ПЕТИЦИЯ ЗА ПРЕМАХВАНЕ СЕГАШНИЯ ВИД НА ФОРУМА!

• 36 914
  • 782
  •   1
Отговори
# 225
Янечек, не искам да звучи като заяждане, но много хора се оплакват от болки в очите. Проблемът не е в нашия телевизор определено.

А аз смятам, че е точно във вашия телевизор. Решили да се правят на интересни и хоп - веднага ги заболяла главата или очите, въпреки че новото съчетание от цветове е много по-малко уморително за очите от старото, все пак цветовете не се избират ей така на принцип "мен ме кефи да е синьо". Не знам какво е това заинатяване и откзване да се приема новото. Ужас, все едно сме форума на пенсионерките, които искат всичко да си бъде е като едно време.

Янечек, не е причината в нас,ще ме извиянваш,но екран се гледа на нивото на очите,точно за да не се натоварват очите,да е по-спокойно,а не да са забити в левия,десни,горния,задния или не знам си кой ъгъл Crazy Peace

# 226
Спокойно, много скоро рекламодателите ще се усетят, че огромният брой "цъкнати страници" идва от объркани и ядосани потребители, които ровят из форума да си намерят "изгубените" теми. А когато си ядосан за нещо, намразваш подсъзнателно и рекламите дето ти се мотаят из екрана... Twisted Evil
Отделно, че наподобяват фейсбук-формата, което ще помогне на обърканите и недоволните да се насочат съответните странички във фейсбука, много по-лесно (дори и тези, които досега не са го правили). Wink

# 227
Толкова ли могат дизайнерите на един от най-посещаваните форуми в България? Нито е приятен за окото новия вид, нито е удобен за ползване. По-скоро е труден и натоварващ.
Промените са хубаво нещо, но тези конкретно са в сбъркана посока. Обичайно рекламодателите вървят след потребителите, нали? Дано се съобразят с нашето мнение и променят този ужасно неуютен нов изглед.

# 228
новото съчетание от цветове е много по-малко уморително за очите от старото, все пак цветовете не се избират ей така на принцип "мен ме кефи да е синьо".
Бялото е страшно натоварващо. Преди беше светло синьо и беше по-добре.
Някой се беше оплакал, че е с астигматизъм и лявото подравняване го затормозва. Аз също имам, но при мен е центрирано. Въпреки това пак е изморяващо, защото когато някой е направил новата визия за 1024х768, не се е сетил какво ще стане на 1920х1080.

# 229
  • Шоколандия
ЗА стария или поне да има право на избор между стар и нов и всеки да вземе решение според усещанията си.
Вече започвам да си мисля, че за смяната на облика са замесени крупна сума пари. То иначе няма логика една огромна част от потребителите да не харесва "промяната", а от "горе" да се спуска насилствено.
Предвид факта, че форума все пак е това, което е, благодарение на потребителите си, то би било редно преди да се вземат радикални решения, да се проведе допитване. При логването (еднократно) да се допускат потребители след разглеждане на възможностите на новата визия и отговор в анкета дали са съгласни и какво предпочитат. И едва тогава, ако отговорите задоволяват въвеждането на новата визия, то нека тогава да се пусне.  Peace

# 230
И аз искам стария вид на форума !  Crossing Arms

От сегашния мога да изсмуча от пръстите си единствено, че ми харесва на заглавната страница как е разположено менюто в лявата част. Само и единствено това. Всичко друго е пълна бъркотия!

Защо просто не добавят функция с едно бутонче, всеки потребител да може да си връща стария облик на форума по желание. Така всеки ще има избор - който иска ще си остави този, който иска ще си върне стария!

# 231
Отвратителна история,уж за да мога по-лесно да чета скрих подписи и аватари.Но пък съм свикнала с аватарите на много от пишещите та сега не мога да се ореантирам кой,кой  е  ooooh!  
Жалко за целия форум, с тази визия много хора ще се откажат да влизат,а форума поне на мен ми е бил много полезен,а съм сигурна,че и за напред може да бъде също толкова полезен и за други хора  Rolling Eyes
За съжаление съм песимист и не вярвам,че нещо ще се промени(поне не към по-добро) така,че ще трябва или да свикваме или да търсим друг форум  ooooh!

# 232
ЗА връщането на стария форум

# 233

А аз смятам, че е точно във вашия телевизор. Решили да се правят на интересни и хоп - веднага ги заболяла главата или очите, въпреки че новото съчетание от цветове е много по-малко уморително за очите от старото, все пак цветовете не се избират ей така на принцип "мен ме кефи да е синьо". Не знам какво е това заинатяване и откзване да се приема новото. Ужас, все едно сме форума на пенсионерките, които искат всичко да си бъде е като едно време.

Според теб потребителите, които не харесват новата визия и са около 90%, са заинатили се пенсионерки, решили да се правят на интересни и са вкопчили ръце в старите си телевизори? Това ли имаш предвид?

# 234
Ужасна е новата визия. Тотално ще ме откаже от ежечасното ми посещение на форума. Не знам с каква цел се променя цялата структура. Няма нищо общо и с други форуми. Ако ще са само козметични промени, много неща можеха да се променят, имаше какво да се иска, макар и не много. Но коренна промяна - на никого не му трябваше.
ЗА старата версия. ! Close

# 235
E, браво! Новият вид е по-добър от стария, по-приятен е за очите, макар да прочетох, че ви боли глава, по-лесно стигаш до темите от различни подфоруми, има допълнителни опции.
Дайте никога да не се променя визията, защото потребителките не са свикнали, ами ще свикнете! Да не би да си гледате телевизия на телевизорите отпреи 20 години?
Единствено ме дразни дясното подравняване. По-средата ще е по-добре.

ОК, според мен могат да се направят някои промени, да се подобри навигацията из подфорумите, да сложат отстрани каквато искат реклама,  НО защо трябва да се премахва и това, което е удобно - широкото поле на текстовете, аватарите отстрани, допълнителните информации с по-малък шрифт. Какво значи да свикнеш - ако на някой му обуят обувки 34 номер например при крак за 38-ми, как се свиква. Никога! Дори и да са най-прекрасните... А тук, даже и случая не е такъв - освен, че е безкрайно неудобно, също толкова безкрайно грозно е  и няма никаква хармония и баланс в размерите на текстовете и бутоните. Тези за Отговор и Цитирай ги сънувах като кошмар. Като чета постовете, отвсякъде се блещят в мен....

Някой изглежда е забравил, че потребителите са тези, благодарение на които форумът диша и живее всеки ден.

Твърдо за старата визия, с малки промени, ако са необходими въобще.

Последна редакция: чт, 19 дек 2013, 10:26 от didibu

# 236
  • Стара Загора
Въобще не ми харесва новата визия!!!!!!!!!!!!!

# 237
  • UK
Върнете старата визия на форума!!!

Ииии много е дразнещо ( за мен лично) непрекъснато да ми изскачат разни прозорци с реклами, които аха затворя и се отварят пак ooooh!

# 238
  • София
С две ръце гласувам да бъде върнат СТАРИЯТ ВИД на форума!!!

# 239
  • Пловдив
Новият вид на форума е отврат  Sick

Общи условия

Активация на акаунт