ПЕТИЦИЯ ЗА ПРЕМАХВАНЕ СЕГАШНИЯ ВИД НА ФОРУМА!

• 37 004
  • 782
  •   1
Отговори
# 405
  • София
А на фризьора ще му платиш ли или безплатно ще ти прави косата? Защото като си плащам, си поръчвам, каквото искам, а тук сме си безплатно.

Ако фризьорът иска чрез мен да си увеличи посещаемостта на фризьорския си салон, ще ме чуе. Защото тези хипотетични 95% нерегистирани, които четели тук, го правят не заради шаренките реклами, не заради хороскопите, а заради 5-те% пишещи.

# 406
Разбира се, че ще има потребители. Обаче ако някой може да предложи по-добър вариант за форум за майки, хората ще отидат където им е удобно. А в Интернет предлагане - бол.

Taка е, което не е лошо. На мен ми е много любопитно какво ще стане, все пак трябва да се съгласите, че не може един сайт да изглежда 100 години по един същ начин? Вие у вас не пребоядисвате ли, не сменяте ли тапицериите на мебелите? Хубаво е да има промени, да не говорим, че старият дизайн вече не отговаря на времето.

# 407
аз смятам че форумът си е енциклопедия и без да се променя ,може малко да с епипне търсачката и началната страница ,но не и тези глупости и блъсканици които правят ! Да не забравяме че камъкът си тежи на мястото

# 408
  • софия
Не мисля, че някой има нещо против промените и модернизацията Crazy стига те да са в положителна посока. За съжаление, предложената нова "визия" е объркала посоката.

# 409
А някой не иска ли да се върне визията от 2003 година? Какво й беше?

# 410
Дали не връщат стария облик постепенно? newsm78

# 411
  • София
Добре, да се променя, но разумно.
Спокойно могат да се съвместят малко "по-ретро" визия с по-новите функционалности, които споменава г-н Николов.

А що се отнася до плащането - ние всъщност си плащаме със всяка думичка, която пишем.
Генерираме съдържание, което генерира трафик, което повдига Форума в Гугъла, което го прави толкова привлекателен за рекламодатели.

Искам и аз 2003та!

# 412
Ми не пишете, това ще е най-сигурният знак, че нещо не е наред. Обаче вместо това се пише 3 пъти повече по горещите теми, което за рекламодателите е добре.

# 413
  • София
не. доколкото разбрах от съобщението само изгледа в темите и то само за регистрирани потребители.

янечек, по  повод сравнението с ремонта в къщи само ще ти кажа, е не променяш из основи цялостната визия на апартамента, усещането което той ти дава, сменяш овехтялото с ново но почти същия размер и дизайн но примерно в нов цвят.
докато тука и дизайна е напълно нов и визията, и ефекта, който се постига не отговаря на желанието на потребителя, докато в къщи ще отговаряна твоето желание и собствено виждане, така че примера не е най подходящия.

# 414
 Стария форум искам с две ръце!

# 415
И аз гласувах да се върне старата версия на сайта,тя беше по добра.

# 416
  • София
Новата визия е все едно някой да ми махне дивана и да ми сложи някакви изчанчени табуретки.

# 417
 Янечек  случвало ми се е да се отказвам от сайтове заради некадърно стопаносване. Така че повечко потребители като се откажат от мамата, ще се появи друг сайт.

То БгМама така се е появила, доколкото знам Peace

# 418
  • Велико Търново
Твърдо "за" старата визия!
В момента е прекалено натруфено, разконцентриращо, изнервящо.

Няма лошо в "освежителните ремонти", с които някои потребители сравняват промените във форума, но ако са за по-добро  Peace

# 419
Taзи година за сефте сайтът няма коледна премяна, нещо хубаво, което печалбарството замени с реклами ..

Общи условия

Активация на акаунт