В кой форум ще отидете?

• 11 977
  • 190
  •   1
Отговори
# 135
Кое точно ме прави длъжна да пиша в темите за промените?

Абсолютно нищо Peace Но не се чувствай и длъжна да се заяждаш само тук..иди, пробвай се и на други терени..  Mr. Green

# 136
Няма да се местя, ако ми стане неприятно, просто няма да влизам. Новата визия ми хареса наполовина - по-добра е като цветове, дизайнът е по-модерен, има повече опции за потребителите, по-лесно се стига до различните раздели на форума. НО е адски неприятна откъм разпределение на полетата по екрана! И на всичкото на различни резолюции, изгледът е различен - все едно го е правил първокурсник с тройка. Прави сте, че не може да е толкова тясно полето за писане и същевременно да няма еднакво подравняване в темите, подфорумите и началната страница. А наляво, а надясно, право във...

# 137
La Catrala писа 2-3 пъти колко много й харесва новата визия. Rolling Eyes
Aз съм сигурна, че ако новата визия масово се харесваше, тя щеше да е първата, която щеше да напише, че на нея не и харесва  Laughing
Има потребители, които обичат да са контра и да имат различно мнение от мнението на болшинството.  Mr. Green

# 138
Тази тема за лошите потребителки-отцепнички ли е? Да ги линчуваме гадините.

# 139
  • London
La Catrala писа 2-3 пъти колко много й харесва новата визия. Rolling Eyes
Aз съм сигурна, че ако новата визия масово се харесваше, тя щеше да е първата, която щеше да напише, че на нея не и харесва  Laughing
Има потребители, които обичат да са контра и да имат различно мнение от мнението на болшинството.  Mr. Green

Сигурна можеш да си само и единствено за твоите възприятия за моите може само да предполагаш, както явно е в случая. Peace

Наистина новата начална страница ми харесва в пъти повече. Имам достъп до много повече теми - покрай нея намерих някои теми в здравния в който никога досега не бях влизала, намерих теми като тази за каната Брита ( която никога не бях засичала) и тн. Разшири се кръгозора ми във форума, защото досега аз не ползвах онзи мижав линк в дъното на страницата отдолу. Peace Няма как тази възможност да имам по-голям обхват тематичен за мен да е кофти. Thinking

Да, разбира се, че и аз си имам 1-2 мои си предпочитания, но кой ли няма ? Да речем предпочитам скина да е бледо зелен, но това си е мое усещане, ако всеки тръгне да се обяснява цветово накрая може да заприличаме на дъга, ако решат да ни изпълнят желанията. Да може да се помисли и за тематичен план (център) също, но тези 1-2 неща не прави промените неприемливи нито пък причина за 20 теми с хейт и за обиди в което се е превърнала онази тема в Правила. Онзи Николов го оплюха все едно е бездомен уличен пес, то не бяха сметки кой колко платил за форума, то не бяха клюки и злословения. Ами сори, грозно е и не отива на възрастен човек. И тази тема е най-малкото неуважение към целия форум.

# 140
  • Tам през Атлантическия океан

Наистина новата начална страница ми харесва в пъти повече. Имам достъп до много повече теми - покрай нея намерих някои теми в здравния в който никога досега не бях влизала, намерих теми като тази за каната Брита ( която никога не бях засичала) и тн. Разшири се кръгозора ми във форума, защото досега аз не ползвах онзи мижав линк в дъното на страницата отдолу. Peace Няма как тази възможност да имам по-голям обхват тематичен за мен да е кофти. Thinking

Нова си това щеше да стане и без промените  Wink
При мен и без промени започнаха да ми изкачат неща които не съм виждала/обръщала внимание преди  Grinning всичко става с повечето киснене у форума с годините/времето се появяват нови интереси и т.н.   Mr. Green

За промените за мен сега ми е тамън, пречеше ми само теснотията за четене в самите теми , виждам че чега е оправено ,бе напрягащо преди .Подредбата е нова , това което ми трябва до сега съм го намирала дори и да е разджуркано  Laughing За рекламите и преди не съм ги отразявала.

Дали ще се махна в друг форум , по-скоро не , ако върнат прищипаният текст  Mr. Green най-вероятно няма да влизам тук толкова често  Grinning ще имам време за други неща , може изникне нещо интересно  Grinning

Споделям  Peace но не различно мнение а просто както го каза ,  контра  Wink просто толкова си могат  Wink Имат нужда някаква , правят го  Peace

Последна редакция: сб, 21 дек 2013, 15:34 от Desss

# 141
  • London
Според мен, няма да върнат промяната каквато беше, а ще върнат нещо съвсем ново и с подобрения. Peace

Просто линка за всички теми преди беше на майната си, темите излизаха много сухо само под форма на коментари. Не беше никак прегледно и не ме блазнеше да ползвам онзи бутон. Сега ми е по-мързеливо и лесно и всичко ми е пред очите. Mr. Green Харесва ми, наистина не е някаква контра прищявка. Joy

# 142
С новата подредба се свиква , ще се научи какво къде е  Wink
но не може да се свикне с нещо което ти предизвиква дискомфорти те натоварва  примерно докато четеш  Rolling Eyes 
Ако върнат новата- малка ширина на текста в темите , предполагам много ще ползват сайта само за инфо. няма да е като сега да си киснем тук да си говорим/споделяме да обменяме опит ,  да си четем и ровим насам на там  Grinning

# 143
Няма да се местя никъде  Peace
Не виждам драма в промяната - свиква се много бързо. А мрънкането е нормално и очаквано - никой не обича да излиза извън зоната на комфорт.
Изобщо не мисля, че НЕГ ще се трогне от това, че група потребителки са се преместили другаде - ще дойда нови, от което форумът само може да спечели  Wink

Съгласна съм. И аз не възнамерявам да се местя,дори започнах да свиквам с новата визия. Голяма драма,голямо чудо направиха някои. Аз обичам промените. Simple Smile

+1 Peace

Всички ще свикнат, въпросът е отишлите в други форуми, ще се върнат ли пак тук Wink

# 144
Подфорумите в момента се откриват доста по-трудно от преди. Добре, че съм свикнала да използвам падащото меню и мога да се ориентирам, че иначе не знам какво бих правила.
На теб La Catrala  може да ти харесва други хора да мислят вместо теб, но на мен не ми харесва и не ми е приятно да ми се набутват теми, които евентуално биха ми били интересни.
Как да отделим мъжа си от компютъра? Бременна ли съм? и т.н.  ooooh!
Хубавият форум се е превърнал в едни огромен бъг.
На мен не ми се иска да се местя в друг форум, но ако в този форум четенето и писането са ми проблем, то трябва или да спра да пиша във форуми или да си намеря друг форум.
Предложените форуми до този момент не ми харесват и сигурно ще потърся някой чуждестранен форум - там ако не друго, то поне ще си развивам езиковите познания  Grinning
И все пак ще ми липсва много бг мамма.  Sad
Новини за България има много, но контактът с хората, техните мисли, проблеми, желания и настроения можех да усетя единствено във форума

# 145
  • London
Новини за България има много, но контактът с хората, техните мисли, проблеми, желания и настроения можех да усетя единствено във форума

това не се е променило и нито фона, нито предложената тема ''Бременна ли съм'' може да го промени. Blush

# 146
На теб La Catrala  може да ти харесва други хора да мислят вместо теб, но на мен не ми харесва и не ми е приятно да ми се набутват теми, които евентуално биха ми били интересни.
Как да отделим мъжа си от компютъра? Бременна ли съм? и т.н.  ooooh!
Хубавият форум се е превърнал в едни огромен бъг.

hahah да  Laughing

тъпо или не , така се захитряват нови потребители  Wink това като с жълтите всетници и гръмките им заглавия  Mr. Green които карат масата да си купува  Sunglasses

# 147
  • Варна
Момичета, как така сте свикнали с промените, като най-мащабните реално не са настъпили - промените в темите вътре?! Началната страница и визиата на подфорумите мога да ги приема,защото не ги ползвам особено, но темите бяха ужасни в онзи си вид. Дори и сега, ако влезете като нерегистрирани потребители, ще виждате новата визия. Искрено се надявам да се подобрят нещата, дори и да има някаква промяна, макар, че старият вид на темите си е идеален. Praynig

# 148

това не се е променило и нито фона, нито предложената тема ''Бременна ли съм'' може да го промени. Blush
Но ще се промени ако спра да чета форума, а новата визия на форума ще ме принуди да го направя  Sad
Темите като нерегистриран потребител в момента са ужасни за четене  и ако съм принудена да ги чета в този им вид, то много бързо ще съм принудена да спра да чета  Sad
Преди да върнат темите в стария им вид и мен ме заболяха очите и главата  ooooh!

# 149
Е, ако изведнъж се появи нов форум, в който да не чакаш 8 дни някой да ти отговори в темата и за 2 часа се навъртат 60 страници, ще се преместя и аз. Хубавото тук е, че темите се развиват бързо и непрекъснато се случва нещо. Ще се види скоро дали наистина има отлив на потребителки.

Общи условия

Активация на акаунт