ПЕТИЦИЯ ЗА ПРЕМАХВАНЕ СЕГАШНИЯ ВИД НА ФОРУМА!

• 36 955
  • 782
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
И аз искам да се върне старата визия на форума.Ако има нужда от реклами,нека са някъде отдолу така,че да пречат да четеш това, което те интересува.

# 151
  • France
Отвратително изглежда , недостъпен е. Най-откровеният ми въпрос е защо се поправя нещо, което работи добре?

Ние сме домакините тук и си искаме къщата в нашия вид. Благодаря за разбирането.

newsm10

# 152
Цитат на: Mamma в Ср., 18 Дек. 2013, 21:46
Здравейте,
Благодаря Ви за отзивите, най-вече за аргументираните критики!

Утре ще бъде върнат старият изглед на тема за всички регистрирани (логнати) потребители, докато новият дизайн се преработи така, че да се разрешат поставените проблеми и същевременно да предлага възможността за развитие на новите функции, заложена в новия облик на сайта.

Мерси. Но това не е достатъчно. Махайки изцяло старият изглед, което разбирам,че ще направите постепено се отказвате от Марка и Лого, може би едни от най-силните в бг...

Като маркетингов специалист ви казвам - това е най-брутално самоубийство. Каквото и да сте похарчили до сега помнете, че е само началото.

# 153
  • София
новия облик е ужасен!!!

# 154
От 2-3 дена ме болят очите от новия облик, дано направите нещо по въпроса, че в този си вид форума е абсолютно не функционален и неприятен за ползване!

# 155
Искам да се върне стария облик на темите и стара първа страница. Реклами може да сложите колкото искате.
Аватарите и потребителите да излизат отстрани както беше преди. Сега не се разбира подписи ли четем, написано в темата ли. Ужасно е!

# 156
На мен ми харесва всичко,освен полето на коментарите! Прекалено малко е човек трябва да се взира,за да чете!

# 157
  • София
Регистрирана съм в този форум от 2004 г. и го ползвам ежедневно,но този нов вид е издевателство над зрението.Съвсем сериозно ме заболя главата,и то само от един бърз преглед на темите,които ме интересуват.
Жалко за хубавия форум,в този вид и да искам,няма как да го използвам често Sad

# 158
да връщат старата визия, новата е отврат

# 159
Ужасна е. Изобщо не е форумска визията. Прилича на коментарник в новинарски сайт, а не на форум! Има си фундаменталности, които трябва да се спазват - утвърдили се с времето като приветливи за потребителя и удобни за ползване. Самият дизайн може да се разчупи художествено колкото си иска, но унифицираната подредба на форумните елементи е функционално есенциална. Ще помоля пишман дизайнери да не се правят на открили топлата вода когнитивисти, когато става дума за сайт с такъв мащаб като този и да се упражняват някъде на закрито - примерно във визията на фирмения си чат.

# 160
  • София
определено е шашаво, не логично, трудно за ориентиране и не разбирам защо полето за писане трябва да е толкова малко а отстрани да зее огромна дупка Thinking Естетично неиздържано според мен Rolling Eyes Crossing Arms няма какво да се лъжем, дори и така да остане с времето ще се свикне - нямаме избор, но при наличието на такъв процент недоволни, не е лошо да се замислите по въпроса Peace

# 161
  • София
Леле каква бъркотия е,ставам разногледа... #Crazyима теми в които само чета,но сега ми е трудно да ги намирам...И преди години имаше пак нов облик,но някак си беше сходен със стария и много бързо свикнах,но сега ми е пълна каша... Thinking

# 162
  • с/у ОколоМръсТното
радва ме, че на повечето не ни се нрави тази бозЪ  ooooh!
да се маха Crossing Arms

# 163
  • на правилното място, в точното време
Нямам идея кому беше нужна промяната.  ooooh! Ако е за реклами, сигурно аз съм сляпа или русото ми е дошло в повече, та не виждам да прелива екрана от реклами. Проста е по-тъпа организацията. Настанала е една ужасна бъркотия, нищо не е както преди. Кое налага тези драстични промени, пак не разбирам? В този му вид, едва ли ще съм редовна, дори и търсачките да ме препращат тук, когато търся нещо. Разбирам, че се следва някаква политика, но като ти няма хората, които те четат....

# 164
  • София
И аз да се включа старият форум беше с по-добър вид и по-удобен. Моля да се върне, имам чувството че този  е направен за да се ползва на 10" компютър и на мен ми е страшно неудобен половината ми екран е празен. Или както в някой други сайтове, може да си избере човек коя визия му допада повече.

Общи условия

Активация на акаунт