ПЕТИЦИЯ ЗА ПРЕМАХВАНЕ СЕГАШНИЯ ВИД НА ФОРУМА!

• 36 996
  • 782
  •   1
Отговори
# 420
  • Стара Загора
Искам си старата визия! Naughty

# 421
  • София
Искам старата визияяяяя

# 422
Ние сега си искаме старата визия, но има ли кой да ни чуе? Да не стане като протестите срещу правителството - кучетата си лаят, кервана си върви...

# 423
Станах разногледа - аз съм за старата визия!
Пък дали ще ни чуят... newsm78

# 424
  • Варна
Изявлението на г-н Николов потвърждава усещането ми накъде върви форумът. Значи като търся "столче за кола", ще ми излезе "систематизирана" информация с линкове към рекламодателите. Благодаря за улеснението.  Mr. Green

А пък да се подценяват възможностите на форумците да направят елементарни сметки е повече от обидно.

След като са искали да ни улеснят защо не направиха проучване преди това? Действа се в стил "вие не сте много интелигентни и не знаете какво искате, затова се благодарете, че някой мисли вместо вас". Close

# 425
Искам си старата визия.  smile3540 Отврат е сегашния вид на форума, не ми се пише и чете......

# 426
  • Варна
И аз искам старата визия!!!

# 427
  • Бургас
И аз си искам старата визия и ми се струва че са почнали да работят в тази насока. Като влезна в някоя тема тя изглежда по стария начин  newsm78
е малко са прекалили  с адуърд рекламите

# 428
Разбира се, че ще има потребители. Обаче ако някой може да предложи по-добър вариант за форум за майки, хората ще отидат където им е удобно. А в Интернет предлагане - бол.

Taка е, което не е лошо. На мен ми е много любопитно какво ще стане, все пак трябва да се съгласите, че не може един сайт да изглежда 100 години по един същ начин? Вие у вас не пребоядисвате ли, не сменяте ли тапицериите на мебелите? Хубаво е да има промени, да не говорим, че старият дизайн вече не отговаря на времето.

Ти си боядисай стаята в модерното, сигнално жълто, пък да те видя колко ще изтраеш в нея преди да те хване мигрена. Аз от вчера съм с кръвно.....

Последна редакция: чт, 19 дек 2013, 17:09 от Звезден^Прах

# 429
  • Варна
Taка е, което не е лошо. На мен ми е много любопитно какво ще стане, все пак трябва да се съгласите, че не може един сайт да изглежда 100 години по един същ начин? Вие у вас не пребоядисвате ли, не сменяте ли тапицериите на мебелите? Хубаво е да има промени, да не говорим, че старият дизайн вече не отговаря на времето.

Вярвам ще се съгласите, че Амазон е най-голямият електронен търговец в света. Колко често си сменя облика? Дали не могат да си позволят услугите на най-добрите дизайнери в света? Има ли прескачащи се, мигащи и дразнещи реклами, ефекти и прочие? Колко потребители са го напуснали заради "постния" дизайн?
Вече отмина модата на циганските и претрупани сайтове. Залага се на функционалността, а не на външния вид.

# 430
# 431
  • София
Опитах се да потърся инфо за детски клубове.
Тука го закъсах и се обърках и нищо не намерих.

# 432
  • Варна
И аз искам старата визия !

# 433
  • Пловдив
Благодаря на администратора, че върна поне облика на темата,която отваряш за четене.Истинско облекчение!

# 434
пълна тъпня е новият облик #Cussing out Интересното е, че сега съм на стария  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт