Любители на Котки Тема 80

• 45 547
  • 786
  •   1
Отговори
# 705
Невероятни красоти имате в домовете си Heart Eyes!

# 706
  • София
Наистина!  Heart Eyes

# 707
  • София
Леле-е-е малък Лео е само за мачкане  Heart Eyes
Наш Лео (галено от Леополд  Laughing) яде само два вида консерви на Гурме, като ги подбира и по дата на производство   #Cussing out - явно различните партиди се различават по състав. През деня яде гранули на Orijen смесени с Royal Canin за британци или против зъбен камък.
На 3г 3м тежи 5 кг

# 708
  • На остров
Освен и аз да покажа някоя бебешка да съм в крак с другите сладури  Simple Smile .

Много прекрасни са всичките Hug !

# 709
savinaci, ох, поуспокоих се, че не само ние сме капризни! Grinning
И ние хапваме консервичките на Gourmet Gold, но напоследък и на тях се мръщи (най-много харесва това с океанска риба и сос бешамел - май такава беше комбинацията). Наскоро му взех от паучовете на Гурме, на тях се нахвърли като държан на въже, та май от тях ще вземаме. Иначе харесва сосчетата на Dein Besten (от магазини за козметика DM - само сосове, 8 бройки са в кутийчицата, ама ги яде, та чак ушите му плющят! hahaha ). Със сухата храна голям зор виждаме, последно му взех на Royal Canin за свръх каризни котки, но нещо и на тях се цупи ... На Orijen не сме му давали, защото нещо тука в Стара Загора не мога да намеря насипно къде продават, да я опита и ако я хареса - тогава да взема по-голяма разфасовка...

# 710
  • на село
Нашият Лео беше синеок като малко бебе, мина през зелени, а сега е със светлокафяви очи.
Ето го като бебе колкото Монк Simple Smile:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=121820121354286&set= … ype=1&theater

И адашът е много красив    bouquet
Има си собствен фб-профил  hahaha
Ама то такава красота  Heart Eyes

# 711

Аз съм съгласна с това твърдение. А вие?  Blush

# 712
  • София - Рим и обратно
Нашият Лео беше синеок като малко бебе, мина през зелени, а сега е със светлокафяви очи.
Ето го като бебе колкото Монк Simple Smile:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=121820121354286&set= … ype=1&theater

И адашът е много красив    bouquet
Има си собствен фб-профил  hahaha
Ама то такава красота  Heart Eyes
Мдаааа....щерка ми си игра да му направи профил, като го взехме, ама сега май не му е обновявала фотосите отдавна, ще я смъмря довечера. Тук е още малко сладко пухче, а сега си е цял огромен Леонардо Laughing. Гоним 5 кила.

# 713
  • На остров
кафе с мед много сте пораснали Simple Smile ! Нашата принцеса си седи на около 3 кг макс.

# 714
  • София - Рим и обратно
Е, One, госпожица е все пак Grinning

# 715
  • На остров
Така е права си Simple Smile, ама толкова са прекасни котките, че чак се самозабравям аз понякога като им се радвам.

# 716
От 5 минути превъртам страниците и се любувам на котетата ви.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  Много са красиви, много са милички, особено като спят изсипани наполовина от плота  Wink
Юле, твоята порода каква е - британски ли?
За Монк ми стана много мъчно - такова бебе, а да се мъчи.. Дано намерите изход по-скоро.

ПС Днес беше още един прекрасен топъл ден. Вярно, че слънцето се скри минути, след като се похвалих, но какво пък, денят не прилича на зима.

# 717
Да, B l a n k a, синьо британче е Simple Smile

# 718
Британчетата стават мнозинство, ей!  Laughing
Не ме карайте да се замислям, че мъжо ще ме изсели, ако кажа за трето  Laughing

# 719
Хехе, определено е порода, която скоро ще покори сърцата на хората и предполагам скоро ще са често срещани в българските домове. Но няма спор, че са големи сладури. С тази усмихната муцунка...  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт