ПЕТИЦИЯ ЗА ПРЕМАХВАНЕ СЕГАШНИЯ ВИД НА ФОРУМА!

• 36 934
  • 782
  •   1
Отговори
# 180
Разумно обяснение дали  има защо са се наложили промени? newsm78

В ужасно грозната и тромава визия на форума днес намерих едно "хубаво нещо"- че няма да влизам толкова често, може и въобще да се откажа и така ще имам време за др. занимания.

# 181
Твърдо съм за старата визия на форума.

# 182
Новият вид на форума е меко казано ужасен. При мен изреченията са едно върху друго, някъде даже изчезва началото на изречение, главата и очите ме болят от пет минути напрягане. Много обичам да влизам и да чета във форума, но явно ще трябва да се откажа от това удоволствие. Надявам се да надделее здравия разум и да се върне стария изглед.

# 183
За стария вид!

# 184
  • Добрич

А между другото да попитам.  Как да се върна от дадена тема обратно в пофорума или началната страница?

От големия син Х горе вдясно ще се върнеш в подфорума.

пробвах, обаче забива и не зарежда нова страница.

# 185
Нали днес щяха да върнат старата визия, защо още е тази ужасия/грозотия?

# 186
Не ми харесва никак!  ooooh!
Много шарения, много матРиал - взима очите, прави хаос в главата и ме отказва..... По-простите неща, по-изчистените форми са по-лесни за смилане... а не като сега та реклами, та чудесии. Много излишни неща излизат, които объркват когато търсиш нещо... За аватарите - какво им беше на предишните та тези са такива нюню, с тези огромни подписи  ooooh!
Таман свикнеш с нещо и айдеее пренастройвай се! Тъпотия.......

# 187
Ау! Не бях влизала да видя, обаче....много кофти. Като презентация ми се стори сносно, и нямам против промените. Обаче това не е промяна е резваляне. Откровена съм. И ми е кофти. Не ща да свиквам с тази какофония.

Ау! А това дясностранно меню с хороскопа за какво е?! Laughing
Закон в невропсихологията е, че в център-дясното пространство на дисплеите се поставя най-най-важната информация, която задължително трябва да мине през очите на четящия. В случая там има хороскопи.  Laughing Нърси, дет се вика. Mr. Green

Последна редакция: чт, 19 дек 2013, 09:23 от Мишона

# 188
ПРИ МЕН ХИКСА НЕ РАБОТИ УЖАСССС

# 189
Нали щяха поне временно да връщат стария вид на форума.Какво стана?
Пределно ясно ми е ,че светът няма да с свърши ,ако аз спра да прекарвам с часове във форума.
На всички е ясно,най-вече на админите ,че тази визия не става.Дали ще я запазят или пермахнат си е само тяхно решение.ЛИЧНО мое решение е колко и дали ще стоя тук.
Все пак да не забравяме, че форумът е ЗА НАС ПОТРЕБИТЕЛИТЕ.

Друг вариант за безочеизвадно четене е всички да си премахнем подписи,аватари,лични титли и т.н.
Да остане само име е мнение.Което само по себе си е тъпо.

Лек ден на всички.
И дано се случат нещата.

# 190
  • София
Ужасен е сегашният изглед!
Това сбутване на съдържанието в ляво и огромната рекламна част.. ужасно е. Ако не се върне предишния облик, просто ще се откажа да влизам тук.

# 191
ПРИ МЕН ХИКСА НЕ РАБОТИ УЖАСССС

Може би работят нещо, знам ли...Преди малко беше активен бутонът.

# 192
  • В тъмната гора.
За старата визия съм разбира се, беше много по-подредена, по-съразмерна. Какво е това, набутали постовете в едната страна и то с такива големи букви.
И тези реклами - кокетна, дедазнам кой си...- да ги махнат, пълна простотия...

# 193
Аз пък имам някаква стрелкичка нагоре сочеща, която като я натисна ме качва горе вместо скрол.  Laughing За какво е това дублиране на функцииите. Как би се ориентирал човек без четяща книга, ако има зрително затруднание? Въобще за хората с нарушено развитие с достъп до форума някой мисли ли?
Първо се развеселих, сега обаче съм възмутена.

# 194
  • София
 Close Twisted Evil
Направихте ни  #Crazy с тази визия!

Общи условия

Активация на акаунт