ПЕТИЦИЯ ЗА ПРЕМАХВАНЕ СЕГАШНИЯ ВИД НА ФОРУМА!

• 36 933
  • 782
  •   1
Отговори
# 360
  • Варна
Аз в новата визия си увеличих шрифта, щото иначе не се четеше и сега в старата ми идва леко големичък. Как да си го намаля?

# 361
Отмора за очите. Simple Smile
Дано остане за постоянно!

Да вярвам ли на очите си? Възстановиха стария облик... Peace
Ехаааааа  newsm44 така ми харесва!!!! Цял екран!!!!  newsm68
Искам си този вид!!!  Crossing Arms

# 362
  • при късмета
Все пак благодаря, че си изпълнихте обещанието.
Мисля, че ще е добър компромис да правят облика на сайта както преценят, а темите да са в този вид.

# 363
чак се зарадвах че те виждам от близо  Mr. Green  Hug

Joy И аз предпочитам паспортната ми снимка да си я гледам. Laughing И да съм чаровна и дружелюбно изглеждаща на макс.

Devorah  - нали чете на г-н Иван изказването, пък и на Мамма. Whistling

Да, прочетох, хубаво, че искат да направят мини търсеща машина, но не това търсят потребителите на форум във форум Simple Smile

# 364
Честито Simple Smile

# 365

newsm78
При мен има 2 бр. празни полета - ляво и дясно.
http://i40.photobucket.com/albums/e239/ceco_vath/bgmamma1_zps896f2e28.jpg
В другия вид просто са събрани в едно и темата е с ляво подравняване, не централно.

# 366
Аз в новата визия си увеличих шрифта, щото иначе не се четеше и сега в старата ми идва леко големичък. Как да си го намаля?

Ако си го увеличила през форума - горе на темата до бутоните отговори, извести, отпечатай и т.н. има две бутончета А и а.

Ако е от браузъра - с CTRL+ "-" или за Мозила - горе от View>Zoom>Reset.

Нерегистрираните виждат новия дизайн, ей сега като скокнат статистиките за киснене във форума. Grinning

# 367
  • бургас
МОЛЯ ВСИЧКИ КОИТО ИСКАТ ТОЗИ ВИД НА ФОРУМА ДА БЪДЕ ПРЕМАХНАТ ДА СЕ ЗАПИСВАТ ТУК! ДАВАЙТЕ СВОИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ И ГЛАСУВАЙТЕ В АНКЕТАТА !
АЗ ДАВАМ ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТАРИЯ ФОРУМ !
[/quote

нещо не ми допада много,глсувах не]

# 368

newsm78
http://i40.photobucket.com/albums/e239/ceco_vath/bgmamma1_zps896f2e28.jpg
В другия вид просто са събрани в едно и темата е с ляво подравняване, не централно.

Празните полета са с реклами , другите ги виждат .

# 369

Joy И аз предпочитам паспортната ми снимка да си я гледам. Laughing И да съм чаровна и дружелюбно изглеждаща на макс.

Да, прочетох, хубаво, че искат да направят мини търсеща машина, но не това търсят потребителите на форум във форум Simple Smile

Линк плс към изказванията Praynig
Въпросният го познавам, интересно ми е какво е измъдрил.

# 370
Аз не съм параноичен човек, но ми се струва, че форумът ни придоби прекалено голяма сила и това не е удобно. Просто ни "разтурват седянката". Бг-мама беше мощно оръжие за формиране на гражданско общество - с каузите и протестите си, относително самостоятелно и автономно място, неподдаващо се на политическо влияние. Място за организация на действия.

Чак пък толкова... Хората се организират по такива поводи във фейсбук, няма какво да се лъжем.

Вместо теория на конспирацията аз бих предположила, че някой просто желае да се възползва от ежедневното създаване на съдържание, като го организира така, че да печели повече от него.
 Обаче за тая цел трябва да предоставиш на хората удобно място за приказки, то не става като ги изкьоравиш и ги пратиш да се лутат между картинките.

# 371
  • Sofia
промяната в старя и вид до кога ще бъде Thinking
Да оправят и началната страница Praynig

# 372

Линк плс към изказванията Praynig
Въпросният го познавам, интересно ми е какво е измъдрил.

В скрития текст в мнението на Жаве на 22-ра страница Simple Smile.

# 373
Човече, при мене тези бели полета ги няма.... страницата е както преди - с голям аватар и от край до край на екрана без реклами и други простотии.

# 374
  • София
Аааа  визията е ту така, ту така още по дразнещо.
Абе тея хора не вдяват ли че това е форум за взаимопомощ не търсеща машина. Ако искам и 200стр. ще прегледам, и на офтопиците ще се хиля с кеф.
И още нещо Господине, аз изобщо не отразявам постовете, на непознати потребители или гости Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт