ПЕТИЦИЯ ЗА ПРЕМАХВАНЕ СЕГАШНИЯ ВИД НА ФОРУМА!

• 36 925
  • 782
  •   1
Отговори
# 195
  • Бургас
За стария вид на форума съм. Peace

# 196
  • Добрич
При мех синия хикс заработи.  Поне едно лесно нещо да има ....

# 197
Накратко - моят дом се превърна в циганска колиба. Без извинение!

# 198
  • софия
За стария вид Praynig

# 199
  • До морето
Записвам се и се подписвам!

Върнете старият форум  Crossing Arms

# 200
  • София
Искам по-стария вид на Форума.

# 201
Дразни ме и това, че вървят големи реклами на някои от темите..
Не знам колко пари са дадени, но са дадени на вятъра .. Пълен отврат, и чисто професионално направете им реклама на тия Web дизайнери., че да не споходи и някой друг тази простотия и грозотия

Не може да четеш в 1/3 от монитора си с дребен шрифт, и да се връткат големи реклами.. Бляк!!!!

# 202
  • Варна
И аз, като всички останали, съм за стария изглед на форума. И ми е някак обидно да се правят такива големи промени без да са съгласувани с потребителите- основните съзидатели на продукта, който собствениците експлоатират.
Ситуацията ми прилича на тази в обществото- едни непримирими хора протестират, тези, които трябва да ги чуят се правят на глухи и се надяват студа да охлади страстите. Та и тук така- знаели са, че ще има брожение, но са се надявали, че любовта към форума ще надделее и ще "преглътнем" идиотската визия безропотно. Мнооооого цинично!  Mr. Green

# 203
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Твърдо НЕ на сегашния вид. Искам старата визия !!!!!

# 204
И на мен изобщо не ми харесва Naughty

# 205
  • Варна
Колкото по-просто, толкова по-ясно. Постарали са се , но ми се струва много претрупано и объркващо.

# 206
И аз съм за стария вид на форума.
Проблем! На анкетата ми отчете отговор ДА, а аз натиснах НЕ

# 207
  • Варна
Подкрепям и подписвам петицията  Peace , сегашният вид не ми допада , за мен е грозен и неудобен , върнете старата визия на сайта  Naughty

# 208
Привърженичка съм на нововъведенията и промените, стига да са обмислени добре и да са за по-доброто функциониране на форума , но това е абсурдно. Четенето на няколко страници от дадена тема ми докарва адска умора на зрението, да не говорим и до последвалото главозамайване. Предпочитам да се върне старият вид на форума и искренно се надявам някой да прочете всичко това и да се съобрази с мнението на повечето от нас.

# 209
E, браво! Новият вид е по-добър от стария, по-приятен е за очите, макар да прочетох, че ви боли глава, по-лесно стигаш до темите от различни подфоруми, има допълнителни опции.
Дайте никога да не се променя визията, защото потребителките не са свикнали, ами ще свикнете! Да не би да си гледате телевизия на телевизорите отпреи 20 години?
Единствено ме дразни дясното подравняване. По-средата ще е по-добре.

Общи условия

Активация на акаунт