ПЕТИЦИЯ ЗА ПРЕМАХВАНЕ СЕГАШНИЯ ВИД НА ФОРУМА!

• 36 538
  • 782
  •   1
Отговори
# 60
Както казва един известен телевизионен образ:

Манджурляк!  ooooh!

Всичко изсипано накуп и разбъркано.

Laughing Не е лошо да сложите банер на очен лекар. Поне на три места. Определено има нужда. Laughing

# 61
Гласувах - НЕ МИ ХАРЕСВА!

Гласувайте и в другата тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=755622.0

# 62
  • София
 newsm10 и на масажист!

# 63
Laughing Не е лошо да сложите банер на очен лекар. Поне на три места. Определено има нужда. Laughing
Докато ти чета мнението едното ми око се мести надясно /това е заради подредбата на форума, не заради друго  Mr. Green/ и виждам отстрани реклама на контактни лещи.
Глей колко хитро е измислено!  Хем ни развалят очите, хем ни пробутват лещи да си купим.
 smile3502

# 64
Просто не мога да повярвам какво са направили, как може и да си помислят, че на някой ще му хареса новия вид на форума. Толкова аматьорско изглежда, все пак сме 2013, а не 1991 година

# 65
  • Насред хаоса
Гласувах. Визията е отвратителна, меко казано. Предишната визия беше истинският лик на форума, неговият подпис, запазената му марка, това, което го отличаваше от масата. Сега се сляха с нея и станаха безлични. Не знам каква е целта на това преобразяване и загуба на идентичност, но това вече не е моето място.

# 66
На сто места писах днес, че не искам новата визия, не защото е грозна (а тя е), а защото напряга много очите.

Започвам да си мисля, че смяната е, за да се намали влиянието на бг-мама при формиране на общественото мнение. Crazy Laughing
 Форума да се ползва от много потребители за кратки специализирани справки, но не и за да има дискусия.
Направо политически заговор съзирам.  ooooh!

Има логика. Mr. Green

# 67
"Новата" визия е ОТВРАТ!!! ОТВРАТ!!! ОТВРАТ!!!!  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
ЦЕНТРИРАЙТЕ ФОРУМА!!!!!!!!!!!!!!ПОНЕ ТОВА ОПРАВЕТЕ!!!

# 68
  • София
Върнете ни стария любим форум!

Peace

# 69
  • София
Гласувах негативно.
Не ми харесва новия облик.
Върнете стария облик на сайта, моля ви!!!!

# 70
  • при късмета
Просто не мога да повярвам какво са направили, как може и да си помислят, че на някой ще му хареса новия вид на форума. Толкова аматьорско изглежда, все пак сме 2013, а не 1991 година

Joy Вярно изглежда като старите форуми. Такава беше подредбата. Сега само в дир-а е така, а там никой не влиза от години

# 71
И аз съм ЗА старата визия пред новата в този й кошмарен вид, или поне центрирайте полето а не да се гъчкаме в ляво.

# 72
  • София
Здравейте,
Благодаря Ви за отзивите, най-вече за аргументираните критики!

Утре ще бъде върнат старият изглед на тема за всички регистрирани (логнати) потребители, докато новият дизайн се преработи така, че да се разрешат поставените проблеми и същевременно да предлага възможността за развитие на новите функции, заложена в новия облик на сайта.

# 73
имаме някакъв резултат  Whistling

# 74
Направо е отвратителна визията.

Малко поле за мненията, големи бутони, изместени аватари и никове върху мненията, тотално се обърквам кой го казва, къде почва, къде свършва.  Меко казано ми е много неприятно.  А принципно проблеми с очите нямам, явно може да заимам ако продължа да влизам.

Общи условия

Активация на акаунт