Мерси за кафенцета и чакаме стачкуващи да се присъединят.
Честит Игнажден и всички, които празнуват на този ден да са живи, здрави и щастливи!

Кокон, пий си хапчетата, лежи и тва е .
Толкова е вълнуващо всичко, а срещата между трима ни (мен, Дея и Ванко) беше уникална. Никога няма да забравя този момент - аз плача, гушнала съм малката, а Ванко милия отначало даде две крачки назад, и чак тогава се престраши да дойде при нас. И сега не се отделя от сестра си, буди се и заспива с нейното име на уста. Първата вечер беше малко неспокойна и той като я видя че плаче започна да и носи от неговите играчки. Като го питаме каква му е Дея той казва, че му е приятелка
Изобщо нещата се получават добре, няма ревност, надявам се така да продължим и занапред.

... късно е вече Та, да питам:
Гледах ти рецептите и не открих как правиш пуйка..исках да видя нещо, но не намерих. Благодаря!

... Ще се справиш с пуйката 
На теб сигурно не ти е смешно де, три пъти да се разхождаш до Еконт, дано да ти е на близо. Благодаря ти много, а каква е тази пратка? Ще чакам с огромно нетърпение, да знаеш 
На теб сигурно не ти е смешно де, три пъти да се разхождаш до Еконт, дано да ти е на близо. Благодаря ти много, а каква е тази пратка? Ще чакам с огромно нетърпение, да знаеш