ви за отзивите, най-вече за аргументираните критики!

Утре ще бъде върнат старият изглед на тема за всички регистрирани (логнати) потребители, докато новият дизайн се преработи така, че да се разрешат поставените проблеми и същевременно да предлага възможността за развитие на новите функции, заложена в новия облик на сайта.

Това би било повече от прекрасно и дано наистина изпълните нашите искания, за да бъдем удовлетворени, и ние като потребители на вашата нова платформа, и Вие като нейни създатели, и управляващи.

# 78
Гласувах  Peace

# 79
Ноу яко! Най-после със сигурност ще се откажа И да надничам.

# 80
  • Варна
Старият!

# 81
  • Пловдив
Ужасна новата визия и грозно и неудобно Ако така си остане направо ме пишете бегала:(

# 82
Много ми е гадно! Чета с мъка, абсолютно същото усещане имам и като чета български език на латиница.
Искам стария облик на форума!!!

# 83
Разбирам намеренията за осъвременяване на изгледа, но този новияТ хич, не е юзър френдли, не се чете, трудно се ориентирам, т.н. Всякакви бутони, реклами, банери, аватари, подписи и т.н са по-видими и подскачащи, мърдащи и разсейващи, за сметка на съдържанието и написаното в темите.
Много лошо изпълнение, на вероятно добри намерения.  Tired

# 84
  • София
ЗА стария вид, този е адски натоварващ, объркващ, неподреден, трудно за четене. Не е по никакъв начин user friendly.

# 85
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
нещотърсачка

Love is everything
 местожителство:
 в китна прашна Тракия

Нямам време да ви чета. Започнала съм да пиша срещу този нов вид още от миналия петък в онази първа тема, която вече заключиха. Затова сега просто се записвам в петицията за връщане на стария вид на Маммата от преди 16.12.2013г.
......

# 86
  • София
Не ми харесва въобще. Не мога да се ориентирам. Има едно огромно празно поле в дясната част на екрана, същевременно темите са свряни на една трета от него. И един куп излишни неща, които не ползвам и никога няма да ползвам. Защо Rolling Eyes
Старият изглед беше по-добре Peace

# 87
Отврат, пълна какафония.

# 88
Гласувах ! Peace
Такава боза не очаквах да бъде ! Crazy
Откъде е взаимствана идеята - не знам .
Чета и други форуми - никъде не съм видяла такова чудо !  Naughty

# 89
  • където мечтите се сбъдват
Ужасен е този облик на форума!ИСКАМ СИ СТАРИЯ ОБЛИК!!!

Общи условия

Активация на акаунт