ПЕТИЦИЯ ЗА ПРЕМАХВАНЕ СЕГАШНИЯ ВИД НА ФОРУМА!

• 36 991
  • 782
  •   1
Отговори
# 390
При мен няма полета - от единият край на екрана до другият е.

Увеличен ти е шрифта. И при другата версия беше възможно  Simple Smile
Не, не ми е увеличен.

# 391
А на фризьора ще му платиш ли или безплатно ще ти прави косата? Защото като си плащам, си поръчвам, каквото искам, а тук сме си безплатно.

# 392
Аз бих плащала, за да ползвам старата версия. Много потребители също биха отделяли някаква сума.

# 393
да не забравяме че форма са потребителите , бг-мама няма да е същата без старите форумци  за това мнението ни е важно .Аз съм от 5 години тук и се смятам за част от форума  Crossing Arms

# 394
  • Варна
А на фризьора ще му платиш ли или безплатно ще ти прави косата? Защото като си плащам, си поръчвам, каквото искам, а тук сме си безплатно.

Мен ако питаш, на нас трябва да ни плащат. Няма потребител (мнение)= няма форум= няма "платформа със съдържание"= няма кинти за г-н Николов. Съгласна?  Grinning

# 395
Да видим дали няма да остане нито един потребител с новата визия  Wink Аз лично не вярвам.

# 396
  • Варна
Подценяваш аудиторията.  Naughty Справка, историята на този форум. Преди повечето са писали в дир.бг. Щом веднъж се е случило, пак ще се случи, повод само да има.

# 397
Абсурдно е това, което пишеш, Янечек. Има си специална тема в Правилата, където се иска мнението на потребителите относно новата версия на форума. Като потребители на услуга имаме право на своето мнение, доколко качествена е тя. Като дългогодишни потребители още повече. Разбира се, никой не е длъжен да ни слуша. Сега вече дали ще остана или ще си тръгна си е мой личен избор.

Между другото преди малко влязох като гост и темите бяха оформени по новият начин. Май единствено регистрираните виждаме старата визия в момента.

# 398
Протеста е да не пишем в други теми , извън тези за визията .

Янечек , не те гоня , как го помисли ? Crazy

# 399
  • София
като не ти се вярва толкова разходи се по сериозните теми в които списват повечето дами с повече от 1000 поста и ги попитай защо вече не влизат в зачатието, може би тогава ще разбереш, какво ти казват северина и другите мислещи като нея, включително и аз.

# 400
  • Варна
Между другото преди малко влязох като гост и темите бяха оформени по новият начин. Май единствено регистрираните виждаме старата визия в момента.

Това е един много разумен компромис. Дано не е само за временно туширане на напрежението.

# 401

Да видим дали няма да остане нито един потребител с новата визия  Wink Аз лично не вярвам.

Разбира се, че ще има потребители. Обаче ако някой може да предложи по-добър вариант за форум за майки, хората ще отидат където им е удобно. А в Интернет предлагане - бол.
  Хубаво,  искаш да превърнеш един форум в някакъв хибрид между социална мрежа, новинарски сайт и онлайн енциклопедия, като при това наблъскаш целия екран с дразнещ колорит, понеже някакви хорица създават съдържание, което ти идва просто така, ама все пак всяка лакомия трябва да има приличен фасон.

# 402
  • при късмета
Подценяваш аудиторията.  Naughty Справка, историята на този форум. Преди повечето са писали в дир.бг. Щом веднъж се е случило, пак ще се случи, повод само да има.

Това не се само, че е вярно, а и нормалното развитие при такава ситуация.
Просто някой пристрастен към форума с малко свободно време и някой друг лев си е взел разработен сайт за нула време.

# 403
  • София
по повод визията за регистрирани и нерегистрирани, явно искат да закрият бг-мамата като форум с доста инфо събрано през годините, най вече списано от потребителите.

ако съм гост и попадна на визия като новата , каквато се опитват да ни натрапят, ествено ви казвам просто ще пропусна сайта, като хаотиччен и разхвърлян, който едва ли ще успее да ме накара да мисля чче има нещо сериозно в него.
лично мнение.

# 404
  • Пловдив

Да,писахме в Дира.Преместихме се тук и Дира замря

Общи условия

Активация на акаунт