Домакини-25/Да посрещнем Коледа и 2014 с надежда за сбъднати мечти

• 33 349
  • 724
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Добро утро и от мен!
Мари, мерси за кафенцето!

Чакайте да ви покажа какво прочетох във фейса на една приятелка и така хубаво се посмях:
"Влизам днес във фейса и насреща ми няколко горещи , почти голи мъжки тела, веднага след тях вкусотиите на Валенцето. Хванах се, че отделих по-голямо внимание на кулинарния съблазън, това обеснява вечните ми проблеми с килограмите."

# 661
  • UK
Добро утро, как смеееееееее   bouquet

Днес ми беше датата за планираното секцио  Crazy

Малко новини от моята бебка Теичка от вчера,[/b] храним се със сондичка, вече сме 1800 кг, но искам да я изкл от тези апарати и да я пробват с биберон и  снего, така да продължи да качва грамчетата, днес наобяд очаквам хубави новини за нея Praynig

А бебче Стефани(каката Mr. Green) е супер спокойно бебонче, бебенце- мечта, обачееее имаме си зъбче Crazy

Случвало се изключително рядко, на новородено бебенце да му излезе зъбче, всички ми казват, че било на късмет за малката, ама си е стрес за мама Rolling Eyes Днес ще я водим на детски зъболекар, който ще и извади зъбчето, че ако знаете, как ме хапееее  Mr. Green
Ама, мама търпи, какво да прави, нали трябва да яде милото, а и кърмата е безценна !!!

Ох, много съм се притеснила с този зъбар, стискайте палчета Praynig

Как сте всички?

Извинявам се, че нямам възможност да се връщам назад и да ви чета, но съм с най-добри чувства към всяка една от вас  Hug

# 662
  • Талант на 2012,2013 г.
Виви..овесената каша си е много вкусно нещо. Ние я имаме сега в хранителния режим. Като прибавиш малко стафиди или например сушени кайсии и лъжичка мед... Става фантастична закуска.
А понякога вечеря. Зависи от разпределението на останалите храни през деня.

При нас 10 ден от режима. Синът :-4 кг.
                                         Майката:-3кг.

Продължаваме... newsm44

Коконче писали сме по едно и също време Hug Heart Eyes

Стискам палци... за зъбчето.. Не се тревожи всичко ще е ок.. Hug

# 663
  • UK
Охо,смела мама 3 каза искам.Браво възхищавам се на такива мами .
А, то за искането - и аз искам. Ако не бяхме толкова дърти с мъжа ми, със сигурност щяхме да имаме поне 3 деца.

Ех Вио и ние, не сме първа младост, ама годините, какво значение имат, аз сега съм на 39 и съм вече мама, та 3-тото го планираме за след 2 години, като съм на 41-42 Crazy Искам пак, пЪк!!! Joy

Мари браво за режима  Hug

Марче, ето къде си била, тайно завид, завид  Crazy Hug

Тити  Hug

На всички, които не изброявам поименно  Hug Hug Hug Hug Hug

# 664
  • София
Добро утро и от мен.

Мари, мерси за кафенцето!

Аз исках повече деца, просто много късно започнах. Имам своите съображения за годините на майките... Не, че жената след 45 не е грижовна, напротив опитна е и знае как да стане. Обаче идва време за тинейджър и първо - разлика във мисленето, второ и най-важното - здравето на майката - малко жени на 65 са в добро здраве, и не искам детето ми става гледач на лудата старица и да ме гледа...

Само имам изключение за 1-вото дете...

# 665
Добро утро!
Коконке, браво за куража!Как искам и аз трето, но май ще се откажем. Второто съвсем ми скапа здравето, а и моите бременности са едни прекрасни... А защо трябва да се вади зъбчето?
Вале, смях се с приятелката ти.
Мари, браво на теб и на Цвети! Бързо напредвате!
Мисля да поизлезем с децата, че мм се е заел с един малък ремонт, да не му пречим.
Марче, сънувах те. По италиански Joy.

