ПЕТИЦИЯ ЗА ПРЕМАХВАНЕ СЕГАШНИЯ ВИД НА ФОРУМА!

• 36 981
  • 782
  •   1
Отговори
# 375
  • Пловдив
Човече, при мене тези бели полета ги няма.... страницата е както преди - с голям аватар и от край до край на екрана без реклами и други простотии.
[/quote]
+1

# 376
Ех, балсам за очите ми е тази стара версия.  Heart Eyes

# 377

newsm78
При мен има 2 бр. празни полета - ляво и дясно.
http://i40.photobucket.com/albums/e239/ceco_vath/bgmamma1_zps896f2e28.jpg
В другия вид просто са събрани в едно и темата е с ляво подравняване, не централно.
При мен няма полета - от единият край на екрана до другият е.

# 378
Аааа  визията е ту така, ту така още по дразнещо.

Да, но как да се угоди на всички? Цялото това недоволство е като да отидеш на гости и да почнеш от вратата: абе, копеле, много е отвратително у вас! Какви са тия тапети, ужас! Болят ме очите от тях, веднага да ги смениш! Ами пердетата - толкова са белезникави и безлични, че не знам вътре ли съм или вън! И защо кенефа е от дясно, като аз си свикнал да е по средата! И тези малки табуретки - много неудобни! Ако не ми осигурите диван с лежанка, няма повече да идвам у вас! Фръц.

# 379
  • София
Опа,  дойдохме си на думата най-сетне, цял екран. !!!  Добре е така, ама що ни вкараха в такъв филм се чудя.  newsm78 , та стана толкова нервно напрежението.

# 380
Devorah   bouquet Доколкото разбирам е да не е форум вече  Laughing

При мен има бели полета. Благодаря много, че вчера ме светнахте за Адблоковете. Много е хубаво.  bouquet
Старата версия си е супер, чувства се "по-уютно" чевек. Да се радваме, че не се знае докога.  ooooh!

# 381

Да, но как да се угоди на всички? Цялото това недоволство е като да отидеш на гости и да почнеш от вратата: абе, копеле, много е отвратително у вас! Какви са тия тапети, ужас! Болят ме очите от тях, веднага да ги смениш! Ами пердетата - толкова са белезникави и безлични, че не знам вътре ли съм или вън! И защо кенефа е от дясно, като аз си свикнал да е по средата! И тези малки табуретки - много неудобни! Ако не ми осигурите диван с лежанка, няма повече да идвам у вас! Фръц.

Моля ти се, очевидно въобще не сме на гости, а сме автори на съдържание. Grinning На гости сме в блога на някой и като го запукаме с критики, той има основание да ни каже това, което си написала.
 Щом ще бъдем в удобство на незнайния потребител, търсещ столче за кола, би трябвало да ни поставят удобен диван.

Впрочем, на мен сега старата визия ми се вижда пък демоде. Предлагам да бъде решена в блееедо зелено, като в подобен на този руски форум, който посещавам.

# 382
При мен няма полета - от единият край на екрана до другият е.

Увеличен ти е шрифта. И при другата версия беше възможно  Simple Smile

# 383
Янечек, все пак анкетите показаха състоянието на нещата - 5% одобрение. Трябва да се съгласиш, че това е силно недостатъчно. Да беше 30-40% и нагоре - да кажеш "не може да се угоди на всички".

# 384
Съгласявам се, съгласявам се, но това, че на повечето си им харесва синко и розовко и супер остарелите бутони, никак не означава, че така е по-хубаво. Да оставим на професионалистите да решават какъв ще е дизайна, те това са учили. Иначе и аз може да искам червено и черно, ама тогава верно ще ви болят очите.

# 385
  • София
Аааа  визията е ту така, ту така още по дразнещо.

Моля ти се, очевидно въобще не сме на гости, а сме автори на съдържание. Grinning На гости сме в блога на някой и като го запукаме с критики, той има основание да ни каже това, което си написала.
 Щом ще бъдем в удобство на незнайния потребител, търсещ столче за кола, би трябвало да ни поставят удобен диван.

Впрочем, на мен сега старата визия ми се вижда пък демоде.

Момичета, визията ми се мени докато щракам из темите newsm78 Това исках да кажа Joy

# 386

Що за аналогия ???
Ние гости ли сме тук ? Rolling Eyes

Точно обратното го възприемам аз .
Да ми дойдеш ти в къщата , да ми струпаш всичко в едната стая и да трябва да прескачам и да се блъскам , за да премина в другите . Naughty
И да викам , ами добре , щом така искаш , ще се мъча ! Crazy Ти си гост , ти командваш ! ooooh!

Щото тук за гостите се мисли , не за постоянно живеещите .

Това е коментар към г-н Иван ! Naughty

# 387
Точно обратното го възприемам аз .
Да ми дойдеш ти в къщата , да ми струпаш всичко в едната стая и да трябва да прескачам и да се блъскам , за да премина в другите . Naughty
И да викам , ами добре , щом така искаш , ще се мъча ! Crazy Ти си гост , ти командваш ! ooooh!

Можеш и да ме изгониш обаче, а това означава единствено, че моята аналогия е привилна, а не твоята. Като не ми харесва, няма да пиша, ама гледам, че желанието за писане е повече от желанието за протест. Щели да се въздържат 24 часа от мнения по темите, да избягат в други форуми, как не - пак ще са си тук, но като новаци  Sunglasses

# 388

пак ще са си тук, но като новаци  Sunglasses

Докато някой не направи удобен форум Laughing

# 389
  • Варна
Аз в новата визия си увеличих шрифта, щото иначе не се четеше и сега в старата ми идва леко големичък. Как да си го намаля?

Ако си го увеличила през форума - горе на темата до бутоните отговори, извести, отпечатай и т.н. има две бутончета А и а.
Благодаря, този вариант беше!   bouquet

Янечек, ще ме прощаваш ама не съм много съгласна с трактовката ти. Все едно да отида на фризьор и да му кажа: "Прави ме както на теб ти харесва, нали си специалист?!" Simple Smile Чак пък толкова да е маловажно мнението на потребителя... Може, ама в едно по- предишно време и строй. Wink

Общи условия

Активация на акаунт