ПЕТИЦИЯ ЗА ПРЕМАХВАНЕ СЕГАШНИЯ ВИД НА ФОРУМА!

• 36 939
  • 782
  •   1
Отговори
# 165
Тея глупости от дясно дето ми висят що са ми, интересно днес, събития и не знам си какво?Или пък отдолу толкова натрапчиво кой харесвал форума и пет реда текст с реклами, пък текста за четеме сбутан. Това тормози очите!

# 166
Да се върне стария вид на форума. Много дразнеш нов вид.

# 167
Гласувах за стария, макар че този не ми е неприятен (освен на лаптопа). Дразни ме по-скоро, че не мога да отварям повече стрници. Преди до 20 страници се отваряха едновременно и не трябваше да зареждам страница по страница. Освен това, за да отида в друг подфорум, сега ми се налага да скролвам до началото на страницата (или поне аз не съм открила друга опция).
Имам предложение: да сложим на първа страница как да се избавим от рекламите  Simple Smile, защото аз и да си харесам нещо не мога да си го купя от другия край на земята.
Не съм кой знае какъв потребител, защото пиша рядко и чета определени теми, но сега наистина ми е по-трудно, предимно заради опциите, които ми липсват.

# 168
  • София и Морето от време на време
Новата визия е направо потресаващо ужасна.

1 - Полето за четене - някъде си в ляво, трябва да се изместиш целия на ляво, при което мишката ти остава някъде си в дясно и ръката протегната - уморява се бързо. Преди прекарвах с часове, последните 2 дни едва издържам по 10 мин ... Ако остане така форума ще го напусна - не бих си навредила на здравето ей така, защото някой е решил, че така ще е по-добре.

2 - Аватарите - така отгоре - не знаеш кое е мнение, кое подпис ... Аватара в ляво - от всички форуми, в които съм регистрирана на този точно това ми харесваше - аватара в ляво даваше представата от къде до къде е коментара на даден потребител. Сега е МАЗАЛО.

3 - В дясно - 1/3 от екрана е празна - не знам реклами ли има или какво (ползвам адблок и реклами не виждам така или иначе). Всеки, който не си пада по рекламите е намерил начин да ги блокира.

Ако толкова държите да я има тая нова визия - оставете възможност за избор на потребителите коя да ползват - старата или новата. Иначе рискувате доста потребители да напуснат форума. А той е това, което е, благодарение на потребителите си.

# 169
  • под тепетата
Кошмар! И главата , и очите ме заболяха. Напрягам се да се концетрирам  върху това, което чета - мъка, мъка...Искам си стария вид на форума!

Последна редакция: пт, 20 дек 2013, 07:01 от bilqna_69

# 170
  • UK/София

От 10 години всеки ден влизам в този форум с кеф и желание, но вече не е така.Защо ви трябва да разваляте всичко хубаво?!И не с тези приказки, че 10 години никой не ходи с еднакви дрехи, или прически.Приех много промени в този форум, но сегашният му вид - не мога!
 Ако имате някакво уважение към потребителите си, се ще вслушате в мненията им!

# 171
Опитах да намеря нещо хубаво в новата визия,но не.
Твърдо за старата визия съм.

# 172
Виждам че напредваме с гласовете , благодаря на всички продължавайте да гласувате  Hug

# 173
Гласувах с "не",защото няма по-отрицателна опция.Все още се прокрадва желанието  да прекарам известно време във форума,но е на път да изчезне.Отказвам се още на първата тема.

# 174
  • София
И аз искам да се върне стария вид. Влизам, за да чета коментари, а те са сблъскани в ляво. Съгласна съм и, че аватарът трябва да остане в ляво. Сега не разбирам кое е аватар, кое мнение, кое подпис. Ужасно е.

# 175
  • Добрич
Само да споделя, не ме нападайте. Аз също не съм много очарована от новия вид, но мисля, че ще успея да се настроя, както и сайта към мен/нас. Както и да е...
Исках да ви кажа как си облекчих четенето като си увеличих шрифта. Хубавото е, че настройката се е запазила и днес . Така полето за четене става по- приемливо.
Шрифта се увеличава от функцията "още" горе в лявата част на полето за четене на дадена тема. От падащото меню с + и - се увеличава и намалява. Както казах се е запазва за всички теми и подфоруми.

Дано съм го обяснила разбираемо...

А между другото да попитам.  Как да се върна от дадена тема обратно в пофорума или началната страница?

# 176
за старата визия  Peace

# 177
Искам стария вид на форума!

# 178

А между другото да попитам.  Как да се върна от дадена тема обратно в пофорума или началната страница?

От големия син Х горе вдясно ще се върнеш в подфорума.

# 179

Шрифта се увеличава от функцията "още" горе в лявата част на полето за четене на дадена тема. От падащото меню с + и - се увеличава и намалява. Както казах се е запазва за всички теми и подфоруми.

Дано съм го обяснила разбираемо...

Може вместо да търсиш падащо меню да натиснеш Ctrl и + съответно с Ctrl  и - намаляваш Wink, но това не променя факта, че новата визия е отврат.

Общи условия

Активация на акаунт