# 666
  • при късмета
Добро утро,
Мари мерси за кафето, имам нужда, че каква глупост направих сутринта.
Сложих кафе в цедката, пуснах машината и започнах да се занимавам със закуската на детето. Поглеждам след малко, не съм сложила каната  ooooh! кафето си тече ей така  #Cussing out
Домакиня за пример, добре, че не правех кафе за гости  ooooh!
Мари, аз не разбрах, този режим е с цел отслабване или за неговия организъм просто е по-добър? Иначе браво за резултатите.
Мислех да се разходим до центъра с шефа, ама на тази мъгла не ми се излиза
Хубав ден, прекрасници  Hug

# 667
  • София
Офф, ние продължаваме с купони..., канени сме на обяд. Извикахме на бързо свекитата...
Утре сме на ЧРД вкъщи с малкия... Писна ми да ям... Айде от 6.01 ще намаля драстично похапванията... Mr. Green Mr. Green Mr. Green 

Отивам да се приготвям...

# 668
Здравейте. Hug

# 669
  • Талант на 2012,2013 г.
Ма КО..Като начало е с цел отслабване за да не се товари сърцето и да се регулира кръвното. А от там нататък ще знае кои храни са неприемливи за него и след шест месеца може една по една да ги вкара в менюто, но ако не се чувства добре.. това ще се усети..да ги приема но в по-оскъдни количества...

# 670
Здравейте момичета,
Коконке как така ще вадят зъбчето. Знам че много рядко бебетата се раждат със зъбче или им пониква много рано, ама да го вадят не бях чувала  newsm78
Мари мерси за кафенцето. Добре звучи този хранителен режим, 3 кг на долу за толкова кратко време май е доста добре. Дано да има желания ефект при сина ти.
ма ко да не е от времето нещо. Аз пия нес кафе, топля вода с ел. кана. Сутринта толкова ми се спеше че сложих кафето и захарта в чашата, а водата я излях в мивката. Сложих нова вода да се топли, взех си чашата и седнах да пия кафе. Бъркам и се чудя какво не е наред. Абе луда работа  hahaha Joy
titi888 аз съм на опаки на теб, бих била бременна, нямам проблем с гледането на дете ама до 4-5 годишна възраст, особено докато е бебе, после ако може някой друг да го гледа. А и най важното някой друг да ходи по доктори по време на бременността, не искам да виждам доктор никога през живота си вече.

# 671
Мари, за толкова кратко време резултатът е супер, поне според мен. Преди време мм се беше навил и той да си направи такъв тест, ама така и не стигнахме до там...Може да се опитам да го навия, че е много труден в това отношение. И на лекар не стъпва, а има нужда - високо кръвно от години, много килограми за сваляне, и още куп други "хубавини"...
Коконче, стискам палци днес на обяд да имате добри новини за Теа. А това зъбче защо ще го вадите, интересно?
За годинките и за децата да си кажа - и аз мисля като Люси, не искам да съм на 50, пък детето ми да е в първи клас. Просто в следващия живот ще родя на 20, това е  Mr. Green

# 672
  • UK
Момичета, ще го вадим защото се клати и има опастност като спинка Стефи да и падне и да се задави ooooh! ида не може да го аспирира! Консултирахме се  слекарката в неонатологията на АГ, където бяхме и съз детски зъболекар, днес от 13.00 сме при него Rolling Eyes  Аотделно и кърменето е болезнено за мен, че като ме захапи  Mr. Green
Хайде, аз отивам да се приготвям, а ММ отида за новини за Теичка  Praynig
Хубав ден!!!   bouquet

# 673
  • при късмета
Коконче много интересен вашия случай. Щом са преценили действайте. Успех при зъболекаря  Hug После и за Теа да кажеш как е
Мари много са добри тези резултати при това положение
Баба Яка, като те чета все едно чета себе си  Hug
Луси хубаво е от купон на купон
И мен треска ме тресе, детето след 3 дни има рожден ден, много ми е развълнувано
Вио  Hug
Хортензия с теб какво става? Сега пък теб мисля непрекъснато  Hug
Оставих детето да събира елхата, готов е и ставам да пусна прахосмукачка

# 674
Мари браво!
Радвам се ,че ви се отразява добре режима.
Емо като бебе ядеше доста елда и овесена каша.Сега не мога да го накарам да ги яде.
Коконче  днес смятах,че като се приберем края на май бебоците ще са вече големи за гушкане Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт