ПЕТИЦИЯ ЗА ПРЕМАХВАНЕ СЕГАШНИЯ ВИД НА ФОРУМА!

• 37 003
  • 782
  •   1
Отговори
# 435
на мен ли само ми се струва newsm78, но май са я върнали, което ще е много по добре!

# 436
И на мен ми изглежда като преди.  Rolling Eyes

# 437
на мен ли само ми се струва newsm78, но май са я върнали, което ще е много по добре!

Логнатите регистрирани потребители ще виждат отворените теми със старата визия.  Peace

# 438
е не е ли по разумно всички да я виждат така, например може да остане само началната страница както е сега нова, но да и сменят цветовете както са на старата, но след това всички да виждат по стария начин, просто новата версия е меко казано отвратителна и много хора трудно ще се ориентират ,които до сега не са ползвали бг мама, не знам ,някакви идеи давам просто, но този който е мислел новата нищо не е измислил, много натрупана объркана, колкото по прост е един сайт или форум толкова по добър се води ,това поне го знам от специалисти Naughty

# 439
Подпис от мен за стария вид на форума Praynig

# 440
Ужасен е новияд вид  #Cussing out

# 441
Подпис от мен за стария вид на форума Praynig

+1

# 442
  • Пловдив
И аз си искам стария облик #Cussing out

# 443
Логнатите регистрирани потребители ще виждат отворените теми със старата визия.  Peace
Значи, всеки път когато искам само да чета, трябва да се мъча с това безумно изпълнение. Новата визия все повече ми прилича на отвратителния Фейсбук.  Sick
Искам старата визия на Форума.  Crossing Arms
Чудя се, дали при толкова категоричен отрицателен вот, ще продължат да ни натрапват новото?

# 444
Боже, да вярвам ли на очите си! Цял ден не съм влизала, цъкам сега и ... колко хубаво! Мога пак да чета спокойно. Че дори и да отличавам изказване от подпис. Направо забележително.
Трябваше да се върне старата версия, за да съм вече съвсем убедена, че новата е абсолютно, тотално и грандиозно сбъркана. Тя е анти-човек.

# 445
да новата не струва, също така са наблегнали на рекламните карета за да изкарват повече пари съответно ....

"За пари ли ...
.... за много повече!?!"

# 446
  • тук-там
Само аз ли виждам "началото" в новия му вид? Темите...да, ама началната страница.....отврат. Sick

# 447
Началната страница на мен ми харесва. Е, може да не е връх на красотата, но я намирам за по-функционална и по-лесна за работа.
Само да не сменят вида на темите, два дни направо ми изтекоха очите.

# 448
  • София
Само аз ли виждам "началото" в новия му вид? Темите...да, ама началната страница.....отврат. Sick

Бе, добре че поне в темите стана поносимо, все ще допълзим до тях някак, ама не е истина, бе, не е истина какъв тъп експеримент!

# 449
началната и на мен ми харесва, но не съм съгласна да виждам старата визия само, ако съм регистрирана, мисля като цяло и за хоата, които тепърва ще посещават бг мама и до сега не са я посещавали,  те ще се откажат , да четат какво  и да е, така че в интерес на собствениците е да върнат стария изглед на темите  за всички посетители, а колкото до началната тя може да остане в сегашния си вид, но нека цветовете са една идея  по контрастни, това е поне моето мнение

Общи условия

Активация на акаунт