В кой форум ще отидете?

• 11 967
  • 190
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Е, ако изведнъж се появи нов форум, в който да не чакаш 8 дни някой да ти отговори в темата и за 2 часа се навъртат 60 страници, ще се преместя и аз. Хубавото тук е, че темите се развиват бързо и непрекъснато се случва нещо. Ще се види скоро дали наистина има отлив на потребителки.

Аз леко го усещам този отлив, (не мисля, че наближаващата Коледа е виновна).
Даже това което ми прави впечатление е, че по-малко са започнали да пишат новите попълнения, които уж не са привикнали толкова със старата визия. Thinking

# 151
Както каза негативна, разтурят ни седенката.

# 152
  • London
Аз не виждам никакъв отлив. Joy Виждам по-малко конфликти, ако това се дължи на новата визия ''ПРЕКРАСНО''. Mr. Green

# 153
  • Варна
Аз не виждам никакъв отлив. Joy Виждам по-малко конфликти, ако това се дължи на новата визия ''ПРЕКРАСНО''. Mr. Green

Какви конфликти бе, жена? newsm78 Нямам предвид Клюкарника.

# 154
Отлив има и то сериозен. Според мен се дължи на ФБ-мн от отчетните си направиха там теми..и не само те де..но осезаемо се усети.
Сега ще е втората вълна-пак много ще се изнесат във ФБ, и други по други форуми..или просто ще намалят максимално влизането си тук, защото е неудобно, некомфортно, и никой не се събразява с мнението ни.
Това е простичката истина..

(а в един форум, в който не се пише-сещате се на къде ще иде)

# 155
На мен промените по заглавната страница ми харесват. Много по-лесно намирам разни интересни темички.
Друг плюс, който сега открих ( не знам, може и преди да го е имало) е, че форума помни докъде съм стигнала с темата и като кликна на "новото", ме връща там, докъдето съм стигнала.

# 156
  • Варна
Е, ако изведнъж се появи нов форум, в който да не чакаш 8 дни някой да ти отговори в темата и за 2 часа се навъртат 60 страници, ще се преместя и аз. Хубавото тук е, че темите се развиват бързо и непрекъснато се случва нещо. Ще се види скоро дали наистина има отлив на потребителки.

E тук определено вече ще е проблем. Когато сложиха новата визия, признавам, че не успях да следя горещите теми, беше едно непрекъснато скролване, като за  по-дългите мнения, трябваше да скролвам нагоре за да си припомня чии са.

# 157
  • Варна
На мен промените по заглавната страница ми харесват. Много по-лесно намирам разни интересни темички.
Друг плюс, който сега открих ( не знам, може и преди да го е имало) е, че форума помни докъде съм стигнала с темата и като кликна на "новото", ме връща там, докъдето съм стигнала.

Това го имаше и преди, само че се кликаше на 'ново". Peace

# 158
Ами явно сега са го направили така, че и такива бавноразвиващи се като мен, интуитивно да изберат този бутон. Преди се чудех защо са някои теми имат "ново" - мислех, че явно ги смятат за по-важни от някои други, а тя каква била работата.

# 159
  • Варна
Ами явно сега са го направили така, че и такива бавноразвиващи се като мен, интуитивно да изберат този бутон. Преди се чудех защо са някои теми имат "ново" - мислех, че явно ги смятат за по-важни от някои други, а тя каква била работата.

Значи промените са насочени към бавноразвиващите. Laughing
Извини ме, просто ме досмеша.  Hug

# 160

E тук определено вече ще е проблем. Когато сложиха новата визия, признавам, че не успях да следя горещите теми, беше едно непрекъснато скролване, като за  по-дългите мнения, трябваше да скролвам нагоре за да си припомня чии са.

И аз така .
Трябва да търся темите по разни падащи менюта , които не ползвах преди .

Ново си имаше и преди . Peace

# 161
На мен основния ми проблем е цвета на буквите. Сега е добре, но в безумния нов вариант е много натоварващо за очите.

Не разбрах и как да си направя настройките в Известия за да получавам кога има ново писано в един подфорум.

Липсва ми и бутончето Всички за теми под 20 страници.

# 162
Аз не виждам никакъв отлив. Joy
Нормално е за обитател на Клюто.
Най-големият ми проблем беше начинът, по който изглеждаха темите вътре. Аватар, куп информация за потребителя, мнение, подпис...и пак отначало. Трудно ми беше да откривам мненията сред всичко останало. Наложи се да изключа подписи и аватари и пак беше неприятно и нечетимо.
Не обмислям преместване засега. Чета и пиша редовно в ограничен брой теми, на аналог на които не съм попадала.

# 163
Не разбрах и как да си направя настройките в Известия за да получавам кога има ново писано в един подфорум.
Липсва ми и бутончето Всички за теми под 20 страници.
Аз пък не разбрах как да получавам известия само във форума, без да ми се пълни пощата. И бутончето "Всички" ми липсва, беше удобно.
По темата - няма къде да ходя, но ако се върне новият облик на темите, ще бъда принудена да спра да чета активно, както беше досега.

# 164
Записвам се, че ми е интересно какви други форуми има. Simple Smile
Като се сетя и тук нямах намерение да се регистрирам, но като се наложи да си почивам през бременността, помислих че така по-лесно ще ми минат дните.  Laughing
Преди да се омъжа влизах в тийнейджърски сайтове за запознанства и сякаш там беше по-забавно. Запознах се виртуално с много интересни хора. Тук ми се вижда по-мрачно и скапано настроението, някакви прекалено нервни и негативно настроени хора. Човек обаче се пристрастява... Има някои интересни теми де, дето ги няма на други места. А и тийн сайтовете вече не са за мен.  Laughing Не че тогава бяха, то акъла ми като на тийн, ама сега хич не върви вече да се местя натам.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт