В кой форум ще отидете?

• 11 984
  • 190
  •   1
Отговори
# 120
  • Другата България
Като ви чета се сещам да питам- абе къде е батко, пардон Вилико? newsm78
Само аз ли не я "срещам" вече във форума?

# 121
Като ви чета се сещам да питам- абе къде е батко, пардон Вилико? newsm78
Само аз ли не я "срещам" вече във форума?
И Андариел я няма, или пак само аз не я виждам.

# 122
Къде ще ходя си е моя работа , имам регистрация и в друг форум , най-много да стана по-активна там .
Ако не , просто ще си чета други сайтове . Нета е необятен . Peace
Но там където не се чувствам комфортно - няма да стоя , това е ясно . Peace

Обаче не разбирам позицията на хора на които хем им е безразлично , хем са на контра с хората , които не одобряват промените . ooooh!

# 123
  • Варна
Обаче не разбирам позицията на хора на които хем им е безразлично , хем са на контра с хората , които не одобряват промените . ooooh!

И аз така. Rolling Eyes Чудя се, REAL_WOMAN, La Catrala и Не се сърди, човече (ядосаните птици не ги питам, ясно ми е, че е подставено лице Tired), можете л с ръка на сърцето да кажете, че ви харесват промените - т. е., мястото за писане да е сбито на 1/2 от монитора, силно вляво, както и да няма никакво визуално разграничение между полето с информация за конкретния потребител, поста му и подписа му?! Изобщо не става въпрос за реклами, а за нефункционалност на новата визия и за чисто физическо неудобство при писане. Confused

# 124

И аз така. Rolling Eyes Чудя се, REAL_WOMAN, La Catrala и Не се сърди, човече (ядосаните птици не ги питам, ясно ми е, че е подставено лице Tired), можете л с ръка на сърцето да кажете, че ви харесват промените - т. е., мястото за писане да е сбито на 1/2 от монитора, силно вляво, както и да няма никакво визуално разграничение между полето с информация за конкретния потребител, поста му и подписа му?! Изобщо не става въпрос за реклами, а за нефункционалност на новата визия и за чисто физическо неудобство при писане. Confused
С ръка на сърцето не ми харесват. Но няма да си хабя нервите за това. Или да си търкам клавиатурката. Не чувствам никакъв ангажимент към форума или сайта. Като не ми харесва, няма да влизам.  Peace И не смятам, че сайтът има някакъв ангажимент към мен.

И къде съм контра? Никъде не съм казала еди какво си ми харесва. Имам общо 2-3 поста по тия теми, които са вече минимум 5.

# 125
Цитат
Но няма да си хабя нервите за това. Или да си търкам клавиатурката. Не чувствам никакъв ангажимент към форума или сайта. Като не ми харесва, няма да влизам.   И не смятам, че сайтът има някакъв ангажимент към мен.
И аз така мисля. Не ви разбирам истериите.

# 126
(ядосаните птици не ги питам, ясно ми е, че е подставено лице Tired)

не бъркай "подставено лице" с "провокатор"
някой поглеждал ли е подписа на Мамма?
Тийнейджър(ка), чучулига и сова... а родителите - angry birds
подставено лице - друг път  Grinning

# 127
Аз истерии не виждам.... Rolling Eyes Просто хората се чудят защо се предприемат стъпки, които явно ще доведат до западането  на форума. За мен лично важи същото, нито имам ангажимент към този форум, нито той към мен. Но не ми е безразлично по една причина- винаги, когато нещо ми е трябвало, съм знаела къде да се допитам, че тук ще намеря отговора на това, което ме интересува. Като западне този форум дали ще се появи друго такова място? Rolling Eyes Не ми пука дали ще се казва бгмама или по друг начин, просто ми се иска да има такова място, на което имам доверие. Трудно се изгражда такова доверие...
П.П. Откакто смениха визията наблюдавам едно отдръпване на потребителите от форума, много малко се пише вече....Къде ли отидоха хората? Rolling Eyes

# 128
Ън, хората излизат в дъъълги коледни отпуски - пътуват, седят по трапези, веселят се  Wink
Не само форумното, а въобще интернет потреблението спада през този период, така че всичко е в норма

# 129
  • Варна
Сигурна съм,че никой никъде няма да ходи. Twisted Evil
Ще се помрънка,па помрънка...па ще се спре. WhistlingЧе и ще се свикне,до следващата промяна. Wink

# 130
Никъде няма да ходя, аз сега дойдох.  Wink  Heart Eyes

# 131
  • Варна
(ядосаните птици не ги питам, ясно ми е, че е подставено лице Tired)

не бъркай "подставено лице" с "провокатор"
някой поглеждал ли е подписа на Мамма?
Тийнейджър(ка), чучулига и сова... а родителите - angry birds
подставено лице - друг път  Grinning

М-дам, "провокатор" е точната дума, права си. Party

# 132

И аз така. Rolling Eyes Чудя се, REAL_WOMAN, La Catrala и Не се сърди, човече (ядосаните птици не ги питам, ясно ми е, че е подставено лице Tired), ...

А chockolina, не ти ли прави впечатление, че въпросните не пишат в другите, основни теми по промените.. Whistling

# 133
  • Варна
La Catrala писа 2-3 пъти колко много й харесва новата визия. Rolling Eyes

# 134
Кое точно ме прави длъжна да пиша в темите за промените?

Общи условия

Активация на акаунт