Домакини-25/Да посрещнем Коледа и 2014 с надежда за сбъднати мечти

• 34 042
  • 724
  •   1
Отговори
# 210
Честито, Коконче! Да сте живи и здрави и много, много щастливи с твоите принцеси  Hug Ох много се вълнувам и аз, страхотна новина, страхотна  Party

# 211
  • при късмета
ДОБРЕ ДОШЛИ НА ТЕА И СТЕФАНИДа сте много щастливи усмихнати и обичани
Коконче, Честита ти голяма радост, бързо да се възстановявяш    bouquet

# 212
Мушкатова и аз така, ММ вика кво се хилиш като пача, много се радвам за Коконка.
Така съм се радвала преди 18 години, когато сестра ми роди племенницата  Laughing

# 213
Честито коконче-най-хубавия подарък си получила!!!
Пожелавам за Нова година и трите да си бъдете в къщи при тате!!!На малките принцеси здраве,щастие и късмет желая!!!   Heart Eyes  bouquet Hug

# 214
  • София
Ха, здравейте, прекрасни!  Hug
Влизам да ви видя , а то каква прекрасна новина имаме.  Коконке, да са ти живи и здрави.!!   bigdance2 Бързо възстановяване на теб и на бебетата. Е, хайде после да ни разказваш, как мина, какво стана, как се чувстваш. А ние те търсим под дърво и камък , а ти си била в болницата..  Heart Eyes Прекрасна новина, девойки. Добре завършва тази година, много се радвам за вас! Много!
Вио, пусни ми телефона си на ЛС. Трябва ми тези дни.
Сега седнах да изпия едно кафе и  smile3546 няколко. Уморих се.

# 215
Ехаа, страхотна новинаа!!!
Да са ти живи и здрави принцеските, Коконче!!
Да растат весели, щастливи!
А на мама- бързо възстановяване и дупе да й е яко! Crazy
Стрелчета малки сладки. Heart Eyes

# 216
  • Germany
Честити принцеси Кокона! Да са здрави и щастливи и много радост да ви носят! Малката Теа да наддаде бързо и скоро да се гушкате 3те!

# 217
  • София
Така, написах менюто за утре:
1.Боб
2.Сарми
3.Питка
4.Ядки
5.Плодове+чесън
6.Сушени плодове
7.Мед
8.Салата - зеле+кис.краставички
9.... newsm78

Нещо да помогнете

# 218
  • София
Така, написах менюто за утре:
1.Боб
2.Сарми
3.Питка
4.Ядки
5.Плодове+чесън
6.Сушени плодове
7.Мед
8.Салата - зеле+кис.краставички
9.... newsm78

Нещо да помогнете
Прекрасно ! Аз добавям тамян, нещо ново и здраво за къщата и орехи с черупка за да видя какъв ще ми е късмета, ошав.  Не забравяйте да кажете по една молитва от църковното календарче, преди да разчупите питката. Така правя.  Hug

# 219
  • при късмета
Ошав, нали е сушен, Люси го е писала. Аз слагам компот от нещо друго, че сушени сливи никой не яде.
Може някаква туршия, ако ядете като втора салата.
Аз имам един буркан, нарязано зеле, като сурова туршия с моркови и още нещо беше вътре, нарязано на дребно като салата

Замислих се, че тази година имаме много бебета в темата, което е повече от прекрасно.
Ангелчето, Стефи, Ста ди, Вио и Кокона  Hug
колкото повече толкова повече, както казва Мечо Пух

Последна редакция: пн, 23 дек 2013, 18:54 от ма ко

# 220
  • София
Като туршия мога да добавя чушки, или кутия бонбони да сложа....

А алкохол? Смята се или само храна?

# 221
  • Germany
Луси, бонбоните не са постни Wink
Може да добавиш компот или някаква разядка.

# 222
  • София
Като туршия мога да добавя чушки, или кутия бонбони да сложа....

А алкохол? Смята се или само храна?
Бонбони само на  Коледа ще си хапнеш. Правя и греяна ракийка с 1 с.л. мед. Само аз си я пия.  Mr. Green

# 223
  • Пловдив
Привет, дами!
Коконке, да са ти живи и здрави двете принцеси!Бързо възстановяване ти желая!  bouquet
Луси, направи нещо за десерт. Винаги правя печена тиква, но този път ще бъде печени ябълки.
Ще се опитам да ви дочета....
На виенско колело май съм се качвала преди 30 г. и сега няма сила да ме накара да се кача. Страх ме е от високо. Аз днес си до оправях сладките....тази вечер мога да завия сърмите. Хич не обичам да ги навивам...ставам едни гиганти.

Лека вечер на всички.

# 224
  • Fort Worth, TX
Добър вечер:-)
Честити дъщери на Кокона:-)
Да сте живи и здрави:-)

Марче, много интересна баклава:-) Аз също пека моята в момента.Тази година реших да заложа на друг вид:-) Вътре е с кексова плънка.Много е вкусна и лекичка.Иначе другата я правя с два пакета кори по средата с много орехи и залята с два пакета масло.Става много добра също.Утре ще правя руска салата, боба и т.нЗа Коледа тази година залагам на пилешки и свински пържоли с много салати, мезета туршия и други.Чудя се сега ли да пека фъстъците иликутре:-) Нещо ме боли жлъчката тези дни.Оффф

Общи условия

Активация на акаунт