ПЕТИЦИЯ ЗА ПРЕМАХВАНЕ СЕГАШНИЯ ВИД НА ФОРУМА!

• 36 588
  • 782
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Гласуваххх!! НЕ! Ужасен е !!

# 136
  • ENGLAND
Ужасен е, само половината страница ми е с форума, другото е празно.

# 137
  • София
няма начин... комерсиално предприятие е това отдавна, не е безплатен дискусионен форум в Интернет.

но по тоя път, дето са тръгнали, далеч няма да стигнат.

# 138
Нескопосано,схлупено и объркано.Нямам идея за причината довела до тази промяна,но парите и труда за това са прахосани на вятъра.Жалко,но това е сигурен начин много хора да се откажат от сайта.

# 139
Според мен изготвилият това недоразумение трябва да бъде незабавно уволнен, това 90% да не го харесват не го е постигало дори правителството #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 140
С новото разположение бих могла да свикна , но с новия изглед на всяка отделна тема - не! Заболяха ме очите... Може да са дали много пари за новата визия на форума, ама изглежда като непопулярен форум, с малко потребители... Дано не се превърне в такъв, че май-май по-рядко ще се влиза тук.

# 141
Визията на темите е ужасно кошмарна за четене и писане.
Предлагам на който е създал това да си изяде дипломата, защото това, което е създал не само не е красиво, а е направо тормоз за потребителя. По-неудобен за употреба форум от този в сегашния му вид не съм виждала досега.

# 142
  • София
А защо трябваше да въведът тази версия,  след като на всички им харесва. Много ми е объркано, не мога да намеря определени теми. Зрението се напряга, аватарите и снимките са размазани,  ...не мога да се ориентирам кое е мнение, кое цитат, кое отговор...... Отговорите по темите не излизат на нова страница , а с това центрирано положение е много неудобно .  Май..............нищо не ми харесва Sick Sick

# 143
Новата визия е ужасна, объркваща и неприятна! Моля ви, върнете стария облик, който е ясен, оригинален и подреден!

# 144
И на мен не ми харесва изобщо. Сигурно някой много е работил за да го направи такъв, но за съжаление не ми харесва. Нищо не мога да открия.

# 145
  • Варна
Искам си старата версия на форума, а не тази недомислица!!! Close

# 146
Новия облик е ужасен!

# 147
  • София
Категорично ЗА стария вид, новата визия е меко казано отвратителна.
Очите ме заболяват само след първите пет минути взиране, пълна какафония от теми, темички и реклами е  Naughty

# 148
Промените винаги биват приемани трудно...но това тук е кошмар.
Заболяха ме очите и главата, до като прочета 4-5 поста, направо се отказвам.. Това не е нормално.
Форума забит и смачкан в ляво, в дясно празно поле.. Не мога да разбера кое е мнение в тема, кое инфо за потребител, кое подпис, всичко се смесва. Прочетох 1-2 подписа и се чудех защо са написани в тая тема, като нямат нищо общо с нея..до като се осъзная.
Старата версия е много по-подредена и изглеждаща добре. Като искат промени, да сменят цветове, шрифтове, тук там някоя друга козметична корекция..ама това чудо - не и не!
( За аватарите нужно ли е да започвам? Ужасно грозни са така! )
Усещам как форума ще се изпразни..

# 149
Отвратително изглежда , недостъпен е. Най-откровеният ми въпрос е защо се поправя нещо, което работи добре?

Ние сме домакините тук и си искаме къщата в нашия вид. Благодаря за разбирането.

Общи условия

Активация на акаунт