ПЕТИЦИЯ ЗА ПРЕМАХВАНЕ СЕГАШНИЯ ВИД НА ФОРУМА!

• 36 916
  • 782
  •   1
Отговори
# 210
Върнете старият облик на форума или дайте право на избор!

# 211
защото потребителките не са свикнали, ами ще свикнете! Да не би да си гледате телевизия на телевизорите отпреи 20 години?
Единствено ме дразни дясното подравняване. По-средата ще е по-добре.

Ами ще свикнеш.  Crazy

Янечек, не искам да звучи като заяждане, но много хора се оплакват от болки в очите. Проблемът не е в нашия телевизор определено.

# 212
  • Талант на 2012,2013 г.
За старата визия на форума съм твърдо.

Много ясно, че не съм аз тази с която трябва някой да се съобразява, но това си е мое мнение и усещане.

# 213
  • Сливен
Незнам как да направя така, че повече хора да видят тази петиция.Не пиша из всички теми, но си мисля да почна Crossing Arms. Това е обидно за нас потребителите. Ето сега като пиша отговора и темата е центрирана хубаво, а след като публикувам и хоп - айде в лево #2gunfire Подиграват ни се и то грубо.

# 214
И аз съм за стария. Simple Smile

# 215
не ми харесва !!!!

# 216
  • София - Рим и обратно
Определено, старият вид беше по-добър, по-прегледен. Сега всичко е разпиляно, няма акцент. Лявото подравняване е абсурдно.

# 217
  • Пловдив
Обърках с отговора на анкетата, но и на мен сегашния вид не ми харесва. Определено старият вид ми харесваше повече и ми беше много по-удобен

# 218
  • София
Ужасен е новия облик. Отвратителен. Да го махат. Гласувах. Тотално ме обърква. Мненията на потребителите се сливат с подписите им, аватарите са посмачкани. Пълен ужас.

# 219
Гласувах ЗА старата визия.
Дано има резултат след всичките теми, петиции и тн против новата визия на форума.

# 220
За старата визия на форума съм твърдо.

Аз също!
Новата визия не ми е удобна, а и съм с очно заболяване на лявото око, което допълнително затормозява използването на форума.

# 221
Янечек, не искам да звучи като заяждане, но много хора се оплакват от болки в очите. Проблемът не е в нашия телевизор определено.

А аз смятам, че е точно във вашия телевизор. Решили да се правят на интересни и хоп - веднага ги заболяла главата или очите, въпреки че новото съчетание от цветове е много по-малко уморително за очите от старото, все пак цветовете не се избират ей така на принцип "мен ме кефи да е синьо". Не знам какво е това заинатяване и откзване да се приема новото. Ужас, все едно сме форума на пенсионерките, които искат всичко да си бъде е като едно време.

# 222
Освен да се обърнем към Господари на ефира. hahaha Няма да ни чуят,не им пука,щом досега не се появиха да кажат нещо. Tired

# 223
Аз пак да питам, нали от днес щяха да върнат старата визия, какво става?

# 224
  • София
Върнете старият облик на форума !!! smile3516

Общи условия

Активация на акаунт