В кой форум ще отидете?

• 11 985
  • 190
  •   1
Отговори
# 105
Но също така познаваме потребителки, които спряха да пишат след гръмките сбогувания...

Дали?
Доста се връщат с нови никове  Simple Smile

# 106
  • Пловдив
Но също така познаваме потребителки, които спряха да пишат след гръмките сбогувания...

Дали?
Доста се връщат с нови никове  Simple Smile
Лиска?

И без гръмки сбогувания.
Бояна вече не пише. На Имелда активността не е каквато беше. Още мога да изброявам.

# 107
  • в морето до колене
Причините да го направят най-вероятно не са били свързани с промяната на визията на форума... Или бъркам?

# 108
  • London
И какво като са спрели бе Янтра, нима очакваш някой да се пенсионира тук? В крайна сметка форума е тематичен и хората в своя най-голям процент са тук около зачеване, бременност, раждане, кърмене и малки деца. После вече по-голямата част спират да присъстват тук, остават малък процент от тях с големи деца и баби. Има и някакъв малък процент тийнове и хора, които влизат само заради кино и сериали да речем без изобщо да се вълнуват от основното предназначение на форума, но те не са болшинството потребители. Нормално като ти отминат горепосочените гайлета да спреш в един момент с форума.

# 109
  • Пловдив
Причините да го направят най-вероятно не са били свързани с промяната на визията на форума... Или бъркам?
Не, но моята теза е, че известни и пристрастени форумки могат да си тръгнат. Сега просто ще има по-голям отлив от когато и да било, според мен.

И какво като са спрели бе Янтра, нима очакваш някой да се пенсионира тук? В крайна сметка форума е тематичен и хората в своя най-голям процент са тук около зачеване, бременност, раждане, кърмене и малки деца. После вече по-голямата част спират да присъстват тук, остават малък процент от тях с големи деца и баби. Има и някакъв малък процент тийнове и хора, които влизат само заради кино и сериали да речем без изобщо да се вълнуват от основното предназначение на форума, но те не са болшинството потребители. Нормално като ти отминат горепосочените гайлета да спреш в един момент с форума.
Защо не надникнеш във форумите за училище? Пишат хора с деца абитюренти.

# 110
Пристрастени, женени за форума, после що мъжете им не мърдали от компа.  Wink

# 111
Не се карайте, нали вече върнаха стария изглед на темите.
 Hug

# 112
  • в морето до колене
Е, да де - ама нали е временно.
Услужливо предоставят възможност на потребителите си да се огледат и да решат, къде да се преместят.  Grinning

# 113
  • на брега на морето
Само да ви кажа, че за толкова години тук, съм видяла не един и двама потребители, гръмогласно сбогувайки се с всички, защото си мислят, че форума се вътри около тях и после, тихомълком се завръщат тук, загърбвайки его и всичко останало.
Сега може да продължите с драматизирането, което е не по-малко дразнещо.  Hug
Но също така познаваме потребителки, които спряха да пишат след гръмките сбогувания. А още повече спряха да пишат без гръмки сбогувания.

Много свестен народ вече не влиза тук, вярно е.

# 114
  • Куциндрел
Съвсем нормално е хората да се отеглят от форумен живот. Това не е заради нова/стара визия или нещо друго, просто престават да пишат и си намират нещо по-интересно.

# 115
Съвсем нормално е хората да се отеглят от форумен живот. Това не е заради нова/стара визия или нещо друго, просто престават да пишат и си намират нещо по-интересно.

И аз мисля, че е на периоди за повечето хора.  Peace

# 116

Да, и аз така бях спряла.
Не че имам нещо против форума, просто нямах време за него.

# 117
Като гледам "недоволните" теми и хората, които пишат, че ще се местят - първо са мноооого под 100, второ не са от неизчерпаемите източници на информация във форума, трето- пишат в подфоруми и теми, които не знам какво трябва да търсиш за да попаднеш на безценните им мнения и не на последно място- всичко знаем, че никъде няма да отидат;)

Стига де, ще ги ядосаш съвсем  Mr. Green
Иначе съм напълно съгласна с написаното.
На мен пък ми звучи адски цинично  Tired

# 118
В никой от изброените няма да отида. Просто едва ли ще влизам толкова често тук.

# 119
Аз и тук почти не съм вече, камо ли да ходя другаде.
Използвам момента да пожелая на всички стари* кучк... кучета страхотни празници!

Страхотно да си изкарате и не жалете прасетата, че мисля да отварям модерен фитнес от нов тип за преяли по време на пир.

*Визира се дата на регистрация  Wink

Общи условия

Активация на акаунт