Любители на Котки Тема 80

• 45 534
  • 786
  •   1
Отговори
# 30
Ох , да ви се похваля Вики се чуства много добре при новите стопани , а те са в стрес след като прочели ''малкото ми писъмце '' в което съм описала всичко от което се нуждае най-подробно и храна ,играчки, Цестал в едно кашонче и .... Whistling  Embarassed Добре съм я научила на тоалетна...
абе изобщо гордея се с ''внучката си''  Hug Hug Mr. Green

Мерси за новата тема , ще чакам снимки на Вики да не я забравите  Hug

# 31
  • София
много благодаря, че г-ца Рори е избрана за коте на броя, не знам на какъв принцип става, но ми стана много мило  bouquet

записвам се в темата с една скорошна снимка - http://prikachi.com/images.php?images/889/6865889d.jpg
и една от преди минути - и Рори е обърнала гръб на новата визия на бг мамма Simple Smile - http://prikachi.com/images.php?images/999/6865999l.jpg

# 32
Оф, не мога да не споделя това клипче с вас  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Mr. Green

# 33
  • на морето
Абе,  на мен ли нещо ми става или е истина ?!?  newsm78 newsm78 newsm78Точно до преди секунди се блещих в прословутата нова визия и сега изведнъж като влязох и реших да пиша ми се ухили добрата стара БГ-мама .  Thinking Thinking Thinking  

Да ни е честита новата темичка , че и клъгло число е номерчето  Laughing Laughing Laughing Laughing Специални благодарности на Мис Нелли   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Аз ще ви сюрпризирам с една изненада .. / абе, то при мене вече нищо не трябва да ви изненадва , ама ...  Rolling Eyes Rolling Eyes Embarassed Embarassed Embarassed/

От много рано тази сутрин съм приемен дом /за пореден път / на ей тази прекрасница .Имаше обява на страниците на Фондацията, но скоро ще си има и собствена страничка .Кръстих я Доли, защото като я погледах , все едно беше "съставена" от части на няколко котенца с различни окраски .И накак си ми "изплува " пониатието "парцалена кукла" /нали има и таква порода -регдол /Та от там дойде и Доли ....Хо-хо-хо ....каква предколедна веселба ...пак млека и беберони .....

Последна редакция: чт, 19 дек 2013, 20:59 от asha

# 34
  • София
Абе,  на мен ли нещо ми става или е истина ?!?  newsm78 newsm78 newsm78Точно до преди секунди се блещих в прословутата нова визия и сега изведнъж като влязох и реших да пиша ми се ухили добрата стара БГ-мама .  Thinking Thinking Thinking

Само за няколко дни я връщат, за да оправят някои неща.  Sad

Снимките на Доли не се виждат.

# 35
На мен ми пише, че са изтрити.
asha, коя е фондацията?

# 36
За сега само запис.

Моят Оля си заминава неделя сутринта  Tired

# 37
Съболезнования, Джия, представям си колко ти е болно...

# 38
  • на морето
Нещо се беше скръцафръцало явно  със снимките . Пак ги качих.

Джия - съболезнования .. Sad Cry Praynig Само ти си знаеш какво ти е ..Ние се връщаме към нашите подобни спомени ...Гуш !

hot tea   - https://www.facebook.com/photo.php?fbid=745539382141669& … 01176533&
това беше началната обява

# 39
  • София
вчера не успях да прочета какво сте изписали, затова сега отново се включвам.
red soul, стискам палци за Фин да се оправи бързо!  Heart Eyes
asha, много е сладичка малката кукла Peace

Джия, много тъжно за Оли, няма ли как да остане при теб?

# 40
  • София
Джия, аз не разбрах, Оля ще заминава някъде или...?  Rolling Eyes
Браво на Фин!  Hug
Аурора, Рори е страхотна!  Heart Eyes
Аша, жесток мъник си си прибрала!  Heart Eyes

# 41
Привет на всички мацки и котараци  Simple Smile
моето се оправя, но бавно, засега без инжекции и вътрешни хапчета, страхувам се че няма да минем без тях обаче.
ето му снимка току що остриган, обиден и не ще да излиза от транспортната чанта
Скрит текст:

котето на броя Рори е супер модел, от сега е красива и с характер  Heart Eyes
стискам палци всички болни котета да оздравяват  Praynig

# 42
Записче и от мен. Не пиша много често напоследък, но ви чета.
Неудобно ми е, че не качвам снимки, а нямам време да го направя. Приемете една стара, за да си припомните нашата котка Али. Към момента е на 7-8 месеца.

Ние иначе сме добре! Сложихме райбер на дневната, където Алито спи нощем и сега се радваме на спокоен нощен сън без да ни посещава и да ни буди. Да не казвам голяма дума.  Crazy Лошото е, че открих, че пишка в някои от по-големите ми саксии.  Thinking А тъкмо се радвах, че не го прави. Започнах да й оставям сандъчето в дневната за през нощта и забелязвам, че е ходила. Дано се отучи от саксиите!
Ами това е засега за Али.
Много ми е тъжно сега в студеното време за бездомните животни. Нося със себе си храна и раздавам. Алито ми надра вече втора чанта, защото вътре има гранули. Но вече си я прибирам на сигурно място.  Crazy

Браво на хора, които имат добрината и куража да дадат приемен дом! И на мен много ми се иска, но с мъжът ми ще ме изсели барабар с децата и котката.  Cry

Всичко добро малки и големи!   bouquet

# 43
Оля, не е мой, а на съквартиранта ми, който за Коледа се прибира в Полша. Взима го със себе си за постоянно и няма да го връща повече(ще остане при родителите му). Няма как да остане при мен, все пак е негов.

# 44
  • Варна
МисНели, май наистина ще пробвам с капките! Sad
Днес щях да получа инфаркт! Отивам до банята за секунди и през това време Мила нападна Магито. Връщам се и виждам пръски кръв на леглото. Докато намеря Магито и се уверя, че очите ѝ са на място, щях да умра. Муцунката ѝ беше в кръв, но раничката на нослето не беше голяма. В този момент ако бях докопала Мила, щях да я набия. Twisted Evil

С Женя проблем няма засега-гледа малкото как си играе от 10 см и даже поспиват близо една до друга. Въобще не съм очаквала такава агресия от Мила. Понеже заставам между нея и Маги, Мила си позволи да ме ухапе по ръкава! ooooh!

Аша Hug Дай някой съвет и ти!

Последна редакция: пт, 20 дек 2013, 19:33 от Стейси Грей

Общи условия

Активация на акаунт